WEBCAM !

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello
Van egy Logitech V-UAP9 típusú webcamom. Nem tudom felrakni win7 re, nem ismeri fel. Driver van hozzá vhol? Csak XP, Win 98 at találok.
Köszi

Attila8805
Hali!
Látom rég nem írtak ide de hátha!
Szóval a gond a következõ!
A Logitech C905-ös kamerán amikor bekapcsolom a RightLightot ezt mûveli a kép:
Miért?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Hello mindenkinek!
A következõ lenne a kérdésem:
Van egy CIF USB webcamom és ha bekapcsolom a gépet világít a tetején a led, pedig nem használom :S De ha a szoftverével bekapcsolom mintha fényképezni akarnék és utána kikapcsolom akkor elalszik.
Valami ötlet hogy hogyan tudnám kikapcsolni hogy elõször ne világítson?

Sziasztok!
Kellene nekem egy Genius Driver Windows 7 alá! Pontos tipus: Genius VideoCAM Look 300k!
Segítsen valaki ha tud! Kösz elõre :)

gerge93
lehet, hogy más tud egy jó progit és nem olvassa az egyiket, de vettem oké azért köszi:D

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Dj Faustus
Egy kérdést elegendõ egy topikban feltenni, kapsz rá választ.

gerge93
msnes webkamera hackelésrõl tudtok vmit? vkinek mûködött már közületek?

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Sziasztok! Nekem is Genius i-L317-el vannak problémáim.Hiába telepítem fel a progit nem ismeri fel a gép :S
Sziasztok nem rég kaptam egy webkamerát. Csak a kamerát kaptam a telepítõ cd-ét nem rentgeg helyen kerestem de nem találtam sehol a driverét ha vkinek megvan és fell tudná tenni vhova megköszönném neki:) errõl a kameráról lenne szó: Sumvisin Web Camera PANTHER GT 2M
Sziasztok!Abban kérném a segítségeteket, hogy van progim ami rögzíti a webcam képet, a saját camot meg is tuom jeleníteni és mükszik is.hogy lehet az msn-en bejövõ partner webcam képét hozzáadni?a progiban tuom hol kell hozzáadni de nem tuom az IP-t hostname-et stb... elõre is köszi
én már visszavittem egyszer,és ki is cserélték,de ez is ugyanazt csinálja... ott a faszi kipróbálta 1 laptopon és ment rajta...
Hello!
Nekem is ilyenem van és hasonló a problémám. Én sztem visszaviszem!
a probléma még mindig fenn áll,pls vki... :(
nemrég vettem 1 speedlink sepia usb 2.0 microphone webcam-ot,feltelepíttem a drivert,azután rögtön ment is,de pl.ha elindítom a hozzá kapott programot,majd bezárom és újra elindítom,a kamera már nem mûködik.ugyanígy van msn-él is,elõször jó,de utánna már ott se megy.valakinek nincs valami ötlete hogy mi lehet a probléma?
az a setup.exe fájl amit külön is le lehet tölteni de ez nem jó, 1 pillanat alatt lefut nem is látok belõle semmit hogy mit hova telepit stb, szerintem feladom... kösz hogy próbáltál segíteni!

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

Solten
Ja, de a driver külön van a driver mappában =(valami ~5MB-s fájl).

Saor Alba

ezt is leszedtem már ebbe össze van tömörítve a i-L317 setups driver és a WebMate progi.
szerintem mégis csak új cam lesz ebbõl... nem szenvedek vele

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

Solten
Próba Mielõtt installálod acuccot húzd ki a camot.

Saor Alba

hát ja, de lehetetlen én már órákat googléztem de semmi:( max ha találnék valakit akinek ilyen camja van akkor a cd-n rajta van úgy is.. és oda tudná nekem adni:) de szetem neten csak setupba van.

Solten
Kéne találni egy ini-set ahogy írtad.

Saor Alba

ezt szedtem le én is csak 1be tömörítve a 2 progit driver+ felvevõ progi) de nekem progi nem kell,
de azért leszedtem, kipróbáltam megint de nem jó:(
nem lehet hogy a cam rossz? bár akkor gondolom nem ismerné fel a gép:S

Solten
Ezt töltötted le: link? Szedd le ennek a telepítése elõtt a fennlévõ drivert aztán install. Ja, sokszor manuálisan kell megadni a helyet, mert seggh*lye az XP.

Saor Alba

csatlakoztatom kiírja, hogy usb webcam stb... aztán meg hogy: telepítés közben probléma lépet fel valószínûleg nem fog helyesen mûködni... felrakom a letöltött drivert de semmi nem változik... az lenne a jó ha valahonnan le lehetne tölteni úgy a drivert, hogy nem így 32mb-os setup fájlba hanem csak simán betömörítve a fájlokat...és akkor megadnám kézileg driver helyét.. elõzõ camom (mp4) is így mûködõt, varázsló azt se találta meg soha, de ha én adtam meg driver fájl helyét akkor azonnal megtalálta, és már jó is volt.

XP sp 2

Solten
Hi. Op.rendszered?

Saor Alba

valaki nem tud segíteni sürgõs lenne ? nem akarok új camot venni

Hello

lenne 1 genius videocam Look 317 es camom, kb fél éve próbálom beüzemelni de nem megy, elõtte jó volt, de a driver cd-je elveszet... leszedtem genius oldaláról a drivert felrakom de továbbra is azt írja, hogy ismeretlen hardver, probléma a driver telepítésébe és eszközkezelõbe át van húzva... és ha hagyom a varázslót lefutni akkor se találja meg a drivert pedig fel van téve:S valaki tudna segíteni? már fél éve szenvedek vele, idáig alternatívának volt egy mp4 em amin van kamera és azt használtam webcamnak, de az most tönkrement így jó lenen ha Geniust betudnám üzemelni

Blasta
Sziasztok!
Tudtok ajánlani vmi olyan progit, ami ilyen multi webcam kezelõ/manager/editor/stb?

Azért keresek ilyesmit, mert a notebookomba szerelt kamera szoftvere egy rakás szar, nem tudom mûködésre bírni MSN MESSENGER-en kívül sehogy, pedig szeretném.

Elõre is kösz a segitséget!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Caligo
Sziasztok. Az a baj, hogy totál nem értek a webcamekhez, nekem nincs, nem is lesz, de meg szeretnék ajándékozni vele valakit. Olyan 5ezer forint környékén, melyik a legjobb választás? Kis keresgélés után én erre gondoltam, de mondom, nem értek hozzá, csak annyit tudok hogy olyan kéne amivel a kép nem akadozik. Segítsetek kérlek. Köszi elõre is<#worship>

Ravald
Sziasztok,

Nincs valami tippetek, miért nem mûködik MSN-en (Live verzióm van) a videohívás? Nekem nincs webkamerám, de egyik barátomnak van, és hiába kattintok a Menü/Mûveletek/Videokép/Partner webkameraképének megtekintése...-re, nem sikerül léptrehozni a kapcsolatot. :((( Az arra szolgáló ablak megnyílik, a reklám elindul, de a Várakozás a partnerre-nél nem jutunk tovább.
Valami ötletetek nincsen?
Elõre is köszi!!!

http://www.hackthat.net/df/ddos/43415/index.hack Ravald, R4V4LD, &#174;&#8710;&#8730;&#923;&#8735;&#222;, &#64315;&#64309;&#64308;&#64288;&#64308;&#64327;

hogy tudok videót felvenni a webcammal?<#szomoru1>
Mr Spock
Van egy polaroid pdc-301 webcam, ismerõsé, nekik egyik gépen megy másikon nem, illetve nálam sem megy. Fel van telepítve a driver, illetve még a cd-n lévõ egyéb médiás programok is, a gép is látja a webcam-et, de csak fekete kép van. Mi lehet a probléma? Driverbõl egy verzió van az egész neten.

-muszáj-

Ennyi erõvel lehet az a (sajnos egyre gyakoribb!) hiba, hogy lehalt az USB vezérlõ ... persze lehet valami szoftveres probléma is, de gondolom teljes rendszerújratelepítés macerás lenne?

Felejtsd el. Normális képet csak CCD-s kamerák adnak, azok meg 20.000-tõl indulnak (esetleg picit alatta), és akkor azok még "fapados" 640-es vagy 800x600-as felbontást tudnak.
Gagyi CMOS érzékelõs verzióból már 8K alatt kapsz 1280-as felbontásút (ilyen felbontású eddig is volt, de videót csak max. 800x60-ban tudták!), viszont erõsen kétlem, hogy a lilulás/zöldülés és egyébb képpróblémák ne lennének vele ...

Street
Hali!!! Az a helyzet , hogy a gépem nem ismeri fel a webcamot(eddig felismerte) , meg a pendrájvot se ismeri fel , meg az usb-s egeret se , csak a nyomtatót!Plííz help!!

PS 2 for ever!!!!!

Hello!

Most szeretnék webcamot venni, de semmit nem értek hozzá. Fontos hogy olcsó legyen (lehetõleg 15k alatt).
A még fontosabb viszont, hogy jó képe legyen. A 30 fps gondolom alap hogy kell, de nemtom milyen felbontás lenne jó. A lényeg, hogy viszonylag jó kép mellett se legyen "darabos" a kép, szép folyamatos videót szeretnék. Gyakorlatilag videokamera helyett akarom használni. Nem kell olyan tökéletes, de azért minden kivehetõ legyen és szép folyamatos (kb mint egy erõs középkategóriás fényképezõ videója).

A másik nagyon fontos dolog, hogy az megoldható, hogy a cammal felvett videót aviban mentsem? Ez nagyon fontos lenne. Ja, és ugye korlátlan hosszúságot fel lehet venni?

Elõre is köszi a válaszokat!

Üdv!

Egy olyan problémám lenne, h miután feltelepítem a camhoz a cuccokat, s utána kiakarom próbálni az egyik progit, vagy éppen msn-n szeretnék camozni, akkor egy idõ után elkezd álló képeket dobálni az asztalra, s egyszerûen nem hagyja abba. Ilyenkor mi lehet a probléma? Jah amúgy egy Slim 321C típusú camról van szó. Elõre is kössz!
Ewergo
Hát nem gondoltam hogy létezik ilyen is. A hivatalos megnevezés: panelkamera objektiv vagy lencse. Méretéböl itélve, passzol a webkamerához is.
Baja kicsit messze van de találtam két üzletet is ahol ezzel foglalkoznak.
Köszi szépen!!!

"Létezik olyan webcam amelyik nem usb vagy nem csak, hanem WI-FI kapcsolattal is rendelkezik???"
Ha van rá pénzed, akkor bármi létezik. :)
60K és onnan fölfelé, mondjuk Logitech Wireless kamerák. Persze az NEM W-Lan/WiFi képes, azok igencsak 100K fölött indulnak. (IP kamera, wireless)
De azokhoz meg spéci router is kell, ami megint csak olyan 60K-tól fölfelé kezdõdik, azt hiszem.

Ewergo
Szasztok!
Webkamera látószögét szeretném "megszélesiteni". Ha van rá valamilyen lehetöség, sufnitutning is jo, szivesen venném és megköszönném.
(Logitech Quickcam Express)

Csiaki
Pont csak 1 gépnél van beragadva a gomb?A z én gépemen is jó meg több gépen jó még! Amúgy meg zsír új a cam...

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Ja én nem arra válaszotam :)
Egyébként meg próbáld meg szétszedni és kitakarítani a gombot a tetején, mert lehet hogy csak az van beragadva.

Csiaki
Hali. Szerintem nem ilyeen jellegü volt a kérdés?Amúgy azt én irtam csak haveromnál!
Mégvalami okos megoldás?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Nekem is Dexxa van, már jópár éve és még mindig ezt használom (Logitech driver-el) :)

Hali!

Nekem iyen kamerám van Geniusés az a bajom vele ha feltelpítem és bekapcsolom akkor állandóan csinálja magától a képeket! Ha valakinek volt ilyen jellegü problémája az jelezze, vagy ha valaki tudja a megoldást rá akkor azt is meg köszönném.

Köszi!
Sziasztok!

Egy kérdés! Létezik olyan webcam amelyik nem usb vagy nem csak, hanem WI-FI kapcsolattal is rendelkezik???

thx
p

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Nekem egy jópár éves Philips Vesta Pro van.

640x480at tudja 30FPSel.
De persze ez csak a kamu része, ezt bármire ráirhatják.
A tény viszont az, hogy ha tartjuk a 640es felbontást, az FPSt emelve romlik a képminöség.
Magyarul pl este sötétben már csak 5FPS-el felismerhetõ egyátalán hogy mi van a képen 640x480ban. Persze ez is autófókuszos, de lehet tekerve is állitani rajta.

Amúgy a célnak megfelel, anno valami 24ezer volt, és elég profinak számitott. Nemtom ma milyen logitechnek felelne meg mondjuk, de haveroknak ilyen dexxa van vagy mi, na azoknak botrányosan rossz a képük ehhez képest.
Ha tudtok segitsetek. egy gép hány kamerát tud elkezelni problémamentesen vagy ez csak szoftver kérdés?
Bandee
:)

Oldal 1 / 2Következő →