WEBCAM !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy Logitech V-UAP9 típusú webcamom. Nem tudom felrakni win7 re, nem ismeri fel. Driver van hozzá vhol? Csak XP, Win 98 at találok.
Köszi
Látom rég nem írtak ide de hátha!
Szóval a gond a következõ!
A Logitech C905-ös kamerán amikor bekapcsolom a RightLightot ezt mûveli a kép:
Miért?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A következõ lenne a kérdésem:
Van egy CIF USB webcamom és ha bekapcsolom a gépet világít a tetején a led, pedig nem használom :S De ha a szoftverével bekapcsolom mintha fényképezni akarnék és utána kikapcsolom akkor elalszik.
Valami ötlet hogy hogyan tudnám kikapcsolni hogy elõször ne világítson?
Kellene nekem egy Genius Driver Windows 7 alá! Pontos tipus: Genius VideoCAM Look 300k!
Segítsen valaki ha tud! Kösz elõre :)
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Nekem is ilyenem van és hasonló a problémám. Én sztem visszaviszem!
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
szerintem mégis csak új cam lesz ebbõl... nem szenvedek vele
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
de azért leszedtem, kipróbáltam megint de nem jó:(
nem lehet hogy a cam rossz? bár akkor gondolom nem ismerné fel a gép:S
Saor Alba
lenne 1 genius videocam Look 317 es camom, kb fél éve próbálom beüzemelni de nem megy, elõtte jó volt, de a driver cd-je elveszet... leszedtem genius oldaláról a drivert felrakom de továbbra is azt írja, hogy ismeretlen hardver, probléma a driver telepítésébe és eszközkezelõbe át van húzva... és ha hagyom a varázslót lefutni akkor se találja meg a drivert pedig fel van téve:S valaki tudna segíteni? már fél éve szenvedek vele, idáig alternatívának volt egy mp4 em amin van kamera és azt használtam webcamnak, de az most tönkrement így jó lenen ha Geniust betudnám üzemelni
Tudtok ajánlani vmi olyan progit, ami ilyen multi webcam kezelõ/manager/editor/stb?
Azért keresek ilyesmit, mert a notebookomba szerelt kamera szoftvere egy rakás szar, nem tudom mûködésre bírni MSN MESSENGER-en kívül sehogy, pedig szeretném.
Elõre is kösz a segitséget!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nincs valami tippetek, miért nem mûködik MSN-en (Live verzióm van) a videohívás? Nekem nincs webkamerám, de egyik barátomnak van, és hiába kattintok a Menü/Mûveletek/Videokép/Partner webkameraképének megtekintése...-re, nem sikerül léptrehozni a kapcsolatot. :((( Az arra szolgáló ablak megnyílik, a reklám elindul, de a Várakozás a partnerre-nél nem jutunk tovább.
Valami ötletetek nincsen?
Elõre is köszi!!!
http://www.hackthat.net/df/ddos/43415/index.hack Ravald, R4V4LD, ®∆√Λ∟Þ, כּוּהּﬠהּקּ
-muszáj-
Gagyi CMOS érzékelõs verzióból már 8K alatt kapsz 1280-as felbontásút (ilyen felbontású eddig is volt, de videót csak max. 800x60-ban tudták!), viszont erõsen kétlem, hogy a lilulás/zöldülés és egyébb képpróblémák ne lennének vele ...
PS 2 for ever!!!!!
Most szeretnék webcamot venni, de semmit nem értek hozzá. Fontos hogy olcsó legyen (lehetõleg 15k alatt).
A még fontosabb viszont, hogy jó képe legyen. A 30 fps gondolom alap hogy kell, de nemtom milyen felbontás lenne jó. A lényeg, hogy viszonylag jó kép mellett se legyen "darabos" a kép, szép folyamatos videót szeretnék. Gyakorlatilag videokamera helyett akarom használni. Nem kell olyan tökéletes, de azért minden kivehetõ legyen és szép folyamatos (kb mint egy erõs középkategóriás fényképezõ videója).
A másik nagyon fontos dolog, hogy az megoldható, hogy a cammal felvett videót aviban mentsem? Ez nagyon fontos lenne. Ja, és ugye korlátlan hosszúságot fel lehet venni?
Elõre is köszi a válaszokat!
Egy olyan problémám lenne, h miután feltelepítem a camhoz a cuccokat, s utána kiakarom próbálni az egyik progit, vagy éppen msn-n szeretnék camozni, akkor egy idõ után elkezd álló képeket dobálni az asztalra, s egyszerûen nem hagyja abba. Ilyenkor mi lehet a probléma? Jah amúgy egy Slim 321C típusú camról van szó. Elõre is kössz!
Baja kicsit messze van de találtam két üzletet is ahol ezzel foglalkoznak.
Köszi szépen!!!
Ha van rá pénzed, akkor bármi létezik. :)
60K és onnan fölfelé, mondjuk Logitech Wireless kamerák. Persze az NEM W-Lan/WiFi képes, azok igencsak 100K fölött indulnak. (IP kamera, wireless)
De azokhoz meg spéci router is kell, ami megint csak olyan 60K-tól fölfelé kezdõdik, azt hiszem.
Webkamera látószögét szeretném "megszélesiteni". Ha van rá valamilyen lehetöség, sufnitutning is jo, szivesen venném és megköszönném.
(Logitech Quickcam Express)
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Egyébként meg próbáld meg szétszedni és kitakarítani a gombot a tetején, mert lehet hogy csak az van beragadva.
Mégvalami okos megoldás?
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Nekem iyen kamerám van Geniusés az a bajom vele ha feltelpítem és bekapcsolom akkor állandóan csinálja magától a képeket! Ha valakinek volt ilyen jellegü problémája az jelezze, vagy ha valaki tudja a megoldást rá akkor azt is meg köszönném.
Köszi!
Egy kérdés! Létezik olyan webcam amelyik nem usb vagy nem csak, hanem WI-FI kapcsolattal is rendelkezik???
thx
p
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
640x480at tudja 30FPSel.
De persze ez csak a kamu része, ezt bármire ráirhatják.
A tény viszont az, hogy ha tartjuk a 640es felbontást, az FPSt emelve romlik a képminöség.
Magyarul pl este sötétben már csak 5FPS-el felismerhetõ egyátalán hogy mi van a képen 640x480ban. Persze ez is autófókuszos, de lehet tekerve is állitani rajta.
Amúgy a célnak megfelel, anno valami 24ezer volt, és elég profinak számitott. Nemtom ma milyen logitechnek felelne meg mondjuk, de haveroknak ilyen dexxa van vagy mi, na azoknak botrányosan rossz a képük ehhez képest.