MIÉRT ILYEN KIHALT EZ A FÓRUM?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
És éljen még sokáig ez a "nem túl bõbeszédû" topik is!
Mivel ma van a TIZEDIK szülinapja...<#hehe>#hehe>
De talán megéli még a százat is <#nevetes1>#nevetes1>

http://althir.org
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
apropó buék! <#wave>#wave>
spam off.
persze van az a kis százalék aki igen, de õk nem lökik meg annyira a forgalmat
ezért kihalt a fórum, de nem csak ez hanem a többi is
példa: nyitottam az összes nagyob fórumon Sash! topicot, de a kutyát sem érdekli
pedig emlékszem régen mennyien szerették Sash! zenéjét, nem hiszem hogy nincs pár tucat ember aki legalább a fejét bedugná a topicokba
de millió hasonló példa lehetne
persze azon is múlik hogy mennyire ismerik az emberek a fórum lehetõségeit, kedvencekhez adás, stb.
sokakat pedig elriaszt a bunkóskodás ami fórumokon folyik, na igen, edzõdni kell de ez nem lehet akadály
Na akkor már egy kis statisztika, ha ennyire szpemmeltek itt az utóbbi napokban:
2002: 13 hozzászólás (átlag 28 naponta 1hsz)
2003: -- hozzászólás (kiváló év!)
2004: 16 hozzászólás (átlag 22 naponta 1hsz)
2005: 02 hozzászólás (átlag félévente 1hsz)
2006: 06 hozzászólás (átlag 60 naponta 1hsz)
a topicban.
Ezt a hsz-t beleértve ez a 7.hsz 2007-ben ebben a topicban. Fogjátok vissza magatokat, mert ez átlag 3naponta 1 hsz-t jelent. Ez itt nem divat! <#alien>#alien>
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
amúgy nem volt éjjel annyira kihalt a fórum
off
nemértem ezt a szilveszter dolgot minek kell mindenhol ennyire felfúlni?
mintha olyan sok múlna rajta... nekem pontosan ugyanolyan nap mint a többi.
aki egész évben csak otthon ül vagy végig lázasan dolgozik, megértem hogy egyszer az évben kiengedi a gõzt és a padlóig issza magát, de aki amúgyis végigpartyzza az esztendõt nemhinném hogy a vizsgaidõszak közepén olyan nagy vágyat érez arra hogy pont most lényegében ok nélkül mulasson...
az más tészta hogy a petárdákat, tüzijátékokat egyenesen gyûlölöm <#boxer>#boxer>
Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall
2007-ig tartsátok féken az arcotokat.! <#vigyor>#vigyor>
Akkor jövõre ugyanekkor ugyanitt. <#wave>#wave>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
1. fáj a lábam
2. Lerobbant az autóm
3. nemis fáj a lábam, csak úgy mondtam :-)
mp3 hallgatás, mindenkinek van DC -je, meg miegyéb
és letölti ami kell,
max. kérdezni lehet, amelyiknek nem ismered a címét.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
semmi pezsgés nincs benne
csak a sok vitázó unalmas arc
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
ez kell nekik, hát megkapják!+
Hajrá Dózsa György!
Az mp3 Legyen Veled!