Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: gotchaaa, 2014.11.08. 17:27:49
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2014.11.04. 16:58:08
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

November 10-től hazatér egy régi szereplő, hogy megoldjon egy konfliktust. De nem úgy, ahogy várod.
Visszatér több régi szereplő a Barátok köztbe! November 10-től hazatér egy régi szereplő, hogy megoldjon egy konfliktust. De nem úgy, ahogy várod.
Nagy lesz a jövés-menés a Barátok köztben hamarosan. Berényi Claudián kívül Berényi Ágnes is feltűnik, akinek karakterét Gubík Ági alakítja majd. A Csomor Csilla által megformált Berényi Zsuzsát már jó ideje nem láthattak a nézők. Ő jövőre tér vissza egy időre a sorozatba. Sőt, a Brüsszelben állomásozó Kertész Mónika is hazatér, ám Farkasházi Réka helyett Huszárik Kata oldja majd meg az elengedhetetlenül jelentkező konfliktust.
"Nagyon sokat köszönhetek a sorozatnak, sokan még mindig úgy ismernek fel az utcán, mint Kertész Mónikát. Már öt-hat éve nem játszottam a sorozatban és a Barátok közt utáni életemet nagyon nehéz volt felépíteni. Titokban sokáig vágytam rá, hogy Kertész Mónika visszatérjen a sorozatba, de ma már az egyéb munkáim miatt nem tudom eljátszani, pont az az élet lett az akadálya, amit a sorozat után felépítettem" - mondta el a Borsnak Farkasházi Réka.
Utoljára szerkesztette: Breki33, 2014.10.28. 15:09:33
ő kb olyan mint szőke zoltán miklós, vagy németh kristóf a géza. eredeti karakter hosszu évekig, felesleges lecserélni :S
Látszik hogy csak magolja a szöveget, beszédet, mintha felolvasná papírról. Tehetségtelen faszkalap.
Nem tudom hogy ya Lucát játszó kiscsaj hányéves, de messze lepipálja. A Timike se rossz, elég sok sorozatban, mint szinkronhang fel lehet fedezni.
De hogy ezt a noname balfaszt honnan tették be, kinek a kije lehet, nemtudom :(
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Remélem ez egy lehetséges tortacsatát is előrevetít. :)
ez mi? ezt komolyan gonodlták ezt az előzetest? normálisak ezek? legalább valami kontkrétumot mondana... sima hétköznapi veszekedés.. pfff....
bár amugy nem rossz kihagyok 3 részt és megnézem egybe reklámok nélkül, normális hosszal.
Mi történt vele? És miért vág olyan savanyú képet?
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
csak nem most volt az az 1 hét szünet? gondolom kaptak 1 honapot kb, csak előtte ugy forgattak és most értük utol azt az időt
a szabi uj csaja meg elmehetne az évának valami rokojának ugy hasonlit rá :D
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
most nézem ez a kis ramona meg a buzi merkádós?
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2014.09.02. 01:53:41
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Zsófinál a bankkártyás fizetés a Bisztróban?
Ha jól láttam, be sem volt kapcsolva :D
Alíz a nem okos telójára letölt egy app-ot :D
Bk marhaságok :D
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Például az kifejezetten érdekes lenne ha kitörne a zombiapokalipszis és a következõ 1000-2000 részben ilyen Walking Dead szerû posztapok túlélõ horror lenne a sztori. Az biztos hogy meredek váltás lenne.
Vagy kitörne a madár apokalipszis mint Birdemic c. örökbecsû klasszikusban... Most komolyan nézzétek meg! Ezt a szintet sztem a BK stábja is csont nélkül hozni tudná.