Fülhallgató - milyet vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
HPM-82
És veszek egy rendes fülest hozzá, ugyanis itt cserélhetõ a cucc... namost ebbe kéne segíteni, hogy említettél ilyen szilikonos valamit, ami jól jönne, mert néha megfájdult a fülem a sok használattól az elõzõnél. De mivel nem tudom, melyik jó ezek közül, tanácsot kérnék.
Emellett keresek PC-hez fejhallgatót, itt már ilyen jobbra gondoltam, amin van mikrofon és így körbepárnázza a fület, teljesen lefedi, és szuper hangzást nyújt. Most jelenleg egy olyan van, ami így tud remegni a basszushoz két kis elem segítségével, de már megy tönkre szóval le kéne cserélni.
Ha tudtok segíteni kérlek! Köszi!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Itthon vettem észre hogy nem 3,5-es a fajhallgatóm jack-je hanem 6,3-as.<#falbav>#falbav>Van olyan átalakító kábel amivel 3,5-est lehet csinálni belõle hogy lehessen PC-re csatlakoztatni?
Elsõre lehet, hogy szokatlan, de egyszerûen nem mérhetõ a simákhoz képest. Szinte teljesen kizárja a külvilágot és brutális mélyhangokat tud kiadni és az egész hangzása más neki. Én csak ajánlani tudom. Arról nem is beszélve, hogy kényelmesek. Nekem mindig fájt a fülem a sima fülesektõl, mindig nyomott, a szilikonosom meg volt, hogy 6 órát szinte folyamatosan a fülemben volt.
Töltsük le az internetet!
melyikrõl mit tudtok? mik a tapasztalatok?
Bármi javaslat, hogy miért van az árkülönbség és hogy melyik is a leginkább ajánlott füles?
Jelenleg én leginkább a Creative EP-830al szimpatizálok.
Töltsük le az internetet!
és hogy akkor milyen kimenetû füles kell"
A számítógépen és az MP3-lejátszókon általában 3,5 mm-es sztereó Jack csatlakozó szokott lenni; a fejhallgatókon többnyire 3,5 mm-es sztereó Jack csatlakozó van, amelyhez adnak 3,5 mm-esbõl 6,3 mm-es sztereó Jack csatlakozóba átalakító.
"mert a gépre az spdifbe kell dugni"
Az S/PDIF egy digitális csatlakozó, ehhez otthoni környezetben leginkább házimozi-erõsítõket (amelyekben van digitál-analóg átalakító) szoktak kötni. Semmi köze az analóg jelet váró fülhallgatókhoz.
"in-ear (agyba dugós) vagy a hagyományos fülhallgatót ajánljátok jobban?"
Az in-ear fülhallgatók - amelyeket a külsõ fül hallójáratába helyezel el, nem csak a hallójárat bejáratához mint a szimpla fülhallgatókat - jobban kiszûrik a környezeti zajokat, nagyobb dinamika-tartományt és jobb hangminõséget adnak.
és hogy akkor milyen kimenetû füles kell, mert a gépre az spdifbe kell dugni és ami most van az pont beleillik a gépbe is és az mp3-ba is, ez a kérdés lényege hogy az spdif mekkora méretnek felel meg? kell-e hozzá átalakító
in-ear (agyba dugós) vagy a hagyományos fülhallgatót ajánljátok jobban?
gondolok itt elõnyökre hátrányokra, mert nekem nem tiszta hogy most mi velük a helyzet ( az agyba dugós az milyen mélyre megy a fülbe, mert ezzel van a legnagyobb problémám)
Melyik fülhallgatót ajánljátok ezek közül:
MDR-EX51LP
MDR-EX71SL
MDR-EX082
MDR-EX85
Az árkülönbség csak ezer ft köztük
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Apunak mindig igaza van! Most is.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
@ Hellomarci
Érdekelne, hogy hangerõ és hangtisztaság szempontjából van különbség a 3,5 mm és a 2,5 mm-es csatlakozók között!
Elõre is köszi!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Errõl tudtok vmit?
Fülhallgatót szeretnék venni.
Vki leírni, hogy melyik aktegóriában mit érdemes választani?
Olyasmi érdekelne, ami a lehetõ legjobban kiszûri a külsõ zajokat, meg mások se nagyon hallják, h én mit hallgatok.
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
milyen fülest ajánlotok, mert sokat nézelödtem de igazábol nem tudok dönteni.
A fontosabbdolgok h legyen hozzá mikrofon és 5.1-es legyen, nem fontos de annak is örülnék ha vezeték nélküli lenne(de nem olyan nagy gond ha nem az)
szoval tippeket várnék, h ti milyeneket ajánlotok.
Elöre is köszönöm!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
csak nem olyan hanem ilyen
amit te mutatsz az az utódja!
de az enyém is nagyon jól szól csak ha a hátsó két basszus szól nagyon eszi az elemet
de egyépként nem kell neki elem csak a basszusnak!
hol vettem?
Dunakaszi Madaras Tesco(Auchan)
14990FT-ért
Tecskóban 2500 péz, és 2 év gari.
http://www.pixmania.com/hu/hu/114339/art/jvc/gumy-ha-f120-feher-fejhal.html
Vagy ennyi pénzért ami még ugyanígy garanciás mi jöhet szóba?
Lalikum
elõször az érdekelne milyen márkát ajánlotok
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
köszi,nem rossz. sennheiser-t néztem még. ez "csak" 4 órát bír, viszont pozitív az aksi 😞
a philips 2xAAA elemmel + rezgetéssel meg passz, ilyen irányban még nem kaptam infót, szal még kicsit nézegetem a választékot...
Kép infopatika.
www.infopatika.hu
link mûszaki paraméterek
nekem is ilyen van és nem ez az elsõ rádiós fülesem,de a legjobb.
az elõzõ sony a közelébe sem ért.
1. van valakinek ilyen?
2. hogy szól?
3. mennyit bír az aksi?
4. mennyibe kerül és mikor és hol vette?
5. elégedett vele?
thx 😊 hivatalos oldal

Valami 5400 bruttó körül van és AKTÍV hangszórós. Aki tudja mi az, annak nem kell magyarázni..
Külön elemet kell belerakni, vagy USB-n keresztül is lehet neki áramot adni. A hangja megdöbbentõen jó...
Monnyuk ez mán fejhallgató kategória, de sztem ennél jobbat -pláne nnyiért- nem kapni. Jah, és mikrofonos...