Michael Jackson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
egyfolytában ő megy az mtv-n
CSOCSO
szerintem jo..nekem tetszik de nem alegjob az igaz!
Mármint van egy pár jó száma, de más stílusú zenét kedvelek.
Az új száma nem a legjobb.

KoЯn

CSOCSO
😊
A régi számai teccenek, de nem a stílusom...

KoЯn

cSuwwi
Itt még fekete volt 😊

shit happens

cSuwwi
Én is láttam egy egy darabig a Moonwalkert! Akkoz képest, hogy már több mint 10 éves film... 😉

shit happens

CSOCSO
😊))))))))))))))))9 nah ezt nemtudtam...joltette😊
ipszilon
Tudtátok, hogy Michael Jackson lelépett a saját koncertjérôl, miközben ünnepelte a tömeg! egy hasonmása énekelte a ráadást!! és a nézôk mit sem tudtak errôl!!! jó fej!!!

CSOCSO
😊))))))))))))hja néztem és cseresznyére nem volt gagyi..89 es film...csak elhadarták a fimet...
CSOCSO
ma volt a moonwalker..és egész ari volt...
Efreet
nézted a moonwalkert?

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

CSOCSO
...mégha nem is néz ki jol akkor is a u rock my world jo szám lett!!!tud az még uj és jo számot csinálni..öreges? nézd meg a VMA2001-et!!!
liquid
Bocs, de imho régi önmagához képest már igencsak öregesen nyomja- és akkor még finom voltam. Nyugdíjba kéne már mennie az öreg Májkrémnek.
CSOCSO
de hogy táncol a hülye zombi? szeretnék én ugy táncolni mint hypo barátunk
liquid
Szegény májkrém, úgy nézett ki, mint egy zombi. Vártam, hogy mikor zuhan be a zenekari árokba.. :-)
Hát nemtom, engem valahogy nem tudott lenyűgözni...
ennél már csak az volt kegyetlenebb, mikor Missy E. produkciója közepette megjelent a Nelly Furtado nevű csajszi, s rappelt 1picit Na az se volt sámli 😊)

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

CSOCSO
megvan a video...
amikor az nsync POP száma megy amire bejön a Jacko..bazzeg a tömeg szinte sikitoznak megörülnek az emberért..10 percig tapsolt állva a közönség!!nagyon zoral!!!
és olyan mozgása van a faszinak hogy jujj..komolyat electricezett!
CSOCSO
cseresznyére nemmaradtam le a Moonwalker ről!Jipí!
Efreet
ö választotta önmagának.

Coine
Folyamatosan leesőben van, de mindig visszarakják neki :-)

CSOCSO
hja igaz...
St
igaz, hogy Jackonak leesett az orra?
liquid
Na, ha a májkrémdzsekszonnak tetszett, akkor az már valami, biztosan úgy van. Mondjuk neki a tízéves fiúcskák is jobban tetszenek a tizennyolc éves lánykáknál: nem tudom, hogy mennyire érdemes hallagatni rá... :-)

PS: pár éve láttam ezt az embert IRL, mit mondjak, nem bútoroznék össze vele... :-)
Hustler_hu
hehe ... inkabb nem mondok semmit a szamai minosegere .... regen szerettem de a Black & White ota .... haaat .....
Ne tudd meg... 😊
Összeillettek nagyon 😄

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Coine
Rulez kivételével 1etértek ;-)

Coine
te JÓ ÉG, na az már durva lehetett télleg :-)

CSOCSO
láttátok az Nsync koncertjét? a music awardson?amikor bejött jacko?😊 huhh nagyon király volt!
CSOCSO
volt azért jo száma utánna is! pl a mostani uj száma is bejön..nem tudom miről énekel és nem is akarom megtudni!
vizes
Erről beszéltem, a Bad előtt megjelenő számai igényesek voltak.
De ezután már elszaladt vele a ló.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

CSOCSO
heheheeh tesvtér irj nugyodtan de tedd a végére hoyg imédod a számait és kész nem foglak leanyázni😊!
CSOCSO
i know hoyg miket modnanak róla edofil meg buzi bár erről nem ihgazán tudok... 2 feesége volt meg hasonlo de midnegy erről nem kíván vitát nyitni! arról beszélek hogy kibebazsott jo számaivannak billi jean meg say say say meg smooth criminal meg thriller meg a többi kuvra jó szám baromira tetszik a hangja... kiskorom óta szeretem öt..bár egy jó nagy idő kimaradt! midnen nap a zenére táncoltam a nagybátyám szobájában!😊 fél békásmegyer Batman nek és Jacko nak hívott!😊!!!
Az egy homokos köcsög állat!

Hustler_hu
Haaat , ha nem Csocso nyitja meg a topicot akkor most flamelnek 1 jooo nagyot ... de inkabb nem flamelek es megtartom magamban a velemenyt 😊))
vizes
A régi zenéi jók voltak

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Efreet
minek eldönteni? ha ö ezzel így elvan, akkor érezze jól magát. gondolom egyikötök se szeretne együtt élni vele ha jó 'straight' nö vagy jó meleg fiúnak tartja magát. 😊

visszatérve a témára. nekem a régi dolgai sokkal inkább bejöttek, az új album nem jött be... ja, és a moonwalker még lesz, mert tegnap éjjel a Spawn alatt reklámozták. (a mikorra nem emlékeszem...)

vizes
Ebben azért van valami...

Pheel
Rulez hát, de eldönthetné végre a faji, nemi és szexuális beállítottság kérdésében a hovatartozását... :-PPP
CSOCSO
Csummika!Szvsz ez az ember a legjobb!!isteni zenéket nyomott mindig!!!!!!neki van a legjobb legnagyobb rajongo tábora a legjobb koncertet csinálta és a legtöbb nö az ő koncertjén ájult el!!és most lesz vagy volt a Moonwalker film amit még eléggé régen láttam...a baj az hoyg nemtom mikor lesz és félek hogy szombaton volt..de remélem nem..szal MJ rulez!ő a legjobb! a U rock my world nagyon tetszik!