M.A.G.U.S.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Ingyen kínált kaját, piát, cigit, nőt, füvet, SOHA vissza ne utasíts!!!
csak Nachla ne jöjjön a köcsög harcmodorával <#worship>#worship>
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
A Dartonita volt a legjobb, nem nagyon bírt kiúszni a sok sokkolástól XD "-Ezt k*va gyorsan hagyd abba!"
I am the bone of my Sword.
ez itt mi he->? | #1582
erdõ, hegy, kiderült a helyrõl, hogy valami rémek mászkálnak arra. de persze az is már csak ott. erre az ordani mondja, hogy mmondhatták volna már hamarabb, hogy fel tudjon készülni rá lelkileg, meg persze mana ügyileg. erre a helgori kezébe nyom egy flaskát, az szó nélkül meghúzza, erre csak 4 ÉP. ordani: mi van???? hatalom itala.....
I am the bone of my Sword.
a világ meg szerintem minden csapatnál más és más. nálunk is megvannak az okai, hogy miért is jöhetett egyikõnk ezzel a fejfadásszal, és miért nem olyan táp, amilyennek lennie kéne. ugyanúgy ahogy megvannak az olyan dolgok, hogy hogy is néz ki a jelenlegi politikai viszony északon, vagy kahréban milyne technológiák vannak már.
megjegyezném hogy mi most jelenleg 3800 környékén játszunk, és az eddigi világba beleépítettük az elmúlt 14 év (én esetemben legalábbis) játékainak történetét. nálunk észak minden nagyvárosában van már térkapu, épült közben egy erionból kahréba vezetõ nagy keleti út is. kránban eléggé eldurvult a viszály a 13ak között. 11en szövetkezve schakallort mintegy börtönbe bezárták a toronyba, rayvanhur valahol bújkál elõlük. közben a birodalmi fejvadász iskola kettészakadt, egy újabb megreformált ág vált ki belõlük.
de inkább nem részletezem mert igazából csak errõl a dologról lehetne egy könyvet írni. és ez csak az elmult 3 év játékjai során történt. bár azt is hozzá kell tennem, hogy idõnként elég epic karikat nevelünk ki, és azokkal elég keményen bele-bele folyunk az ilyen nagyvolumenû dolgokba, ami más játékosoknak nem mindig tetszik, de sztem nem ez a lényeg, hanem, hogy mindeki jól érezze magát, és olyanokat játszanak, amik tetszenek nekik. no ezzel szerintem most elég keméyn vitát nyitok, de hát.... szeretek eszmét cserélni<#vigyor>#vigyor>
arra mondjuk meg a mesélõnek kellene figyelni, hogy adott lény milyen félelmet hoz ki a játékosból...most egy mágikus félelemaura, vagy egy óriási sárkány még egy harcedzett kalandor ereiben is megfagyasztja a vért....egy élõholt lehet beparáztatja a szép dolgokhoz szokott bárdot, de a sokat látott pap kiröhögi...egy vad medvétõl a legtöbb falusi sikítva menekül, de a legtöbb kalandozó szembeszáll vele...hogy most fél tõle, az természetes...de nem veszti el az uralmát a cselekedetei felett...lehet büntetni levonásokkal, hogy remeg a keze vagy ilyesmi..de nem fog sikítva elszaladni...
és pont itt jön a lényeg, hogy egy sima alacsony szintû fejvadász lehet beparázik egy vérfarkastól..de egy elit klán tagja, mint az Ahan'Nata-Khan vagy bármely más kráni fejvadászklán olyan kiképzést kap, hogy egy vérfarkas látványától maximum nyel egyet, és nekimegy...tisztában kell lenni vele mind a játékosnak, mind a mesélõnek, hogy mi micsoda, és hol a helye a világban, onnantól csak egyszerûen végig kell gondolni a szitut...keveredtem én már olyan csapatba is, ahol a fél banda mara-sequorral rohangált, és vígan együtt kalandozott toroni, shadoni és ordani származású, mert se a játékosok, se a mesélõ nem volt tisztában ynev világával..megnézték a könyvbe, az a fegyver volt a legtápabb, meg ezek az országok nevei voltak szimpatikusak nekik, és játszottak...lehet így is persze, még élvezték is, csak így Ynev világának egyedisége veszik el az egészbõl, és lesz belõle 12 egy tucat fantasy gém
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
annó volt olyan játékosom, aki Darton paplogagként játszott, teljes vértben rávetõdött kis parasztkunyhóban az ágyra, ami összetört..így kiment az istállóba aludni...ott meg zavarták a tehenek, így lemészárolta õket, majd a felkoncolt hullák közt aludt...és persze csodálkozott, hogy miért nem tud másnap reggel varázsolni (Darton érti a tréfát, de a céltalan öldöklést és a nemesi lovaghoz nem illõ viselkedést nem tûri el nálam...ja és persze elõtte a srác egyszer nem imádkozott az istenéhez, csak ha kellett neki valami)
de olyat is meséltek, hogy két játékos ment a tök sötétben..egy törpe, sötétlátással, szal marhára nem zavarta a fény hiánya, meg egy ember paladin (magusban kábé egy élet,rend jellemû paplovagnak felel meg, egy szent isteni bajnok), aki viszont nem látott, és ezért panaszkodott...törpe erre adott neki egy fénypálcát, mire a paladin felháborodottan mondta, hogy nehogy már õ legyen a fényhordozó marha..késõbb még volt valami hasonlóan anti-szerepjátékos húzása, és persze õ is kiakadt, mikor a mesélõ közölte, hogy õ, mint ex-paladin...
<#rinya>#rinya>RIP RP<#rinya>#rinya>
nekem legalább volt eszembe,
nem lövöldöztem orrba szájba a tüzet, villámokat, hanem ha már megkel halnem akkor tegyem meg úgy hogy nem fél és harcban nem sikoltozva a földön heverve a sár
és bejött
*gonosz KMi kacaj
Ordani tûzvarázslóval voltam, haver uwel paplovag
elindultunk viedómóból uticél ordan volt, mentünk és elértünk egy sziklás területre, beszélgetünk hogy tovább, mondom menyjünk jobbra... jobbra mindig jobb
fasza volt találtunk egy meredekebb lejtõt ahol le tudunk ereszkedni... én mentem elõre kardal fékeztem magam és leértem az aljára.... haver meg jólvan kûldöm a lovakat... összekötette a 2 lovat meg utánuk magát kötötte hogy majd ha az egyik megbotlik akkor õ megfogja hogy le ne zúdjok(<#idiota>#idiota>) jönnek megbotlott a lova és elkezdtek lefele zúgni, haver megúszta pár fp sérüléssel a lovamnak is egy gyengébb ficama lett, nézzük a paplovag lova... egy hegyesebb sziklára volt felszúródva... rám néz könnyes szemekkel, "ezt a lovag csikó kora óta én neveltem" este már a lovát ettük nyárson😄
4-es szintû harcossal jöttem, UTK, Asziszi városõr elõsztori, képességei ahhoz igazodtak.
3-as szintû kocsmai harccal és pusztakezes harccal levertem pár rosszarcot a lehetõ legstílusosabb módon:
Épp a fogadóban eltöltött este után reggelizni indultam (meg a másik kettõ JK összeverõdés elõtt is), azt látom 3 tagbaszakadt ürge molesztálja a fogadóst.
"Elnézést uraim, akadályozzák a kiszolgálást.", rám se hederítettek, majd a középsõ fickó térdhajlatába rúgtam (80 alá nem sikerült dobnom egyik alkalommal sem), nyílt törés, harcképtelen, a legközelebb esõ bárszéket a jobbom felé esõ faszi arcába dobtam (szintén túlütés, arccsontja eltört), majd a harmadig útonálló ahogy csak tudott kimenekült a kocsmából.
Aznap ingyen ettem.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
van egy kissebb nyomozgatós ügy
haonwell a dal hava, minden játszik, fesztivál az egész és valaki megölt pár embert, unalmamba elmentem egy "jós"hoz mondom kicsit megyek szívni a vérét, a végén kidert hogy egy vak kiscsaj és tényleg van vmi látnoki képessége, kedvenc mondatom tõle "ne mindenkitõl fogadj el italt aki felajánja" mondta ezt egy darton paplovagnak aki 1 napra rá gorwikival ivott és esett össze a paralizálótól😄
kb 5 évig aktivan nyomtuk(4-5en)..egész jó szinten(relativ..de másokhoz képest akikkel az évek során összehozott a sors) sajna nehezen tudjuk összehozni a csapatot de, mi is tervezünk egy kalandot, remélem összejön 1x..
nagyon durva ez a mûfaj..csak értelem kell hozzá...az meg ma egyre kevesebb ugye...(nekem is fogy😊
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
illetve nem annyira rég... csak már rég volt bárd a csapatban mert "elhagyott" minket
de úgy emlékszem annak volt valamilyen varázslata az ilyenekre
Túl nehéz ezt általánosítani, mint ahogy leírtad a sok variációt, ezért sincs benne szerintem a szabálykönyvekben.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
amikor a halember és a professzor úgy nézi azt hogy mi történt mintha ott lettek volna