M.A.G.U.S.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amint találunk állítmányt a mondatodban , válaszolni is fogunk tudni 😉

Brolly28
mi?

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

vagy az Liono volt????

Ingyen kínált kaját, piát, cigit, nőt, füvet, SOHA vissza ne utasíts!!!

addig úgysem halok meg. ha jól tudom, erre is megvannak a módszerei az ordaniaknak <#eplus2>
csak Nachla ne jöjjön a köcsög harcmodorával <#worship>

Jövõje csak az élõknek van Thuby úgy tervezz . 😄

hát jobban is jártok, mert még nem is láttatok idegesnek. ami a dzsad városban volt, az még semmi sem volt <#vigyor> mert ha ott ideges leszek, akkor már régen lángolna a város. így csak késõbb megyek oda vissza. <#eplus2>

Auren
ilyen az élet, csak a tûzvarázsló meg ne tudja 😄

I am the bone of my Sword.

Brolly28
ez egy jó tervezés volt, ti voltatok a csali, tudtotokon kívül

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

najó. eddig még tényleg nem volt olyan dolog, amit te tudtál, mi nem, pedig kellett volna. de csak könynebb lenne tervezni úgy. nem?

Brolly28
persze, csak nem látom értelmét hogy túl sok mindent elmondjak nektek

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

mond neked az valamit, hogy nem megfelelõ információáramlás???

Brolly28
titeket

bazd!!!! a kurva kráken szerinted túlregáltuk??? vagy a több száz nagykarmú, udorító dögöt? vagy azt, hogy a rohadt hegy, meg akart minket emészteni???? és még a felénél sem járunk????

Szerintem túlreagáljátok az ilyesfajta gyermekmeséket. 😄

az kemény szitu volt. azt hittem meg fog ütni téged <#eplus2>

jah. de mondtuk is JCvel. ja nem. te akkor különakcióztál és nem voltál ott. de mind1. nem volt kedvem átjelentkezni saját névre <#vigyor3>

Auren
Az lemaradt, hogy a fél csapat is a vízben volt.
A Dartonita volt a legjobb, nem nagyon bírt kiúszni a sok sokkolástól XD "-Ezt k*va gyorsan hagyd abba!"

Brolly28
he,.... te az én nevemben írtál? <#conf>
ez itt mi he->? | #1582

késõbb meg kiderül, hogy a hegyrõl szóló mesék, nem is annyira mesék. de kurva nagy poén volt, amikor jött a barlangi tóból a kráken<#zavart1>(legalábbis a rohadt nagy csápos dög). a helgori majdnem egyedül le is intézte. mertugye víz+villám+spec képesség. 6 manából rávert vagy kurva sokat. poén lett volna, ha megkapja a kraken slayer achit <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Brolly28
na ez fájt.

erdõ, hegy, kiderült a helyrõl, hogy valami rémek mászkálnak arra. de persze az is már csak ott. erre az ordani mondja, hogy mmondhatták volna már hamarabb, hogy fel tudjon készülni rá lelkileg, meg persze mana ügyileg. erre a helgori kezébe nyom egy flaskát, az szó nélkül meghúzza, erre csak 4 ÉP. ordani: mi van???? hatalom itala.....

bármikor. én mindig mondom, de valahogy WH kerekedik belõle. apropó: a kurva nikodemus még mindig él. hányszor kell kinyírni azt a faszt, hogy végleg hulla is maradjon????

Auren
Mikor folytatjuk a maszkos kalandot? 😛

hát nem. de majd ma lesz játék. és tudósíthatunk, ha nem rabolnak ki minket megint dzsad kurvák. de hát ki gondolta, hogy a híres vendégszeretetérõl híres nép, egyik hercegi palotájában kirabolják az embert. és még a kurva palotaõrök sem akartak semmit tenni és még a végén le is sitteltek. lehet nem kellett volna azzal fenyegetõznöm, hogy felgyújtom a palotát.... bár ami késik, nem múlik<#eplus2>

Auren
Nem sok élet van itt.

de mint ahogy beszéltük is tegnap este, akkora nagy baromság ez az állandó asztrál dobálgatás. mint ahogy mondtad is, hogy hogy legyél arelitaként elmebeteg módon bátor, ha állandóan elkúrod az ilyen próbáidat, meg kicsi az asztrálod??? én még midnig azon az állásponton vagyok, hogy a dobatás az a végsõ megoldás, ha balfaszok a játékosok és nem tudják kijátszani a karaktereik jellemét, mert akkor persze hogy a kmnek kell átvenni az irányítást. meg nem mintha ne lehetne ilyenkor is harcolni. meg is vannak rá a megfelelõ módosítók.

Auren
Jaja kurvanagy makkja volt. mert souki neki elfelejtett próbát dobatni, ho1 be tudja e lõni a pszit.

ez elsõ részével egyet kell értenem. de a km dolga dolog, nem igazán okés. sztem pont a játékosoknak kellene odafigyelni, hogy hogyan is reagáljanak egy ilyen szituban. nekik kéne tudni, hogy eddig mikkel találkoztak, hogy is kéne hozzáálniuk, és úgy játszani ki. miért kell ahoz félelemaura, hogy féljenek. egyszerûen abban a szituban úgy viselkedni az adott karakter, hiszen a játékosnál még a km sem ismerheti jobban a karakter személyiségét, és képességeit, merthogy õ találka ki, és nem a km.
a világ meg szerintem minden csapatnál más és más. nálunk is megvannak az okai, hogy miért is jöhetett egyikõnk ezzel a fejfadásszal, és miért nem olyan táp, amilyennek lennie kéne. ugyanúgy ahogy megvannak az olyan dolgok, hogy hogy is néz ki a jelenlegi politikai viszony északon, vagy kahréban milyne technológiák vannak már.
megjegyezném hogy mi most jelenleg 3800 környékén játszunk, és az eddigi világba beleépítettük az elmúlt 14 év (én esetemben legalábbis) játékainak történetét. nálunk észak minden nagyvárosában van már térkapu, épült közben egy erionból kahréba vezetõ nagy keleti út is. kránban eléggé eldurvult a viszály a 13ak között. 11en szövetkezve schakallort mintegy börtönbe bezárták a toronyba, rayvanhur valahol bújkál elõlük. közben a birodalmi fejvadász iskola kettészakadt, egy újabb megreformált ág vált ki belõlük.
de inkább nem részletezem mert igazából csak errõl a dologról lehetne egy könyvet írni. és ez csak az elmult 3 év játékjai során történt. bár azt is hozzá kell tennem, hogy idõnként elég epic karikat nevelünk ki, és azokkal elég keményen bele-bele folyunk az ilyen nagyvolumenû dolgokba, ami más játékosoknak nem mindig tetszik, de sztem nem ez a lényeg, hanem, hogy mindeki jól érezze magát, és olyanokat játszanak, amik tetszenek nekik. no ezzel szerintem most elég keméyn vitát nyitok, de hát.... szeretek eszmét cserélni<#vigyor>

Shiwo
fejvadász okés...de egy játékos lehetne simán egy kisebb vagy kevésbé hírneves klán tagja..1000 és egymilliót kilehetne találni..de nem kéne egy olyan elit klánt eröltetni, amely gyökerei kránig nyúlnak vissza és legalább annyira hírhedtek, mint a kráni fejvadászok..egy sima fejvadász ugyanúgy tud lopakodni, mérgezni, satöbbi, és az ember nem tiporja két lábbal a klán hírnevét...

arra mondjuk meg a mesélõnek kellene figyelni, hogy adott lény milyen félelmet hoz ki a játékosból...most egy mágikus félelemaura, vagy egy óriási sárkány még egy harcedzett kalandor ereiben is megfagyasztja a vért....egy élõholt lehet beparáztatja a szép dolgokhoz szokott bárdot, de a sokat látott pap kiröhögi...egy vad medvétõl a legtöbb falusi sikítva menekül, de a legtöbb kalandozó szembeszáll vele...hogy most fél tõle, az természetes...de nem veszti el az uralmát a cselekedetei felett...lehet büntetni levonásokkal, hogy remeg a keze vagy ilyesmi..de nem fog sikítva elszaladni...
és pont itt jön a lényeg, hogy egy sima alacsony szintû fejvadász lehet beparázik egy vérfarkastól..de egy elit klán tagja, mint az Ahan'Nata-Khan vagy bármely más kráni fejvadászklán olyan kiképzést kap, hogy egy vérfarkas látványától maximum nyel egyet, és nekimegy...tisztában kell lenni vele mind a játékosnak, mind a mesélõnek, hogy mi micsoda, és hol a helye a világban, onnantól csak egyszerûen végig kell gondolni a szitut...keveredtem én már olyan csapatba is, ahol a fél banda mara-sequorral rohangált, és vígan együtt kalandozott toroni, shadoni és ordani származású, mert se a játékosok, se a mesélõ nem volt tisztában ynev világával..megnézték a könyvbe, az a fegyver volt a legtápabb, meg ezek az országok nevei voltak szimpatikusak nekik, és játszottak...lehet így is persze, még élvezték is, csak így Ynev világának egyedisége veszik el az egészbõl, és lesz belõle 12 egy tucat fantasy gém

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

de amúgy kurva nagy játék volt ez. ekkora fíling csak egy másik pont véletlenül vérfarkasos történet volt, de az valahol a riegoyban a hegyekben egy hóviharban. no ott a játék alatt még slozira is paráztunk kimenni.

no azt azért hozzá kell tenni, hogy ebben a szituban mi is kurvára paráztunk, amikor ülünk havernál a teraszon, este, megy a sztori, egy kurva sötét erdõben egy nagoybb tisztás, méteres fû, alig fény, az is kialszik, mire újragyújtottam, csak annyit láttak a többiek, hogy valami nagy fekete árnyalak húzódik vissza a sötétbe mögülem, én meg csak az arcukat láttam, ahogy néznek mögém, de mire én odanéztem sehol semmi. a kurva teknõsbékák meg a hátam mogott a szekrényen csak úgy kaparják az akvárium falát, a hülye kutya meg csak nyüszög az udvaron. szal a szetting is megvolt rendesen. és jóhogy síkítva ordítottuk JCvel, hogy meg fogunk most dögleni...

Brolly28
félreértesz, én nem azért választottam az anath akhanos fejvadászt, mert milyen táp, egyáltalán nem, csak eddigi karaktereim ha harcra kerûlt a sor mindig az elsõ sorban voltak, most meg akartam egy fajvadász, aki sötétbõl támad, mérgez stb... de amikor van egy szitu hogy a km bejelenti hogy dobjunk akarat/asztrál próbát akár milyen kemény lehet a karakter ha nemsikerûl fél, és lehet akár milyen arelita, hogyha egy elbaszott próba miatt fél

Shiwo
nem õket siratom, hanem a szerepjáték szerep részét... mindig is utáltam, ha valaki azért játszott egy adott származást/kaszot/fajt mert az milyen cool (pl kráni vagy dnd-ben drow) és közbe közük nincs a hangulatához...az ilyeneknek nem jelent mást, mint statisztikát, számokat, amivel táposabb lehet a karakterük..nálam ha valaki ilyen hozzáállással játszik, az tuti hogy megmurdel és többet nem engedem spéci dologgal játszani

annó volt olyan játékosom, aki Darton paplogagként játszott, teljes vértben rávetõdött kis parasztkunyhóban az ágyra, ami összetört..így kiment az istállóba aludni...ott meg zavarták a tehenek, így lemészárolta õket, majd a felkoncolt hullák közt aludt...és persze csodálkozott, hogy miért nem tud másnap reggel varázsolni (Darton érti a tréfát, de a céltalan öldöklést és a nemesi lovaghoz nem illõ viselkedést nem tûri el nálam...ja és persze elõtte a srác egyszer nem imádkozott az istenéhez, csak ha kellett neki valami)

de olyat is meséltek, hogy két játékos ment a tök sötétben..egy törpe, sötétlátással, szal marhára nem zavarta a fény hiánya, meg egy ember paladin (magusban kábé egy élet,rend jellemû paplovagnak felel meg, egy szent isteni bajnok), aki viszont nem látott, és ezért panaszkodott...törpe erre adott neki egy fénypálcát, mire a paladin felháborodottan mondta, hogy nehogy már õ legyen a fényhordozó marha..késõbb még volt valami hasonlóan anti-szerepjátékos húzása, és persze õ is kiakadt, mikor a mesélõ közölte, hogy õ, mint ex-paladin...

Brolly28
jah meg persze azt nem mondta hogy õ mind ordani tûzvarázsló akik magasabb rangúnak hiszik magukat sírva ölelte a hergolit és õk is üvöltötték hogy meg fogunk hallni 😄

Brolly28
nem sír csak ordított meg folytogatta valami nagy szõrös kéz ami késõbb kiderûlt hogy vérfarkas 😞

Shiwo
sírva fakadó Ahan'Nata-Khan ? <#conf><#wow1><#csodalk>

<#rinya>RIP RP<#rinya>

mert kurva nagy makkod volt. de majd meglátjuk még, hogy gorvikban hogy alakulnak a dolgok. csak ne nyírd ki idõ elõtt az álvarázslót

Brolly28
-.-
nekem legalább volt eszembe,
nem lövöldöztem orrba szájba a tüzet, villámokat, hanem ha már megkel halnem akkor tegyem meg úgy hogy nem fél és harcban nem sikoltozva a földön heverve a sár
és bejött

no meg tényleg. hogy is volt a rész, amikor a kõkemény anat akhanos fejvadász, síkoltva üvölt, és kéri, hogy szedjem le róla a vérfakast????? és most ne beszéljünk az én amúgy is labilis idegállapotú ordanimról, meg most az is lényegtelen, hogy te mentetted meg a csapatot, abból az egy árva pszí pontból...

Brolly28
neked majd syrussal lesz egy kis beszélgetésed és kitudja hogy végzõdik<#bdead>

nem tom hova örülsz?!?!?! még a márványmaszkossal nem találkoztatok. ha a gorwiki csóka megszívatott, akkor mit akarsz, mi legyen??? <#bdead><#boxer>

*gonosz KMi kacaj

Brolly28
nekünk ez régen volt
Ordani tûzvarázslóval voltam, haver uwel paplovag
elindultunk viedómóból uticél ordan volt, mentünk és elértünk egy sziklás területre, beszélgetünk hogy tovább, mondom menyjünk jobbra... jobbra mindig jobb
fasza volt találtunk egy meredekebb lejtõt ahol le tudunk ereszkedni... én mentem elõre kardal fékeztem magam és leértem az aljára.... haver meg jólvan kûldöm a lovakat... összekötette a 2 lovat meg utánuk magát kötötte hogy majd ha az egyik megbotlik akkor õ megfogja hogy le ne zúdjok(<#idiota>) jönnek megbotlott a lova és elkezdtek lefele zúgni, haver megúszta pár fp sérüléssel a lovamnak is egy gyengébb ficama lett, nézzük a paplovag lova... egy hegyesebb sziklára volt felszúródva... rám néz könnyes szemekkel, "ezt a lovag csikó kora óta én neveltem" este már a lovát ettük nyárson😄

Jaj, egy hónapja volt egy party, életem legjobb bemesélése.

4-es szintû harcossal jöttem, UTK, Asziszi városõr elõsztori, képességei ahhoz igazodtak.

3-as szintû kocsmai harccal és pusztakezes harccal levertem pár rosszarcot a lehetõ legstílusosabb módon:

Épp a fogadóban eltöltött este után reggelizni indultam (meg a másik kettõ JK összeverõdés elõtt is), azt látom 3 tagbaszakadt ürge molesztálja a fogadóst.
"Elnézést uraim, akadályozzák a kiszolgálást.", rám se hederítettek, majd a középsõ fickó térdhajlatába rúgtam (80 alá nem sikerült dobnom egyik alkalommal sem), nyílt törés, harcképtelen, a legközelebb esõ bárszéket a jobbom felé esõ faszi arcába dobtam (szintén túlütés, arccsontja eltört), majd a harmadig útonálló ahogy csak tudott kimenekült a kocsmából.

Aznap ingyen ettem.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Brolly28
most legutóbb volt ey jó kis story
van egy kissebb nyomozgatós ügy
haonwell a dal hava, minden játszik, fesztivál az egész és valaki megölt pár embert, unalmamba elmentem egy "jós"hoz mondom kicsit megyek szívni a vérét, a végén kidert hogy egy vak kiscsaj és tényleg van vmi látnoki képessége, kedvenc mondatom tõle "ne mindenkitõl fogadj el italt aki felajánja" mondta ezt egy darton paplovagnak aki 1 napra rá gorwikival ivott és esett össze a paralizálótól😄

samsung123
sok WOW kockák miatt haldoklik ez a mûfaj..bár jobb is hogy wowznak mint hogy, ezt nyomják😊

kb 5 évig aktivan nyomtuk(4-5en)..egész jó szinten(relativ..de másokhoz képest akikkel az évek során összehozott a sors) sajna nehezen tudjuk összehozni a csapatot de, mi is tervezünk egy kalandot, remélem összejön 1x..

nagyon durva ez a mûfaj..csak értelem kell hozzá...az meg ma egyre kevesebb ugye...(nekem is fogy😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Brolly28
mi nyárra terveztünk egy szerepjáték találkozót egy kissebb versennyel, csak nem lett belõle sajnos semmit, de talán megint van szervezésben vmi

Hja... Pedig ma nyáron lett volna egy party, sajnos nem lett belõle semmi. 😞

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Brolly28
kihaltunk innen 😞

Brolly28
már rég magusoztunk
illetve nem annyira rég... csak már rég volt bárd a csapatban mert "elhagyott" minket
de úgy emlékszem annak volt valamilyen varázslata az ilyenekre

Nem lenne szükség a szabályok megváltoztatására. Ha a játékos kreatív, a KM igazságos vagy értékeli az ötletet, akkor meg lehet ezt oldani zseniálisan egyszeri alkalommal.
Túl nehéz ezt általánosítani, mint ahogy leírtad a sok variációt, ezért sincs benne szerintem a szabálykönyvekben.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

én olyanra gondoltam mint pl ami van a hellboyban
amikor a halember és a professzor úgy nézi azt hogy mi történt mintha ott lettek volna