Kocsik feltörése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Mike szvsz is lammah.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Coine
Mi van veled Dickelson ? :-DD

Meguntad az életed és most irány a bűnözés ?
hmm :)

Lacc
Enyém a bal füle bizony :)
Dikkma
Sőt, mivel én a magyar CS közösség tagja vagyok, elvileg résztulajdonosa vagyok egy lámának! Lacc pedig a láma-résztulajdonos-társam! :)
Lacc
A láma az egy okos állat :DD
Dikkma
A lámázás volt van és lesz. Játszottál te már CS-t? :))
FREAK
Régebbi típusokat kell figyelni, azokat gyakran nyitva felejtik, illetve egy kulcs jó egy rakás darabhoz (a típuson belül). Én annakidején nem egy Coltot nyitottam ki a sajátom kulcsával...

Riszpekk

Laalee
dehogynem :) ki foglalkozik egy autoriasztoval... foleg ami olyan erzekeny hogy felnaponta megszolal. a szomszedok is leszarjak. jajj mar megint ennek amarhanak riaszt a kocsija. azt fordul egyet az agyaban.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
sargapiros lap es 2 het kiralysag megvonas!

Laalee
az teny hogy az egyik legjobb megoldas az a sebvalto zár, de az sem er loszart se felbasszak a kocsit egy trailer re es mar viszik is hogy "rossz" helyen parkolt.

CSOCSO
láttam én is a spektrumos okosságot:) láttam ahogy az ember csak ugy összehajtja azt a sárga szart a kormányról:)
CSOCSO
kimondta hogy kormány bizbasz volt rajta? mondom multi lock volt rajta ( most jutott az eszembe) azt a váltóra kell rakni..acél bizbasz..maximum akkor veszik le róla ha elviszik valami szereldébe...amugy ott kezdőik hogy el sem tudják vinni mert ninozik..mondjuk ha valaki laptoppal meg hasonlo bizbaszos millios cuccokkal jön akkor talán de az az auto nem éri meg.. csak 3-4 milla...
Dikkma
Azok a lopásgátlók mekkora szarok! Volt teszt Autó-Motorban, egy kormányra szerelhető kart kb. 5-10 másodperc alatt kapnak le. Az egyetlen valamirevaló lopásgátló a kormányra rakható de teli cuccos, az olyan 60-80 sec. Addig meg nem szarozik vele senki.
CSOCSO
arról nem is beszélve egyszer mefogta a kulcsát a fater és hozzá ütötte az ablaknak..nem nagy erőből mintha ráejtenéd 20 cm ről..a rasztó megszolalt
CSOCSO
volt nevelő faterom kocsiját nehezen lehetett ellopni sőt feltörni is..anyám mercijét 3 szor törték fel mig az apám supráját egyszer sem és egymásmelett áltt a kocsi!!!
1)3 riasztó volt benne!!!
2)fent volt valami kis csipogo..csipogott akkor is ha egy labda vagy macska elmegy az auto melett
3)autot elinditani lehetetlenség mert acéllal volt lefogva a váltó, több olyan gomb volt amit át kellett állítani és csak akor indult be az autó
4) az autoban beszélő risaztó is volt.. 1 méternél közelebb jöttél 3 szor rád szolt hoyg tul közel álsz hozzá nem kis hangon! majd 4. re kiabálni kezd hogy SEGÍTSÉG, SEGYTSÉG! LOPJÁK A KÉK SUPRÁT..sziréna..segítség segítség....stb stb...
Dikkma
Egyébként megoldódott a problem, nincs szükség autóra!
Egyébként a személy járt itt, és ő is hülyére röhögte magát. Mint én.
Monduk a megalammer emberek kicsit mindig elveszik a kedvem, de ilyenek mindig is voltak, meg lesznek, szerencsére az ember mindig többet kap fórumozás közben mint amennyit az elvesz tőle.
Dikkma
Mondj egy ilyent!
Vagy, nyiss egy kocsik feltörése topicot, és fogadjunk senki (kivéve az ilyen gyökereket mint te) nem fog beszólni hogy miért szabad neked ilyent nyitni. Meg hogy fasz vagy. Te mégis megteszed, ez van. Neked meg ezt szabad, amit nekem nem, beszólni akárkinek akinek jólesik.
Laalee
igyvan de ki beszelt itt demokraciarol? itt kökemény diktatura van a 4 kiralyok uralma!

amugymeg a politika moderalt forumrész az altalanos meg nem... csak politika mentes!

Ron Ragm
Dikkma: sajnos ezek angol nyelvűek,és nem tok angolul:( vagy tudtok olyan szótárt a weben ami teljes oldalakat lefordít?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Efreet
az gumiszoba téma. ott biztos van szó erröl.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Efreet
a kábitószerekröl is van itt beszélgetés. a gondolat és a beszélgetés pedig nem bün. ha meg elköveti, az már az ö baja.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Lteebee
Rágalmazni is bűncselekmény...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Laalee
volt ismerosom postat rabolt hogy kijusson az asszonyahoz thaiföld re :) meg thai foldon is elkaptak pedig csak 800K t rabolt... most elözetesben virraszt a fel eves thai borton utan. szal sok sikert a kocsilopashoz, engem ugyse fenyeget hogy az en terepjaromat nyulod le :) de ha mar lopsz egy szalobol tedd annal szarabb erzes nem sok lehet mint a feltve örzött kocsidat nem talalni a helyen.

Dikkma
Jaja. Csak Takiéknál neteztem legutóbb, és így maradt ott.
Dikkma
Nem! Nagyon-nagyon nagy ötlete van Takinak!!!

Jártam ma a Camponában, és ott van kiállítva Palikék kocsija! Majdnem lenyaltam a motorházat, olyan szép.

Nektek is az jutott az eszetekbe...??

Mit nekem koszos Cherooke... Mercedes G...?

:)))))))))))))
És így még Qtyamo sem fog kötözködni, a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.
Dikkma
Az utolsó sor a topicra vonatkozik, merthogy a személy esetleg mégsem megy a Börzsönybe. Családi okok :-(((((((
Dikkma
Legelső hozzászólás.
A noname emberkékre meg nem reagálok, tegnap sem tudom miért válaszoltam.
Sajnos úgy néz ki, nem lesz semmi.. :-((
huhh az elég ciki...
talán Dikkma mester tud linket :) ha meg nagyon sürgős --> spajszer :)

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Ron Ragm
Nekem olyan mgyar oldal kéne ahol zárk feltörését írják le...előre thx segítséget:)
(1ébként az új fiókombn vn 1 olyn rész ami be van zárva de nincs hozzá kulcs)

Mégiscsak pofásabb mint a régi G osztály :)

Hát kurvára nem örűlnék neki, de ha másnapra visszakapnám egészben, sérülés nélkűl valszeg nem sitteltetném le a csávót...

Amúgymeg ha már kurvaanyázol, akkor egy valódi e-mail címet please... mr. noname

Hé te dikk, nehogymán merdzsót kössél el. Grand Cherokee minimum... :)
Amúgymeg télleg elkötsz 1 verdát, nemtom mit csinálok veled bazz!

G@b0r
azé érdekes hogy csak az unregistered emberkék kurvaanyáznak. Élőben biztos nem így beszélnének...

Dikkma
Egyébként én valahogy nem tudok sajnálni valakit, aki egy 5 éves autót 15 millióért akar eladni. Meg azt sem tudom sajnálni, aki ilyen láma mint te, és nem látja, hogy másnap visszavinném.
Átveszem TWN-től ezt a :] -t :))
Dikkma
Én meg neked kívánom! :]]
TWN
Az nem csak a merzsóknál műxik ;].
Frank99
egyébként szerintem dolgozzál:
kevésbé kifizetõdõ, de büdös dagadt cigányok nem dugják a farkukat a Analis Canalis-odba, abban a néhány hónapban, amit a sitten töltesz...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
Apró trükk:
a kocsi gyújtógyertya porcelánt kell ügyesen odavágni az oldalüveghez. Gyakorlott embernek nem szólal meg a riasztó. Nem én csináltam, természesetesen, egy ismerõs kocsiját törték fel így...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

dewdew
A teniszlabdas modszer mukodik meg az uj Merciknel?
Dikkma
:D

Ha a social engineerignhez folyamodom, akkor még csak kárt sem okozok! Lehet, észre sem vennék!

Egyébként meg a kocsikat mindig a Danubiuszon hírdetik, hogy visszavásárolnák.
Namost, dikki hallgatja a Danubiuszt, és ha visszavásárolnák a kocsit, több lehetőségem van:
1. egy milliót kérek, van egy misjám is.
2. nem kérek semmit, csak hallgatást, és még csak gondom sem lesz.

Na? Erre nem is gondoltatok, mi? Ezzel egyszerűen NEM lehet lebukni!
G@b0r
lol :)
aszongyák direct előre lement ez a beszélgetés.
Vagy hogy ő mint moderátor egyedül beírta az egészet a nevünkben :)

Lazarus
Dehogynem! Megmondja szépen hogy mennyen a tisztelt bíroság a jóbüdös SG-re és nézzenek bele ebbe a topikba.. mi vagyunk a bizonyíték
G@b0r
az oké az ki a faszt érdekel hi visszaviszi és lebukik :) de mi van akkor ha még visszavitel előtt bukik le? Nem fogja tudni bemagyarázni hogy csak 1 napra kell a kocsi neki. Az nem illegális használat az már lopás/szopás :)

l3alF1aKe
1 nap az csak illegális gépkocsihasználatnak számít...ha visszaviszed és lebuksz...csak pár hónapot kell ülj, vagy kapsz egy felfüggesztettet.

That\'s All Folk\'s

Dikkma
Dikkma csak egy. Egy, de az mindenki felett! :))
Dikkma
Jaj, köszi hogy aggódtok értem, meg drukkoltok. A személy azonban megéri a bűncselekményt!
Amikor először csak poénból felvetettem neki, azt mondta, boldog lenne ha így lenne. Persze én: jajj, ne csináld, most akkor tényleg? Képes volnál így kihasználni?
Mire Ő : a legvégsőkig.
Szal gáz van. Majd csak találtok új moderátort, ha a börtönben nem lesz net :-)
(ha viszont lesz, jajj nektek :-) )
Ron Ragm
Dikkma hajrá, én szurkolok Neked:)

Lazarus
a Dikkmák ezt nem így gondolják..

hívj taxit!(Merci Class A)
mateos
egy ujj , legmenőbb G ostály láttam 40 ért
G@b0r
hát az magában még nem halálos bűn hogyha csak 1 napra lopod el de gondolj bele mivan akkor ha lebuksz. Hogy fogod elmagyarázni hogy te csak 1 napra akartad kölcsönkérni? Vagy ha mondjuk út közben miután elcsórtad jön egy rendőr és ellenőriztet? Látja hogy lopott az autó és nem fogod tudni neki bemagyarázni hogy csak 1 napra vitted el a kocsit...

Dikkma
Csak egy napra. Olyan nagy bűn? Fontos lenne.
Lazarus: ma Ön a leggyengébb láncszem! Viszlát!