TV vétel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
max. 100k-ig szeretnék venni tv-t és ebben kérnék segítséget , hogy milyet vegyek!
Annyira nem értek hozzá, viszont olvastam ,hogy van aki nagyon jártas ebben a témában.
felhasználási terület.: egyenlõre sima analóg adás (1-2 hónap múlva egy digi lesz még bekötve) de fõként dvd (blue-ray) filmek nézésre lesz használva.
Tescoban árult tv-k mennyire jók?
Szóval ezek alapján aki tud az segítsen, köszönöm szépen!
ha már tesco akkor annyit hozzáfûznék még, hogy tegnap nézelõdtem (márka nevet most nem mondanék) és észrevettem két 82cm-es tv-t , az olcsóbbnak szebb volt a képe míg a drágábbnak halványabb! (lehet mondjuk a beállítások nem stimmeltek és azért volt az eltérés) , mind1 ez csak egy rövid zárójeles megjegyzés :D
De a Panasonic termékekkel eddig semmi bajom nem volt.Rengeteg (inkább: sok) termékük megvan.Videó,tv,dvd,házimozi,hangfalak,hifi troony,fax,telefon,stb.
Több mint tíz éve használom ezt a márkát és semmi bajom sincs.
A Pana-ba azt szeretem,hogy nem egy csicsás-színes kijelzős,hiper-szuper-fényes nagy betűkkel ráírva hogy 25 ezer wattos szart adnak el neked,mint fogyasztónak,hanem egy egyszerűbb de mégis a legmodernebb,leg,leg,leg...sorolhatnám még milyen termékeket gyártanak.
És itt nem csak a márkanevet fizeted mint a rivális Sony-nál (ami persze sokkal drágább).
Majd folytatom még,sziasztok!
Mindenből a Pana a legjobb.
Lehet néhány tv tesztet
itt olvasni,
persze csak az az 1-2 típus nincs benne ami engem igazán érdekelne. Mindenesetre
a többit végignézve teljesen vegyes a kép. Lehet bármely gyártóról jót vagy
rosszat olvasni. Naja: igazad van, a neveket nem néztem. Valóban egy. Más
fórumokban is olvastam a tv típusokról, de a megállapításom pont ebből nem derül
ki ill. nem egyértelmű, majd keresek linket. Styleair: a garanciás
megállapításoddal teljesen egyetértek, nekem is fura. Én éppen ezért vettem pl.
LG monitort, arra ui. 3 év gart. adtak. Hiába hirdeti agyon a konkurencia (az
egyébként igen jó monitorait), meg van a tesztek elején, ha nem ad csak 1
évet. Egyébként érdekes, hogy nem nagyon hallani olyat, hogy xy vett 1 tv-t és
mennyire megbánta, mert így meg úgy nem jó, a másikat kellett volna megvenni.
Főleg azt olvasom, hogy vett egy akármilyen típust és milyen jó meg szuper. Egy
érdekes eset: a Coraban nézem a tv-ket. A Samsung a tudásához képest elég jó
áron van, de jobban megnézve olyan fehéres glória van benne a tárgyak meg az
emberek feje körül, mintha a behangolás kicsit el lenne csúszva. Szólok az
eladónak, aki persze nem talál hozzá távirányítót, hiába bizonygatom hogy
komolyan érdekel. Két lehetőség van: 1, úgy teszik ki a tv-t hogy rosszul
állítják be. 2, maga a típus szar. Nem semmi....
Szerintem nem egy utolsó szempont a garancia, ami ugye a Samsungnál 3 év, a Sonynál 1 év.
Én csak a márka miatt nem fizetnék többet a Sonyért. Mellesleg ha ennyivel jobbnak tartja magát a Sony, akkor minimum 3 év garit kéne adnia neki is vagy még többet.
(Nekem LG Flatron van, és elégedett vagyok vele)
A választás viszont tényleg a tied.
Egy másik
fórumban nagyon lehúzták a Samsungot, úgyhogy azt már biztosan nem veszek.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
Samsung cs29a7hf 280e Ft (Cora)
Sony kv29fq75 440e Ft (Cora)
Mindkettő 2 tuneres (kép a képben), 100Hz-es, sík képcsöves, stereo, TXT., 72cm képátló
Van egy olyan gyanúm, hogy a Sonynál csak a név miatt kérnek ennyit. Persze a képcső lenne a lényeg, de nem tudom, mit is takar a Sonynál a Trinitron, a Samsungnál a Plano kifelyezés. Hogy mi a képcső gyártási helye, arra nem lehet rájönni. Még annyit, hogy a Sonyra 1 év a gar., a Samsungra 3.