Legyen Ön is Milliomos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gratula..a hölgy 2 filmje között csak 20 év:)
Ez egy hülye picsa, húzzon a gecibe már. Már bocs.
ez nem a Leon a profi? abban játszott Natali Portman

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

BBBBBBBB
leon
Köszönjük Marika <#worship>

2-t is elcseszni ilyenekre
Fárasztóak ezek a gagyi játékosok.
hát ez gagyi telefonos volt
Hát ez a segítségkérés gyönyörû volt :D

Recamier egy lyoni nõ volt, politikai körökben mozgott

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sajnálom, hogy a VV válogatásból is castingoltak ebbe a mûsorba.
Egyszerre, ez szép.
szerintem D

A d lesz az.
d
na..már Fridinél is a reszelésnél hajlítgatták a csajt:)
naná..nézzük :)
van itt valaki?:D

kikérem magamnak én csak nasönöldzseógráfikot , diszkáverít és spektrumot nézek.
politikai bulvár? ebbe a kategóriába inkább Deutsch szerelmi életét tenném meg hogy az ovális iroda közepére szart az elnök kutyája.
ez nem bulvár , a világ urainak legfontosabb aktuálpolitikai híreivel azért illik tisztában lenni. <#nevetes1>
kifli
vége a vlóvilágnak és kellett találni valami másik rtl mûsort, hogy ez is top 10-be került? Nálatok más csatorna nincs? :D
most nézem vissza a 2.felét...komolyan..a Titanic kérdést nem vágni,mikor már a film elején elsütik a kérdéses részt?:)
akkor politikai bulvár kérdésnek hívom úgy jó? <#eplus2>

mondjuk annyira tele volt vele a plafon 2008-ban, hogy azért is benne maradt az emberben amúgy nem alapmûv kérdés:)

<#ejnye1>
USA elnökválasztásával kapcsolatos kérdést ne nevezzük már bulvárnak.
Ellentétben pl. az Üvegtigrisre vonatkozóval.
múltkor volt egy Obamás kérdés, ami megint csak bulvárnak tekinthetõ, volt egy kémiai, ami megint ép ésszel egyszerû volt stb...

Az elsõ néhány kérdés mindig ilyen volt. A folytatásról meg nincs tudomásunk. Lehet, hogy most sem romlott a kérdések színvonala, csak nem tudnak 100e fölé elbaktatni ezek a válogatott zsenik.

meg volt 2 film kérdés is elnézést...

Üvegtigris, Titanic

nana , 1 volt , az a templomhajós.<#eplus2>
csak , hogy offoljak egy kicsit úgyse néz ide senki 1 hétig ,meg ha már úgyis szóba került.

http://www.youtube.com/v/gJEkYg0TOT0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Nyomogassátok a 3ast , trollface gyanus. <#vigyor><#vigyor>
Mónika show-t én sosem néztem 1-2 jelenetet linkeltek youtube-on amúgy pedig, ha valami akkor az a retardált mûsor:D

nekem, amit nagy csalódás a kérdések

bulvár, bulvár, helyesírás, bulvár, népdalos, bulvár, bulvár, helyesírás, gasztronómia, bulvár, operás (1db) volt, bulvár

sehol egy történelmi, földrajzi, irodalmi, mûvészettörténeti kérdések szinte sehol

ja így kezd át menni lassan maunika showba.
az, hogy sokat kell beszélnie az biztos felsõbb utasítás a stílusa nem az, mert az mindig is ilyen volt meg kell hagyni van 1-2 poén, amin szakadok, de szvsz nem ide való ez a sok duma...

Az feltûnt, hogy most emberibb arca van, mint a Megasztárban, ott igazi köcsög volt.
amúgy Fridivel személy szerint nincs bajom , általában birom a stílusát , nyilván le van neki osztva a szerep.
Sõt tutolna kínjában.
féltél???

az kb 82-es film mai napig nem értem mi az a 2002-es speciális változat, amit hangoztatnak az ET-nél

akkor ma 2 játékos jutott el a 100rugós kérdésig , egyik kiesett pont elõtte , másik pont behúzta.
ennyi fért bele egy mûsorba. Vágó kaparná az arcát ha látná.<#nevetes1><#nevetes1>
Most már egy kis pénzt is kéne csinálni ebbõl.
Én nem. És E.T-tõl is féltem, egyetlenként az iskolai matinén. Azóta sem értem, hogy a sok kis gyökér hogyan gondolhata aranyosnak :)

Ma ihletett állapotban vagyok vazze.
te is Delphoi jós lettél mester?<#hehe><#eplus2><#fejvakaras>

most jön az a kurva hajókürt
haladjunk már baszod
áá vazze a Titanicot kb minden élõ ember látta:)

+1. <#violent><#idiota>
meztelenül

Szerintem volt egy VV egy 1 perc és nyersz valamint egy LÖM casting egyszerre és elosztották a versenyzõket 3 fele.
Ez így van sajnos!
Le is fogják venni a picsbe.

Hehe, Béci is szerepelt a Szomszédokban.