Ps2 játékajánlás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.Tekken 5 3500Ft
2.Star Wars Battlefront 2 3500Ft
3.Spiderman 2 3000Ft
4.Gyûrûk ura 3 3000Ft
5.X-Men Legends 3000Ft
6.Harry Potter és a tûz serlege 3000Ft
7.Ski racing 2005 2000Ft
8.Grand Turismo 2002 2000Ft
Egyik játéknak sincs baja!!!
Ha valakit érdekel írjon!!!
Graphitman
Szóval:
-Silent Hill 2
-Final Fantasy X
-Shadow Of The Colossus
-The Warriors
-Black
-Bully
-Metal Gear Solid 2 & 3
-Gun
Hirtelen ezek azok, amikre azt mondanám, hogy megérik a pénzüket.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Itt a listám: ICO, Shadow of the Colossus, Metal Gear Solid 2, Metal Gear Solid 3, Virtua Fighter 4 Evolution, Driver: Parallel Lines, Silent Hill 2, Devil May Cry (szigorúan az elsõ rész). Rengeteg minõségi PSX-es cím folytatása messze alul maradt az elõdöktõl. Igazából a Driver4 is csak a hangulata miatt került bele a listámba, valamint azért mert mesze realisztikusabb, mint a legújabb aktuális agyon hypeolt gta. Silent Hill 2 méltó folytatása az 1 résznek, ugyanis az elsõ SH-rõl ordít, hogy nem folytatásnak tervezték, hanem csak egy részes játéknak, kerek egész, lezárt történettel. Ezért én külön örültem annak, hogy a KCET nem nyúlt hozzá az eredeti történethez. És ezért is mondom azt, hogy a 3. rész egy felesleges folytatás lett. A hideg, fakó színek (amik hozzá tartoztak az SH részek hangulatához) kihaltak a játékból, és megkezdõdõt a sorozat kurvulása, meleg, véres színekkel, és egyre jobban elkezdtünk távolodni Silent Hilltõl. Egy olyan epizódot folytattak, amit tök felesleges volt és ráadásul egy egyszerû sablonos akármit kaptunk 3. résznek. Kár a sorozatért, talán majd az SH5 kiküszöböli ezt a csorbát. Fumito Ueda játékait, látni kell, HIHETETLEN (ICO, SOTC). DMC (a tökéletes hack’n slash még aki nem is szereti ezt a stílust, annak is kötelezõ egy próbatétel Dante egyetlen emészthetõ kalandjával). VF4 alap a verekedõs játékok közt, nem összekeverendõ a Namco szilikon szériáival. MGS3 baromi jó, bámulatos. Viszont a sorozat visszafejlõdött az MSX-es részek szintjére, gyakorlatilag végig kel ramboznunk az egész játékot, nincs lopakodás, helyette van bámulatos grafika és lehengerlõ story. MGS2 minden szempontból jobb, viszont maga a történet egy baromság lett (a mesteri 10/10 elsõ rész után nem egy ilyen folytatásra vágytam, a történetet leszámítva jobb az MGS2 mint a 3. rész). Hát ennyi lenne az én kis listám, Final Fantasy részeket direkt nem említem, ugyanis a sorozat a X-2 rész óta nem érdekel, szégyen és gyalázat mekkora hulladékot csinált késõbb a SquareEnix. Resident Evil-ekrõl pedig annyit, hogy a DC-s Code Veronicával és a GC-s Zeroval vége lett a sorozatnak.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
mindenki próbálja ki!!
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
-Devil May Cry(remek kis játék,ráadásul könnyû is,a story nagyon a helyén van és ugye elvileg Resi4-nek kezdték el fejleszteni de aztán egészen más sült ki belõle)
-Devil May Cry 3 Dante's Awakening(barmoi nehéz de már csak maga a story+karakterek miatt is érdemes végigjátszani+rendkivûl látványos,orvosolták a 2-ik rész hibáit)
-Grand Theft Auto: Vice City(szinte mindenki ismeri,napsütés,Miami,80-as évek, a legjobb gta ami valaha született)
-Metal Gear Solid 3 Snake Eater(a régi MXS-es Mgsek hangulatát hozza a gém,jó hosszú,változatos,tartalmas,a story a karakterek a legjobb Mgs rész a régi Metal Gear1 és Mgs1 mellett)
Silent Hill 3(bár nagyon rövid de kellõen parás,a legjobb videojáték nõi karakter ebben a játékban tûnik fel Heather Morris szerepében a Ps1-es Silent Hill1 méltó folytatása)
-Silent Hill 2(parás,hosszú,meghökkentõ,bámulatos no comment ezt látni kell)
-Onimusha 4 Dawn of Dreams(egy történet,egy hõs,egy legenda,japán kultúra felsõ fokon mint az Animékben)
Én már csak a fentebb említett játék címek miatt beszereztem egy Ps2 és eladtam a GC-met,nem bántam meg(max. Resi4,SMS miatt de resi4 van Ps2-re is szóval...)És akkor még hiányzik a Shadow of the colossus,Okami,Onimusha Warlords ezeket még mindenképp beakarom szerezni.😊)
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Szal ha kell szolj nekem mailcimem nem titok😊
HA soka gamet kersz olcson szallitok😊 (es meg rimmelt is)
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Ha barmelyik gém megteccett szolj nalam megkahatod oket occsoért😊
JA DMC-t ajanlom en is (ez a demoni nehezkes csapogatas suhintgatos game)
Mellesleg kinek hogy gyun be a Legendary dark Knight feje?? Laccik hogy a Dante apja... es jopofa hogy a Sakamoto (asszem ez a neve) alapbol tud aramosan csapni😊
Kar hogy annak nincsenek uj speckoji..😞
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Silent Hill 2 és ICO (ez nem rövidítés, ez a címe)
A GT3 pedig nem Grand Theft Auto 3, hanem Gran Turismo.
Tényleg van FF11 bétád? És van benne egyjátékos mód, mint pl. a Phantasy Star Online-ban (de rossz játék 😊, vagy csak online használható?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
😊))))))