Vannak itt lányok is?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
hááát 😊

u dont have to listen anybody else but me

melexik a helyzet ? <#vigyor>

VRSDM
heh, te nyertél...
nemén vagyok a képeken, épp azért tettem a fejemmel együtt hogy ki szolja meg elõször 😊
amugy öhm mitagadás én szálkás vagyok, ha annyira érdekel a testem prezentáljam pm-be ??? 😊

VRSDM te azt hiszed szalkas vagy?
egy deka izom nincs rajtad, mar bocs. 😄

DJ Skyline
tehát õ...a látszat csalt? jájáj pfeeejj

VRSDM
szemrebbenés nélkül nézem végig ezt manapság... mikor a mekiben mellettem nyalta falta magát egy pár... csak épp az nõ csak annak volt öltözve... namost hadnerészletezzem...

elis ment az étvágyam

Brigicsaj
😄DDD jah..😄

xD

tehát szereti a férfiakat, de a nõket jobban! 😄D

VRSDM
csinálok olyat is csak fikarcnyi idõm senincsen van mostanában...

Brigicsaj
nem csalja, állítása szerint..😄
úgy kezdõdött eleve hogy a Laci megkérdezte hogy a tanárúr szereti-e a nõket..😄 elkezdte mondani hogy többre tartja õket mint a férfiakat, és hogy nem csak azért mert szépek meg stb,...😄 de ha másik értelembe kérdezte akkor amióta felesége van azóta másik növel nem próbálkozott..😄

xD

De ezen nem látszik a hajad, olyan sötét van. Jobb minõségû nincs?

Na, jött valaki a segélyszolgálattól...

Lehet, hogy tanár néni volt. <#ravasz1>

noés csalja a feleségét a tanár úr ? <#vigyor>

Brigicsaj
Sziasztok!
Haljátok, tiszta kész volt a mai napom...😄D
Kémia tanárt beszéltettük hogy elmenyjen az óra, és elkezdett nekünk regélni a szexrõl...😄DD de olyanokat hogy tátott szájjal néztem hogy jesszusom ilyen higgadtan meg normálisan és ennyire tabu nélkül mondja a dolgokat, és ráadásul nem csak átlagosan hanem a saját nemi életét is , hát én majd bexartam...😄DDDDD

xD

VRSDM
uhh jut eszembe, nemtudja valaki megszerezni az uj DOVE reklám zenéjét, azt amiben a "minden lánynak van joga szépnek lenni" vagy mi van... az annyira tetszik... csak enmtalálom ... 😞(

ja meg ma sikeren kaptam egy ofõ-intõt azért mert átsétáltam a suli konyháján... nevetésges... :S:S:S dühbõl meg addig voltunk kondiba haverommal mig nembirtunk moccani, és ez most nem jelzõ, tényleg nembirtam felemelni a kezem... 😊

Dying Soul
Én mondjuk kívûlálló vagyok ezen a téren is. Se pia, se bagó, sem egyéb dolgok.

VRSDM
mégis errõl szól a legtöbb mai buli legalábbis igy a 16-18 éve körökben ahol mozgok ugye, a srác pia nélkül csajozni sem tud már, aztán meg annyit iszik hogy csa beég az összesnél mert aztse tudja hogyhivják... 😄 örülök hogy másvagyok /persze azért énis szétpottyanok néha

Dying Soul
Ezzel egyetértek.

Sziasztok! A buli nem a drogokról és nem az alkoholról szóll!!!! Ha valaki tud bulizni annak teljesen mindegy hogy józan vagy nem, szerintem az elég gáz ha valaki valami más hatás által tud csak bulizni.

PíszLávJuniti
ja ok 😄
de akkor sem tudok elképzelni embereket erre bulizni, pedig goa partikat szoktak irdetni😮
vagy olyan lehet mint az elszállós dnb, hogy mindenki különállva lesi a földet és motoszkál pár órán keresztül

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

VRSDM
szigeten volt a WAN2-ba NEO koncert, és valami eszméletlen jó volt, és nemvoltam se részeg se szipus se tépett se szúrt semmilyen... 😊

jameg ujhajas képem a galériámba... (lusta linkelgetni)

#2724 Idézzem magam mégegyszer?

DJ Skyline
1. nem járok bulizni
2. ha az adott illetõ úgy érzi magát jól,hogy beszipózik,akkor hajrá, az nem az én világom!
^^

krisztike
ez nézet kérdése és ízlésé...

PíszLávJuniti
de egy ilyen pszicho izére hogy tudsz bulizni?
mindenki elvonul a sarokban az adag hígitójával,lufijával és magábafordulva hullámzik?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

VRSDM
<#miaz>tõled kifejezetten jóvolt hallani😊

krisztike
nem csodálkozom rajta ... 😊

DM jó

Ramadamammy rapidrandi

Kösz, az infót, most már felvilágosodtam, nem gyõzött meg túlságosan, inkább maradnék a rocknál.

A kínálatomat megtekintheted a galériámban. Nem hinném, hogy dáridó szintû lenne. De ítélj, ahogy jónak látod, engem nem különösebben érdekel. 😄D

krisztike
aha ...

a kínálat felsorolásából

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
ezt mibõl gondolod ?

krisztike
köszi

náalm nem,de itt erõsen ebbe az irányba orientálódik a többség (ergo én nem)

Ramadamammy rapidrandi

DJ Skyline
olvasni való!

krisztike
azt én sem tudom ...<#fejvakaras><#nemtudom>

krisztike
ez a menõ manapság nálad ?

Dáridó topig

Ramadamammy rapidrandi

"psichodellyc goa"

Az meg mi a lónyál?<#idiota>

Én is így vagyok vele. Mostanában rászoktam a Gregorianra. Jó kis relaxálós zene. Persze azért a rockkot se hanyagolom el.

krisztike
nyugi téged sem felejtünk el , szeretünk téged is .😊

krisztike
néha szükség van az ilyenekre is ...
néha nekem is olyan a hangulatom ,hogy inkább lassú zenét hallgatok néha pedig rockot .

krisztike
hát azt elhiszem ...néha én is csak pislogok de a lányom az újonnan kitalált irányzatokban néha jobban kijön ill. jobban tudja , hogy mirõl is van szó .

PíszLávJuniti
ezeket az elnevezéseket annyira bírom 😄
psichodellyc goa
és mindegyik ugyanolyan nyúlszar 😄 sry. nembírok kiigazodni ezek alapján

DJ Skyline
most épp downtempo,vagy nem is tudom mi szól! ilyen lassú relaxálós zene! 😄

Hogy mondjak valami rosszat is róla.<#ravasz1> Eléggé furcsa zenei izlése van (távol áll tõlem a trance, hause meg stb..diszkós izé), de tényleg rendes gyerek.

DJ Skyline
^.^