Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemén vagyok a képeken, épp azért tettem a fejemmel együtt hogy ki szolja meg elõször 😊
amugy öhm mitagadás én szálkás vagyok, ha annyira érdekel a testem prezentáljam pm-be ??? 😊
u dont have to listen anybody else but me
egy deka izom nincs rajtad, mar bocs. 😄
elis ment az étvágyam
úgy kezdõdött eleve hogy a Laci megkérdezte hogy a tanárúr szereti-e a nõket..😄 elkezdte mondani hogy többre tartja õket mint a férfiakat, és hogy nem csak azért mert szépek meg stb,...😄 de ha másik értelembe kérdezte akkor amióta felesége van azóta másik növel nem próbálkozott..😄
xD
Haljátok, tiszta kész volt a mai napom...😄D
Kémia tanárt beszéltettük hogy elmenyjen az óra, és elkezdett nekünk regélni a szexrõl...😄DD de olyanokat hogy tátott szájjal néztem hogy jesszusom ilyen higgadtan meg normálisan és ennyire tabu nélkül mondja a dolgokat, és ráadásul nem csak átlagosan hanem a saját nemi életét is , hát én majd bexartam...😄DDDDD
xD
ja meg ma sikeren kaptam egy ofõ-intõt azért mert átsétáltam a suli konyháján... nevetésges... :S:S:S dühbõl meg addig voltunk kondiba haverommal mig nembirtunk moccani, és ez most nem jelzõ, tényleg nembirtam felemelni a kezem... 😊
de akkor sem tudok elképzelni embereket erre bulizni, pedig goa partikat szoktak irdetni😮
vagy olyan lehet mint az elszállós dnb, hogy mindenki különállva lesi a földet és motoszkál pár órán keresztül
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
jameg ujhajas képem a galériámba... (lusta linkelgetni)
2. ha az adott illetõ úgy érzi magát jól,hogy beszipózik,akkor hajrá, az nem az én világom!
^^
mindenki elvonul a sarokban az adag hígitójával,lufijával és magábafordulva hullámzik?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Az meg mi a lónyál?<#idiota>#idiota>
néha nekem is olyan a hangulatom ,hogy inkább lassú zenét hallgatok néha pedig rockot .
psichodellyc goa
és mindegyik ugyanolyan nyúlszar 😄 sry. nembírok kiigazodni ezek alapján
^.^