Kell 1 nagyon erõs mágnes

Oldal 1 / 31Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Egy videóról beugrott ennek a topiknak a neve.

Elég erős? 😊

Kicsit macera a szállítása:

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

köszönöm kjhun! kicsit konkrétabban kérhetem, hogy mit/mekkorát keressek?
Klikk

Aztán válogass a találatok közt. 😄
sziasztok! Van valakinek eladó mágnese? régebben valaki ajánlott nekem, már bánom, hogy akkor nem vettem meg... mostanra a másgnesezés mestere lennék! 😄 szóval ha valakinek van eladó az jelezze legyen olyan szíves! előre is köszönöm!
Költözött a weboldal, az elõzõt törölték:
http://aramlopas.blogspot.hu/

marsu
Ilyen szép színe van nálunk a gáznak!!!
Bocs, lemaradt
Áramlopás

Na már azt is leírják hogy hogyan talál meg az áramkommandó illetve hogyan és hol tudjuk feljelenteni a másikat:
http://aramlopas.webatu.com/

Sziasztok!
új vagyok még a témában. Nem is hittem volna, hogy van ilyen témával foglalkozó oldal míg erre rá nem leltem. Nekem is a gázóra okoz fejtörést, van egy g4 rf1 típusú órám. Tanácsot kérnék, hogy lehetne kicsit pihenésre bírni. A mágnessel már találkoztam (50*50*25) nem volt nagy sikere. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a bajomra a gyógyír!!?? <#conf>

Azt nem tudjátok hogy kovkrisztián hova tûnt?? Õ pengének tûnt nekem a témában de egy jó ideje nem írt....

segítségeteket, véleményeteket elõre is köszönöm.... <#wave>
marsu
Új órám van, ilyen, valami ötlet???
georgesmatyas

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

,,nerobolbebi'' látom sokan keresitek,köztetek már énis mert régen jelentkezett. Ezek szerint utolsó mobil beszélgetésem nerobolbebivel amiben emlitette felnyomta egy ojan tag,akinek õ segített beigazolódott,és gondja lett belõle. Még az is lehet,kaptár lett a vége. Mobilja rég óta nem elérhetõ...stb. Jó csávó,kár érte
qetuol
rofl

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Jó ügyvédet keresek! Ha valaki tud...
[email protected]
<#worship><#worship><#vigyor2><#guluszem1>
georgesmatyas
Ezt a szakember keressétek fel erõsmágnes ügyben:

Amúgy van a kézzel pumpálható zseblámpa. Na abból van a gagyi és a jó minõségû. A jó minõségûbe van egy kb 1 cm kör átmérõjû 1-2 magas henger alakú mágnes. Az olyat kibaszott erõs, kapalpácsról puszta kézzel kurva nehéz letépni. egy vödör víz+ egy 2-3 kg-os kalapácsot is simán megtart.

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

KAdri! Privát ment! Kösz!
Keresd õt:
Mágnesesség megszüntetése 100% garanciával.

[email protected]
Sziasztok va egy kis gáz😊Átmágmesezödött a gallus200 gázórám eg nyár nem volt elég hogy veszítsen a mágnesességébõl😊Rendkívül finom szemcséjû vasport fújtam rá,lepergett.ÖRÖM!de biztosra akartam menni és egy nem gagyi iránytût közelítettem a gázóra házhoz és BAJ!Már 15-20 cm-rõl kilengett !Valahogy demagnetizálni kellene,de hogy tekercs, köré váltakozó áram?Nem tudom debaj van mert már idõszakos lesz a gázóracsere.Kérlek segítsetek valami ötlettel Nem igaz hogy nincs rá vmi megoldás...csak én nem tudom,Elõre is köszönöm
valszeg félreértelmezted a topic lényegét...
<#ejnye1>
Hi!

Véletlenül rátaláltam a fórumra! 1 évvel ezelõtt kb. nagyon jól jött volna, mondjuk ha nagyon akarnám, ismét el tudnék kezdeni kutakodni a mágnesesség iránt.

Amúgy arra kellett volna, merthogy 8 évesen egyszer anyukám elvitt bevásárolni, aztán ott találkozott egy ismerõssel, akivel leállt beszélgetni, aztán csak nem akarta abbahagyni, én meg unalmamban kitaláltam a mágneses ingát.
Persze pofon egyszerû az alap, annyi hogy a lengõ súly mágnes, aztán mind a két oldalán van szint. egy-egy mágnes, alapban olyan közelre, hogy ha valamelyik irányba egy kicsit meglendíteném, el kezdené vonzani az oldali mágnes, de minél jobban kileng az inga, egy mechanikus átvitel egyre jobban eltávolítja azt az oldali mágnest, amelyre kileng az ingamágnes, s ezzel a másik oldali meg éppen az ingamágnes felé közeledik.
Mivel azóta már el telt kb. nyolc év, csináltam egypár tervrajzot, inkább rajznak, mint terv-rajznak. Azt hiszem az utolsó(k) a 10.-es fizikafüzetemben vannak, azok a "legértelmesebbek".
Azt hiszem még az elején meg is próbáltam csinálni, nyomi erõtlen hûtõmágnesekkel, egy hülye milliméteres cérnával meg némi fából... vagy inkább legóból. Persze akkor is sejtettem, hogy nagyon nem így kéne, de ez volt otthon. A legjobb beállításban össze is jött annyira, hogy pár óráig ellengedezett, csak utána egyszercsak összeroskadt szegény, én meg utána már gyakorlatban feladtam.

Szóval erre kellett volna nekem mágnes, de már azt hiszem úgyis mindegy.

Amúgy azt hiszem az utolsó rajzba már valamilyen elektro-tekercseket is belekevertem.
Ha küldötök szkennert, akkor feltöltöm szívesen. <#bdead>
Kedves Fórumozók!

Azoknak akiknek ez a sok "ügyeskedés" nem jön végül össze...ismerek egy nagyon jó ügyvédet, aki rajtam is segített, amikor az egyik "szolgáltató" nem gyenge kötbért akart ratam behajtani....

http://www.otvenentul.hu/penzugyek/54907
És? Ott nincs net? 😛P
Lebukott
Ezt kérdeztem pár hónapja, de nincs erre felé . 😞
nerobolbébi,jársz még erre?
Mi a módszered?
Megyünk lopni, megyünk lopni, a Pityinger meg a Váradi.....

Eddig is loptam a gázt, és ezután is azt fogom..
Ez van, de most is a dolgozók létszámát emelik, nem ám a gáz árát csökkentenék..
Teljes lakóparkot is értek gázlopáson
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/08/22/teljes_lakoparkot_is_ertek_gazlopason/

A Tigáz az ellenõrzések fokozása érdekében új, korábban nem jellemzõ technológiákat is bevet, így például ipari endoszkópot, a Miskolci Egyetemmel közösen fejlesztett mágnesezés-ellenõrzõt vagy éppen hõkamerát − mondta Kállai László, a társaság ellenõrzési vezetõje.

Link javítva:
http://adf.ly/26kJq

Áramlopással kapcsolatos weboldal:
http://aramlopas.webatu.com/

nerobolbebi,elkelne a segítséged,ha erre jársz.
nerobolbébi jársz még erre?
Tudsz nekem infót a bkg4t-rõl?
A helyi "menõ" gázszerelõ mondta.
Én is szkeptikus vagyok a hírrel 😊)
,,airvaves'' Aki neked ezt mondta,annyit ért hozzá,mint nõgyógyász a kazán kovácsoláshoz.
Sziasztok Szakik!

Nekem is a bkg4t-re kellene valami leírás.
Igaz, hogy belül is van plusz 1 óra, ami gombelemmel mûködik, és az is méri a mennyiséget?
Üdv!
Bõvebben írna, hogy mi is ez?
Köszönöm.
Mágnesesség megszüntetése 100% garanciával.

[email protected]
Sziasztok!
Kérem segítsetek.
Nagyon sok a villanyszámlám.
Tudd vki egy biztos módszert mondani hogy hogy lehet megfofni.
Hallottam például a mágnesezésrõl.
De nem tudom az mennyire veszélyes.
Könnyen le lehet vele bukni az éves ellenõrzésnél.
Ugyanis legutóbb csak lefényképezte az óraállást egy szerkentyûvel a villanyos.
Kérem segítsetek: Írjatok a [email protected] címre
Mivel ezt az oldalt ritkán nézem. Köszi
Nerobolbébi!
Írtam privibe!
Keleti módszerekkel lopják az energiát

2011. április 8., péntek 06:58 | 3 órája frissítve

A Tiszántúlon minden harmadik, az E.Onnal szerzõdésben levõ fogyasztó lopja az áramot, írja a Magyar Nemzet.

A trükkök keletrõl szivárognak be az országba. Románia, Bulgária és Ukrajna bûnözõi élen járnak a fejlesztésekben, ezért is fertõzöttebb az ország keleti régiója. Egyházi Nikoletta, a társaság szóvivõje szerint a bûnözõk szemtelensége nem ismer határt, állásinterjúikon több olyan személyt is kiszûrtek, akirõl gyanítható volt, hogy az áramlopásban segédkezet nyújtó vállalkozás tagja.

A céget 2009-ben 14, tavaly 11,5 milliárd forint kár érte, amelynek nagy részét eddig nem tudta behajtani, mindössze 2,5 milliárd forinthoz sikerült hozzájutnia.

Az E.On áprilistól hamisításbiztos plombákat szerel fel a mérõóráira.

nerobolbébi szia!
Privi ment.

Köszi!
Gáz- és villanyórákat manipuláló bandát fogtak el
A háromtagú társaság Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megye területén a nyomozás jelenlegi állása szerint mintegy ötven fogyasztónál változtatta meg a mérõórák számláló szerkezetét. Az "ügyfelek" köre a vizsgálat során egyre bõvül...

http://mno.hu/portal/770434

nerobolbébi: Ide is írok neked, mert ahogy olvastam itt a fórumba nem biztos minden privát megérkezik neked! Nem tudlak már elérni azon a telefonszámon amit megadtál itt nekem, illetve mondtad hogy visszajössz megcsinálni amit elrontottál az órán, mert tuti bukta lesz így ahogy most hagytad! Várom a mielõbbi jelentkezésedet! S.O.S
Mercistomi Nerobolbébi írtam privit várom válaszotokat.
😊
Gepesz 42 kerestelek a privátodon.
Oldal 1 / 31Következő →