Sound Blaster Audigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kaptam egy Creative SB Audigy 2 value 7.1 kártyát de nem kaptam hozá semmi drivert, honna tudonám leszedni?
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Köszönöm
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Na szóval holnap kapok egy WinXP HUN verziót SP2-vel fûszerezve. Audigy 1 kártyám van.
Még mindig fent áll a driver probléma? Vagy elfogadja végre a magyar verzió az Install cd-t?
Köszönöm elõre is a válaszokat.
Morpheus
UGYANAZ A PROBÉLMÁM, MINT #1-BEN!!
nem világos?
most másoljam be?
tessék:
magyar xp, audigy driver, install indul, 97% után kékhalál szerû dolog, de nemtom elolvasni, mert restartol a rencer. ezután beindul a scandisk, csomó hiba keresztcsatolt fájlokról, stb stb, és nem lehet ezután leszedni a félig feltelepített drivert, csak egy winreinstallal (vagy talán egy normális audiodriver-install, de ezt ugye nem tudtam kipróbálni)
szal olyan driver kéne ami magyar xp-re felmegy és nem update (mert angol xp-re minden szó nélkül felmegy)
most már vili????
Olyan problema lepett fel nalam,hogy az Audigy 1 Player hangkartyam nem jatsza le az AC3-s File-okat.Emlekszem, hogy amikor megvettem es feltelepitettem lejatszotta a telepito lemezen levo 4-5db AC3 demot.Mar 4X telepitettem ujra a
Windows ME-t es a hangkartyat a mai napon, de amikor elkezdem a probat rogton Kekhalal. "File name: ctac3(01)+00009E...." hibauzenetet kapom.
Ez a ctac3 file a System mappaban van .vxd kiterjesztessel.Description: Creative AC3 SW Decoder Device Driver.Ha ez megserult akkor ujratelepiteskor miert nem javul meg?
A kartya masfel eves es nem tudom, hogy elromlott-e?
Akinek ilyen kartyaja van probalja mar meg lejatszani Telepito CD-n az AC3 mappaban levo File-kat,hogy nala megy-e.
Bocs,hogy hosszu voltam.Elore is koszi!

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
A 4.1-es hangfalra nem igazán tudok semmit mondani de hiába szól 4 hangszórón az csak stereó marad.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Nálam eddig semmi gond nem volt (kivéve a kábeltörést ami miatt majdnem szétberheltem a Hi-Fi-t
:-D
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Akkor már csak Win2000-hez kell driver, ami megy magyaron ....
Vettem egy Sound Blaster Audigy hangkártyát és sehogy sem tudom felinstallálni Windows XP-ben.
Az install végén, mikor már a drivereket rakja fölfelé a Windows meghal.
Ha tudtok segítsetek. Köszi.
Amúgy az XP magyar.