Ps2 Vcd&Divx player help!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja amúgy eredeti sony 8MB-os memóriakártya?
ulaunchelf legújabb?
hxxp://psx-scene.com/forums/official-ulaunchelf-forums/37242-unofficial-launchelf.html
ulaunchelf legújabb?
hxxp://psx-scene.com/forums/official-ulaunchelf-forums/37242-unofficial-launchelf.html
formázás?
Az a helyzet ha már csak létre hozok egy könyvtárat és nem rakok bele semmit akkor corrupted-et ír ki a memóriakárytán. Nemtudom mi a f@sz van, de már kezdek bedilizni. Próbálkozok.
jó irányba haladsz.
az MC0-n egy "SMS" könyvtárat kell csinálni, abban vannak az SMS konfigurációs fájljai.
abba kell tenni az USBD.IRX és USBM.IRX fájlokat
a corrupted data nem tudom mi lehet de nem jó jel, gondolom valamelyik mentésed hibás lehet.
az MC0-n egy "SMS" könyvtárat kell csinálni, abban vannak az SMS konfigurációs fájljai.
abba kell tenni az USBD.IRX és USBM.IRX fájlokat
a corrupted data nem tudom mi lehet de nem jó jel, gondolom valamelyik mentésed hibás lehet.
Hát így sem megy. Dobtam egy képet, hoyg egyáltalán jól csináltam-e? Amúgy a memóriakártyán ilyne kis kék kockának kell lennie aminek a neve a corrupted data?
érdekes nekem mennek a kingston-ok, próbáltam 1 és 8 GB-osat is!
hát az úgy nemjó 😊
ha csak a BOOT.ELF-et rakod rá az nem elég, kell hozzá SYSTEM.CNF (ami a BOOT.ELF-re mutat), és UDF/ISO módban kell írni
(én CD-vel még nem próbáltam)
SZErINTEm a kovetkezõt kéne csinálni:
- egy DVD-t, amin SYSTEM.CNF+BOOT.ELf (boot.elf = ulaunchelf)
- mellé a legújabb SMS (SMS Version% 2.8 (Rev.5).elf én ezt át szoktam nevezni pl sms28r5.elf)
- mellé az USBD.IRX és az USBM.IRX fájlok az általad linkelt oldalról
ha a lemez megvan, elindul az ulaunchelf (screenshotot szerintem találsz google-ben hogy lásd hogy jó)
innen a következõket tudod megcsinálni:
- PS2 memóriakártyára (mondjuk létre hozol egy könyvtárat: mc0:/sms) rámásolod az SMS-t, elindítod
- menüben elmented a beállításokat
- gépet újraindítod, ismét bejön az ulaunchelf
- átmásolod a két USB fájlt az mc0:/sms könyvtárba (a PS2 memóriakártyára)
- most indítod az SMSt
- imádkozol hogy menjen a pendrive így 😊
ha nem akarsz a lemezekkel baszakodni, és van egy üres memóriakártyád, akkor lehet jobb ha a freemcboot-tal kezdesz amirõl a másik topikban olvashatsz!
ha csak a BOOT.ELF-et rakod rá az nem elég, kell hozzá SYSTEM.CNF (ami a BOOT.ELF-re mutat), és UDF/ISO módban kell írni
(én CD-vel még nem próbáltam)
SZErINTEm a kovetkezõt kéne csinálni:
- egy DVD-t, amin SYSTEM.CNF+BOOT.ELf (boot.elf = ulaunchelf)
- mellé a legújabb SMS (SMS Version% 2.8 (Rev.5).elf én ezt át szoktam nevezni pl sms28r5.elf)
- mellé az USBD.IRX és az USBM.IRX fájlok az általad linkelt oldalról
ha a lemez megvan, elindul az ulaunchelf (screenshotot szerintem találsz google-ben hogy lásd hogy jó)
innen a következõket tudod megcsinálni:
- PS2 memóriakártyára (mondjuk létre hozol egy könyvtárat: mc0:/sms) rámásolod az SMS-t, elindítod
- menüben elmented a beállításokat
- gépet újraindítod, ismét bejön az ulaunchelf
- átmásolod a két USB fájlt az mc0:/sms könyvtárba (a PS2 memóriakártyára)
- most indítod az SMSt
- imádkozol hogy menjen a pendrive így 😊
ha nem akarsz a lemezekkel baszakodni, és van egy üres memóriakártyád, akkor lehet jobb ha a freemcboot-tal kezdesz amirõl a másik topikban olvashatsz!
ha USB-röl tudsz inditani ELF-t (mert ulauncher látja),ird ki ezt dvd-re.
Nekem ment,és másnak is itt.
kingstone nekem se ment,van egy verbatim 4gb-s,az sima látja ps2,és sms-nél is müködik.
Nekem ment,és másnak is itt.
kingstone nekem se ment,van egy verbatim 4gb-s,az sima látja ps2,és sms-nél is müködik.
Egy cd-re kiírtam csak a boot.elf-et és elindítsa a ps2, de az a rész jön, hogy mitassa a memóriakártyákat és a cd-ét. nyomom a kört, de semmi. Vagy dvd-re kellett volna kiírni?
úgy írd ki a lemezre az ulaunchelf csomaból BOOT.ELF-et hogy azt indítsa a PS2.
ha elindult, nyomj egy kört a file browser-en, és ott meg tudod nézni a pendrive (mass:/) tartalmát, és akár a rajta lévõ SMS-t is elindíthatod.
ez amúgy is kelleni fog a fájlmásoláshoz.
az általad linkelt oldalon azt javasolják, hogy szedd le az ott lévõ csomagot, és a benne lévõ USBD.IRX és USBM.IRX fájlokat másold a memóriakártyádon (ahová a játékmentések is kerülnek, NEM a pendrive) az SMS könyvtárba
ha elindult, nyomj egy kört a file browser-en, és ott meg tudod nézni a pendrive (mass:/) tartalmát, és akár a rajta lévõ SMS-t is elindíthatod.
ez amúgy is kelleni fog a fájlmásoláshoz.
az általad linkelt oldalon azt javasolják, hogy szedd le az ott lévõ csomagot, és a benne lévõ USBD.IRX és USBM.IRX fájlokat másold a memóriakártyádon (ahová a játékmentések is kerülnek, NEM a pendrive) az SMS könyvtárba
Elsõ kettõ megvolt.
Ezt az unlaunchelfet már olvastam a topikba, de nemigazán tudom, hogy mire gondolsz: nézzed meg a tartalmát. Mert leszedem az unlaunchot és ilyen fájlok vannak benne: launchelf, boot.elf, uncompressed BOOT.ELF, 1 Source mappa, meg jópár szöveges dokumentum. Bocs ha hülye vagyok, de egész nap ezzel szenvedtem és már kivagyok 😄
Amúgy megoldás biztos van, mert egy csávó írta, hogy elsõnek leszedett egy korábbi verziót az sms-bõl annál nemmûködött egyáltalán, majd a legújabb verziót annl felismerte, de nem mutatott semmit. Tovább nemtudom, mert még annyira nemvágom az angolt. De itt van
Ezt az unlaunchelfet már olvastam a topikba, de nemigazán tudom, hogy mire gondolsz: nézzed meg a tartalmát. Mert leszedem az unlaunchot és ilyen fájlok vannak benne: launchelf, boot.elf, uncompressed BOOT.ELF, 1 Source mappa, meg jópár szöveges dokumentum. Bocs ha hülye vagyok, de egész nap ezzel szenvedtem és már kivagyok 😄
Amúgy megoldás biztos van, mert egy csávó írta, hogy elsõnek leszedett egy korábbi verziót az sms-bõl annál nemmûködött egyáltalán, majd a legújabb verziót annl felismerte, de nem mutatott semmit. Tovább nemtudom, mert még annyira nemvágom az angolt. De itt van
próbáld meg
- FAT32-re formázni
- sima FAT-ra formázni
- megnézni a pendrive tartalmát ulaunchelf-fel, hogy az viszi-e
- FAT32-re formázni
- sima FAT-ra formázni
- megnézni a pendrive tartalmát ulaunchelf-fel, hogy az viszi-e
Helyes! Ne is nyugodj bele, mindig van valami megoldás. Van aki már itt föladná, azt legyintene, hogy szar az egész, de én azt mondom megéri bajlódni vele. Max veszel egy másik USB pen-t....<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota> (Csak viccelek<#ravasz1>#ravasz1>)
Az a helyzet hogy felismeri, mert rámegyek a start usb support és megjelenik fent a kis usb jel, majd rámegyek, de üres. Ha nem ismerné fel akkor nem jönne be a pen jel. De baja nemhiszem, hogy van mert egyik géprõl a másikra tudom vinni az adatot a pendrivel.
Formázni meg próbáltam Fat és Fat32-es. Egyikel sem jó.
Addig nem nyugszom amíg jó nem lesz.
Formázni meg próbáltam Fat és Fat32-es. Egyikel sem jó.
Addig nem nyugszom amíg jó nem lesz.
Pedig mûködnie kell, nekem fölismer mindent, PSP-t, Pen-t, MP3 Player-t. Szerintem a fájlrendszerrel van valami, de ez nem biztos. Próbáld formázni. Más ötletem nincs. <#nemtudom>#nemtudom>
Raktam rá egy avit meg egy zeneszámot. Egyiket sem látja. Viszont mp3-on meg látja az összes zeneszámot meg képeket.
mi van rajta, amit látnia kellene az SMS-nek?
Na kiírtam a 2.8-as verziót. Már felismeri a pendriveot, de nem lát rajta semmit. Mp3 lejátszómat bedugtam a ps2-be, ezen meg látja a zenéket.
Valakinek van ötlete, hogy miért nem lát semmit a pendriveon a ps2? Kingstone 2gigás(az a zöldszínû) van. Tegnap vettem. A funkcióját betölti, mert ha gép rendesen felismeri. De mégis én csak ezért vettem, másra nem is használnám.
Valakinek van ötlete, hogy miért nem lát semmit a pendriveon a ps2? Kingstone 2gigás(az a zöldszínû) van. Tegnap vettem. A funkcióját betölti, mert ha gép rendesen felismeri. De mégis én csak ezért vettem, másra nem is használnám.
hat ezt most nem fogom leirni, de a topikban ha olvasgatsz az segit, pl a #237
Fat rendszerû. De most olvastam egy angol oldalon, hogy elvileg az újabb sms lejátszók támogatják csak a legtöbb usb portot. A régiekhez le kell szedni valamilyen USBD.IRX fájlt, de nemnagyon találok.
Ha más nem lesz leszedek egy új verziót, de azt nemtudom hogyan kell kiírni,mert én iso-ba szedtem le és ott ilyen fájlok vannak: Dummy.bin, System.cnf, Boot.elf. És ha leszedem a 2.8-as verziót akkor csak egy fájl van benne: SMS Version 2.8 (Rev.5).elf a többi nincs.
Ha más nem lesz leszedek egy új verziót, de azt nemtudom hogyan kell kiírni,mert én iso-ba szedtem le és ott ilyen fájlok vannak: Dummy.bin, System.cnf, Boot.elf. És ha leszedem a 2.8-as verziót akkor csak egy fájl van benne: SMS Version 2.8 (Rev.5).elf a többi nincs.
nekem is kingston van és megy.
milyen fájl rendszerû a pendrive? lehet hogy NTFS és azért nem jó?
milyen fájl rendszerû a pendrive? lehet hogy NTFS és azért nem jó?
Köszi!
Huh ez eég gáz, mert most vettem 2500-ért egy Kingstonet 😞
Amúgy felmegyek arra a kis pendrive jelre és kiírja, hogy reading media, de semmi nem jön be csak tölt.
Huh ez eég gáz, mert most vettem 2500-ért egy Kingstonet 😞
Amúgy felmegyek arra a kis pendrive jelre és kiírja, hogy reading media, de semmi nem jön be csak tölt.
van újabb.
kontrasztot tudsz állíani a menüben vagy a tévéden.
"jelenetet" csak akkor lehet lépni ha a filmben vannak jelenetek beállítva. egy avi-ban ilyen nem szokott lenni tehát tekerni lehet.
lehet hogy nem támogatja a pendrive-odat, próbálj meg egy másikat.
kontrasztot tudsz állíani a menüben vagy a tévéden.
"jelenetet" csak akkor lehet lépni ha a filmben vannak jelenetek beállítva. egy avi-ban ilyen nem szokott lenni tehát tekerni lehet.
lehet hogy nem támogatja a pendrive-odat, próbálj meg egy másikat.
Na már megy minden. Sms 2.2 verziót ír a program. Ettõl van újabb? Mert a kontarszt egy kicsit erõs. Lehet vele jelenetet lépni?
bekapcsolom,hogy USB autostart, de semmi. Újra kell indítani vagy mit kell csinálni, hogy lássa a filmet az usb-n?
bekapcsolom,hogy USB autostart, de semmi. Újra kell indítani vagy mit kell csinálni, hogy lássa a filmet az usb-n?
meg. nem egybõl fog menni, hanem elindítod a programot aztán a filmet. nem, elég ha a pendrive-on van. Nem, nem muszáj.
az SMS-ben a device settings-ben lehet bekapcsolni az USB supportot.
az SMS-ben a device settings-ben lehet bekapcsolni az USB supportot.
Úgy megoldható, hogy a program mindig pendriveról fusson? Tehát ha rajta van a program és a film akkor egybõl menjenek a filmek? Vagy muszály a kártyára másolni? Meg muszály egy dvd-re kiírni a programot?
Ja és nekem a ps2 nemlátja a pendriveot. Hol kell beállítani a usb csatlakozót? 700004-es gépem van.
Ja és nekem a ps2 nemlátja a pendriveot. Hol kell beállítani a usb csatlakozót? 700004-es gépem van.
Egyáltalán pendriveról hogyan kell felmásolni a memóriakártyára? Bedugom a gépbe, de nem lát semmit a ps2.
Modbo 760 Memory Card boot:
1. nevezd át az "SMS.ELF"-et "BOOT.ELF"-re majd tedd rá a pendriver-ra.
2. Indísd el az uLaunch-ot az PS2-n.
3. Filebrowser-al a memória kártyán (mc0 vagy mc1) hozz létre egy "BOOT" mappát majd ebbe a mappába másold be a pendrive-ról a "BOOT.ELF" fájlt.
4. Kapcsold ki a PS2-t vedd ki az uLaunch CD-t nyomd meg folyamatosan az R1-et és kapcsold be a PS2 de még mindig nyomod és bebootol az SMS Player!
Remélem érthetõen leírtam ez mûködik minden lejátszó progival és a HD Loader-el is.
1. nevezd át az "SMS.ELF"-et "BOOT.ELF"-re majd tedd rá a pendriver-ra.
2. Indísd el az uLaunch-ot az PS2-n.
3. Filebrowser-al a memória kártyán (mc0 vagy mc1) hozz létre egy "BOOT" mappát majd ebbe a mappába másold be a pendrive-ról a "BOOT.ELF" fájlt.
4. Kapcsold ki a PS2-t vedd ki az uLaunch CD-t nyomd meg folyamatosan az R1-et és kapcsold be a PS2 de még mindig nyomod és bebootol az SMS Player!
Remélem érthetõen leírtam ez mûködik minden lejátszó progival és a HD Loader-el is.
nekem jó lett 😄
ez csip mentes gépen müködik.
Nekem ment,és csináltam egyet egy srácnak jo régi nagy ps2-re,és elküldve memot,ott is megy (loadertöl kezdve,medialejátszo,emulator stb)
Nekem ment,és csináltam egyet egy srácnak jo régi nagy ps2-re,és elküldve memot,ott is megy (loadertöl kezdve,medialejátszo,emulator stb)
aszerint csináltam és nem jó
én is ezt kérdezném és Modbo 760 chipem van.
Na most nekem itt van ez a SMS_Version_2.8_R4.elf cucc. Ez mellé még milyen fájl kell, hogy mûködjön? És hogyna kell felrakni memo kártyára?
Igen, úgy megy. Azt észleltem.
Csak a 6 éves gyerkõcnek nem jó így.
Sebaj holnap hozok még 1 kártyát 😊
Csak a 6 éves gyerkõcnek nem jó így.
Sebaj holnap hozok még 1 kártyát 😊
akkor vedd ki a memot,mikor lemezt akarsz inditani,és menet közben dugod be a memoriát.
Most kiprobáltam,klonoa 2 be,memoria menetközben be,és megy is😊
Most kiprobáltam,klonoa 2 be,memoria menetközben be,és megy is😊
No mostmár sikerült. Bootol memória kártyárol.
Viszont csak kártyárol megy! Ha benne van a kártya játékot el sem indit az
ulaunchelf jön be. Onnan indítható az sms rendesen. Viszont így játékmentés nem tárolható a kártyán.
Ez így természetes vagy van más megoldás?
Viszont csak kártyárol megy! Ha benne van a kártya játékot el sem indit az
ulaunchelf jön be. Onnan indítható az sms rendesen. Viszont így játékmentés nem tárolható a kártyán.
Ez így természetes vagy van más megoldás?
De nem látja a progi a Pendrivot.
Vagy át kell állítani valamit?
A listába a hol a memó kártya is van nincs USB.
A pen megy a gépemmel mert szoktam divx et nézni róla csak cd röl ment az sms eddig.
( és slim géppel próbálom)
Vagy át kell állítani valamit?
A listába a hol a memó kártya is van nincs USB.
A pen megy a gépemmel mert szoktam divx et nézni róla csak cd röl ment az sms eddig.
( és slim géppel próbálom)
de.
énis lementettem mindet elötte,és pc-n pihiznek.
De ebböl a freeMCBOOT-bol többféle van,nekem a linkelt vált be,5004 gépen,meg kiprobáltam egy slim-en is,azon is elindult (bár nem tölt villamgyorsan be,de betölt)
énis lementettem mindet elötte,és pc-n pihiznek.
De ebböl a freeMCBOOT-bol többféle van,nekem a linkelt vált be,5004 gépen,meg kiprobáltam egy slim-en is,azon is elindult (bár nem tölt villamgyorsan be,de betölt)
Na ezt nem csináltam meg , köszi.
A mentéseim nem tudom pen re rátenni hogy azok ne vesszenek el????
A mentéseim nem tudom pen re rátenni hogy azok ne vesszenek el????
szoval akkor megy a memoriárol a inditás?
lehet ám hogy a csippet ki kénne kapcsolni valahogyan,másik topicban is irták,az bekavarhat.
De aza freemcboot megcsináltad?
elöször ha megy a lemez,tedd fel,amit linkeltem(nekem csak az müködött),penröl elinditod azt a freemcboot.elf-et
leformázod a memot,utána telepited ,és exit(más lehetöség nincs is ott).
gép lekapcsol majd,elinditod benne hagyva a memoriát,és elvileg a ulaunchnak el kénne indulnia.
csak csip ki legyen kapcsolva.
Ha elindul,ugyanaz a menü lesz majdnem,mint a lemezröl is láttál,igy bemásolva a SMS-ELF-et,katt és megy is
lehet ám hogy a csippet ki kénne kapcsolni valahogyan,másik topicban is irták,az bekavarhat.
De aza freemcboot megcsináltad?
elöször ha megy a lemez,tedd fel,amit linkeltem(nekem csak az müködött),penröl elinditod azt a freemcboot.elf-et
leformázod a memot,utána telepited ,és exit(más lehetöség nincs is ott).
gép lekapcsol majd,elinditod benne hagyva a memoriát,és elvileg a ulaunchnak el kénne indulnia.
csak csip ki legyen kapcsolva.
Ha elindul,ugyanaz a menü lesz majdnem,mint a lemezröl is láttál,igy bemásolva a SMS-ELF-et,katt és megy is
No sikerült felmásolni a memória kártyára az SMS-t. De corrupted data jelenik meg. Mit csinálhattam rosszul?
Modbo 4.0 van a gépben (matrix)
Próbáltam könyvtárat csinálni...stb. Az összes vagy csak az sms file al is próbálkoztam de "corrupted " neki.
Modbo 4.0 van a gépben (matrix)
Próbáltam könyvtárat csinálni...stb. Az összes vagy csak az sms file al is próbálkoztam de "corrupted " neki.