Személyiség változtatás
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számomra egy külön kategória van fenntartva ezeknek a tanításoknak, amit spirituális materializmusnak hívok. Majd egyszer megfogalmazom a kritériumait, hogy pontosan mi szerint kerülnek ebbe a tasakba, addig lehet rajta elmélkedniük másoknak is. 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én ebben a nulláról indulóknak szóló szájbarágós ezerszer elmondom ezerféleképpen, hogy megértsd anyagban nem látok new age-et.
A szerzõ csak egy példát közölt arra, amirõl beszél.
A szerzõ csak egy példát közölt arra, amirõl beszél.
Az én olvasatomban ez úgy hangzik, hogy: "Mivel Teslát nagyon foglalkoztatta az elektromosság, feltalált egy olyan eszközt, amivel házát ellátta elektromossággal."
Ha a szövegbõl kiveszem a (számomra) sallangot, akkor annyi marad, hogy valakit minél jobban érdekel egy téma, minél többet foglalkozik vele, annál sikeresebb lesz benne. Meg még pár hasonló következtetés, amit én tudnék közölni virágnyelv, és allegória nélkül is.
A new age-es szövegekben azt látom, hogy misztifikálva közölnek ilyen egyszerû dolgokat, mert az jobban eladható, ez viszont a félreértések melegágya.
Ha a szövegbõl kiveszem a (számomra) sallangot, akkor annyi marad, hogy valakit minél jobban érdekel egy téma, minél többet foglalkozik vele, annál sikeresebb lesz benne. Meg még pár hasonló következtetés, amit én tudnék közölni virágnyelv, és allegória nélkül is.
A new age-es szövegekben azt látom, hogy misztifikálva közölnek ilyen egyszerû dolgokat, mert az jobban eladható, ez viszont a félreértések melegágya.
Most akkor szó szerint vetted ami a Tesla-s résznél le volt írva? És a szöveg környezetet sem vetted figyelembe?
Igyekezz "sikerélményeket" begyûjteni. Tuti van olyasmi, amiben jó vagy. Nem kell a "legjobbnak lenni, de ha bármiben jó vagy és fejleszted elismerést kapsz és az növeli az önbizalmat és a bátorságot talán más területeken is. A kritikákra meg igyekezz nem odafigyelni, ha nincs bennük igazság, mert totál rombolják az önbizalmat és egyre inkább "befelé fordul" miattuk az ember, fõleg, ha "sokat kap".
Szal szerintem elõször találd meg amiben jó vagy.
Szal szerintem elõször találd meg amiben jó vagy.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Hát, elegendõ ilyen kommentárral az UFO-magazinból is kihozok neked bármit.
Utána néztem alaposabban.
A Tunguskás történettel nem voltam tisztában.
Így öngól a #129.
A sok UFO magazint viszont magyarázza hozzászólásod.
Ha szó szerint vetted a dolgot: az gáz.
A szerzõ arra akart utalni, hogy Tesla elméjével megalkotott egy készüléket, amivel aztán házát ellátta árammal, így házát közvetetten az elméjével látta el árammal.
Az egész anyagnak az egyik mondanivalója: használd az agyadat, annak erejét.
A Tunguskás történettel nem voltam tisztában.
Így öngól a #129.
A sok UFO magazint viszont magyarázza hozzászólásod.
Ha szó szerint vetted a dolgot: az gáz.
A szerzõ
Az egész anyagnak az egyik mondanivalója: használd az agyadat, annak erejét.
...attól persze még lehet igaz, sõt ...az elõadó merengõ stílusából valószínûsíthetõ.
Ezzel arra célzol, hogy hibás a következtetés, miszerint Tunguskán is ezzel robbantott?
Csak, mert mást nem nagyon állítottam az idézett mondattal kapcsolatban.
Megütötte a fülem ez a mondat, mert kis koromban sokat olvastam ufo magazint, és errõl nem írtak.
Csak, mert mást nem nagyon állítottam az idézett mondattal kapcsolatban.
Megütötte a fülem ez a mondat, mert kis koromban sokat olvastam ufo magazint, és errõl nem írtak.
1. nem tudjuk hogyan
2. Amit mûvelsz kb olyan, mintha kiragadnád az értelmezõ kéziszótárból azt az egy szót, hogy meleg, miközben ráadásként torz elméd társítását hozzátennéd, és azt mondanád: a magyar nép értelmezõ szótára csak a buzikról szól.
2. Amit mûvelsz kb olyan, mintha kiragadnád az értelmezõ kéziszótárból azt az egy szót, hogy meleg, miközben ráadásként torz elméd társítását hozzátennéd, és azt mondanád: a magyar nép értelmezõ szótára csak a buzikról szól.
'Nikola Tesla az elektromosság zsenije képes volt ezzel a tudatfeletti energiával házának világítását és készülékeit mûködtetni, nem tudjuk hogyan..' :/ Ja, meg Tunguskán is ezzel robbantott, stb..
ez full így van. én is most akarok elkezdeni futni, mert bõven javulna a közérzetem, meg sokkal jobban érezném magam a bõrömben.
Tessék <#nezze>#nezze>
Én is kicsit hasonló alkat vagyok,szerintem leginkább valamilyen sporttal lehet csak felülemelkedni ezen az állapoton.Én egy ideig súlyzóztam és fekvõtámaszoztam,javul tõle a közérzet és nõ az önbizalom is.
Én is szeretnék megváltozni,de nagyon....
Alapvetõen kedves vagyok,meg vicces is,de nem tudok ismerkedni.Õsszel kerültem egyetemre ahol senkit sem ismertem(gólyatáborban sem voltam),és azóta se sok vkit ismertem meg,és akkor is inkább õk kezdeményeztek,v "kötelezõ" volt.Azzal nincs baj mikor kezdeményeznek,de ez a ritkább:s-hanem az amikor én szeretnék,olyankor azt érzem h zavarnék,és nyomás alatt teljesen megváltozok,nem jut eszembe szinte semmi,és nemtom h hogy fognak fogadni,fõleg ha olyan lánynál próbálkozok aki ráadásul tetszik is...
A korábbi suliaimban sem voltam annyira közkedvelt(de megvoltunk)csak sokszor cikiztek azzal h nincs önbizalmam,én is azthittem h majd kinövöm,de kb 1 hónapja tudtam meg h hiperérzékeny vagyok,így valószínüleg ezen a téren nem nagyon fogok változni,de én nagyon szeretnék érte tenni(fõleg az említett lány miatt),ezért minden építõ kritikát megköszönnék😊
és bocsi h ilyen hosszúrasikeredett az önsajnálatom,de ezeket úgyéreztem tudnotok kell rólam ha tudtok segíteni.
Alapvetõen kedves vagyok,meg vicces is,de nem tudok ismerkedni.Õsszel kerültem egyetemre ahol senkit sem ismertem(gólyatáborban sem voltam),és azóta se sok vkit ismertem meg,és akkor is inkább õk kezdeményeztek,v "kötelezõ" volt.Azzal nincs baj mikor kezdeményeznek,de ez a ritkább:s-hanem az amikor én szeretnék,olyankor azt érzem h zavarnék,és nyomás alatt teljesen megváltozok,nem jut eszembe szinte semmi,és nemtom h hogy fognak fogadni,fõleg ha olyan lánynál próbálkozok aki ráadásul tetszik is...
A korábbi suliaimban sem voltam annyira közkedvelt(de megvoltunk)csak sokszor cikiztek azzal h nincs önbizalmam,én is azthittem h majd kinövöm,de kb 1 hónapja tudtam meg h hiperérzékeny vagyok,így valószínüleg ezen a téren nem nagyon fogok változni,de én nagyon szeretnék érte tenni(fõleg az említett lány miatt),ezért minden építõ kritikát megköszönnék😊
és bocsi h ilyen hosszúrasikeredett az önsajnálatom,de ezeket úgyéreztem tudnotok kell rólam ha tudtok segíteni.
szóval a film szerint egyszerû a dolog,
ha sejt szinten tudod befolyásolni a testedet, írányítsd úgy a neurotranszmittereidet, hogy olyan szinapszisokat generáljanak, amik a génszerkezeteben megfelelõ mutációt hozzanak létre és a személyiséged megváltozik
ha sejt szinten tudod befolyásolni a testedet, írányítsd úgy a neurotranszmittereidet, hogy olyan szinapszisokat generáljanak, amik a génszerkezeteben megfelelõ mutációt hozzanak létre és a személyiséged megváltozik
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
ááá
most van a spekrumon, hogy a személyiséget a gének határozzák meg
hopp
most épp nem, mert azt mondják, hogy a külsõ inger, meg az agyban a szinapszisok, meg a neurotranszmitterek is meghatározóak
hát én nem tudom, hogy lehetne megváltozni
most van a spekrumon, hogy a személyiséget a gének határozzák meg
hopp
most épp nem, mert azt mondják, hogy a külsõ inger, meg az agyban a szinapszisok, meg a neurotranszmitterek is meghatározóak
hát én nem tudom, hogy lehetne megváltozni
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
na szóval mindenkijófejnek tartott nem gondolkozotak rajta hogy szivassanak.Még a 2 menő is havernak mondott.
Na szóval szerintem nem is itt az osztályomban lenne a gond hanem:van egy kis köcsög az szokott odajönni és akkor azt hiszi hogy akkor ő a nagy ha engem cseszeget pedig annyira utálom hogy szétverném,csak sajna olyan nagy nyali, mindgaz aktuális nagy menők után loholt így hát engem szétvernének.Szóval őt szavakkal kell lealázn.Amikor elvertem azt a bizonyos vkit akkor azt mondta hogy ő bizony neki szurkolt akkor mondtam neki hogy én is utálom.
Na szóval szerintem nem is itt az osztályomban lenne a gond hanem:van egy kis köcsög az szokott odajönni és akkor azt hiszi hogy akkor ő a nagy ha engem cseszeget pedig annyira utálom hogy szétverném,csak sajna olyan nagy nyali, mindgaz aktuális nagy menők után loholt így hát engem szétvernének.Szóval őt szavakkal kell lealázn.Amikor elvertem azt a bizonyos vkit akkor azt mondta hogy ő bizony neki szurkolt akkor mondtam neki hogy én is utálom.
de meddig?
sztem nem érdemes azért otthagyni. mondom kérdezd meg mi bajuk van veled. mint mar mondtam ha nem tudjak primitivek és kész. amugy ha csak ideig a barátaid és ilyen rövid ido alatt akkor az nyilvan az hogy kell vmi nekkik...
sztem nem érdemes azért otthagyni. mondom kérdezd meg mi bajuk van veled. mint mar mondtam ha nem tudjak primitivek és kész. amugy ha csak ideig a barátaid és ilyen rövid ido alatt akkor az nyilvan az hogy kell vmi nekkik...
ha egyszer elbasztad, attól még lehet újrekezdeni! szerintem, igenis egyik hónapról a másikra változik a közösség, persze, nem drasztikusan, de változik idôrôl idôre!
amugy én most odamentem a csávóhoz és megkéreztem mit tudok tenni hogy leszálljon rólam. javaslom neked is ezt. ha meg nem tud válaszolni akkor nem veled van baja hanmem csak vkit baszogatni kell. ha me gigy van akkor meg nem baj hogy nem hasonlitasz erre a primitiv csurhere.
Trade: van magadrol keped?
Kivancsi lennek, hogy hogy nezel ki...
Amugy melyik suli ez, ahova, ehhh, ilyen fura egyenek jarnak?
Kivancsi lennek, hogy hogy nezel ki...
Amugy melyik suli ez, ahova, ehhh, ilyen fura egyenek jarnak?
Szerintem is! barátkozz inkább a lányokkal!
koszontem.
ma szerencsére nem volt semmi az a majomhozzám se szólt egész nap.Lehet hogy csak kellet már valaki aki vissza mer szólni neki na mind1.Nem is mondtam hogy holnap 3 napos kirándulás lesz.......
segítsetek mit tegyek hogy békén hagyjanak mert úgy érzemmegint cseszegeti fognak vagy igyam le magam és verjek beléjük egy jót?
segítsetek mit tegyek hogy békén hagyjanak mert úgy érzemmegint cseszegeti fognak vagy igyam le magam és verjek beléjük egy jót?
én 17 vagyok most , de asszem 16 évesen sokkal érettebb volt az én osztályom és én is... nem hokizott benn senki a teremben (ilyen 7. ben volt) meg nem ilyen volt a hozáállás itt nálunk
Trade:
Maradj olyannak amilyen vagy légy önmagad és szard le hogy egy pár seffej mit gondol rólad, ezek a srácok (ha igazat mondassz akkor nem csak hogy nem menők, egyenesen balfaszok! mondd meg nekik hogy ezt ÉN üzenem!!!!!!!!!!!!!!! 😊
Trade:
Maradj olyannak amilyen vagy légy önmagad és szard le hogy egy pár seffej mit gondol rólad, ezek a srácok (ha igazat mondassz akkor nem csak hogy nem menők, egyenesen balfaszok! mondd meg nekik hogy ezt ÉN üzenem!!!!!!!!!!!!!!! 😊
koszontem.
azt hiszem, ha azt akarod elérni, hogy tiszteljenek és ne bántsanak, akkor próbálj tiszta aggyal gondolkozni! ne vágj hozzá, olyan kliséket mint: "jaj! de vicces, csak meg ne fulladjak a nevetéstôl!"
az nem visszavágás!
inkább várj meg több alkalmat és amikor egy olyan adódik, akkor frappánsan vágj neki vissza. már most gondolj arra, hogy mit tudnál benne kritizálni (de csak olyan dolgot, amely alátamászható, hiszen nincs okozat ok nélkül!) és amikor ott van a megfelelô alkalom, amelyhez illik a te visszaszólásod, akkor vágj vissza!
az nem visszavágás!
inkább várj meg több alkalmat és amikor egy olyan adódik, akkor frappánsan vágj neki vissza. már most gondolj arra, hogy mit tudnál benne kritizálni (de csak olyan dolgot, amely alátamászható, hiszen nincs okozat ok nélkül!) és amikor ott van a megfelelô alkalom, amelyhez illik a te visszaszólásod, akkor vágj vissza!
én szeretnék normálisszóval átlagoslennide mostanában szivóznak velem.Persze nem állandó jelleggel hanem hasonló esetekben
bocsi de most komolyan
nekunk is volt az osztalyban 1 igen idiota gyerek, csak remelni tudom hogy semmiben nem hasonlitasz ra 😊)) bar o eleinte volt normalis aztan meg elkezdett meghulyulni, de 4edikre hot kesz lett, akkora 1 befordult ember lett belole
nekunk is volt az osztalyban 1 igen idiota gyerek, csak remelni tudom hogy semmiben nem hasonlitasz ra 😊)) bar o eleinte volt normalis aztan meg elkezdett meghulyulni, de 4edikre hot kesz lett, akkora 1 befordult ember lett belole
ize...
LOL
ha ezeket nem direkt irod akkor megertem a meno osztalytarsaidat 😄DDDDDD
LOL
ha ezeket nem direkt irod akkor megertem a meno osztalytarsaidat 😄DDDDDD
jaj-jaj.Azt hiszem a vissza vonulási taktikát választom inkább ne legyk menő de ne is cseszegessenek.Mert ma kint ülünk a padon ott az a köcsög majom tudjátok a menő(de hailyen a menő akor nem akarok inkább lenni)na szóval kint vagyunk négyen és ott egy csaj mit csinálnak ilyenkor,hát azt hogy cseszegetnek valakit hogy a csaj azt higyje hogy milyen jó fejek.Erre elkezdtek cseszegetni nem vagyok egy vicces gyerek mert sajnos volt egy korszakom amikor elfelejtettem hogy mi az hogy nevetés.És mondtam annyit hogy két hangya megy a metróban,én nem viccnek szántam de mindenki azt mondta hogy jaj de hülye vicc volt,és ezek után mingíg ezt mondták nekem hakérdeztem 2 hangya megy a sivatagban.Na ennyit a viccről ezzel is baszogattak.Sajnosnem tudtam megvédeni magam igazán semmivel(max annyihogy amikor röhögtek akkor az egyiknek mondtam hogy jaj de vicces csak meg ne fulladjak a nevetéstől.)Ez mind lyukas órán volt és teljesen kikészített nemsokára becsörgött doga volt nyelvtanból de én csak a menő ellen esküdtem bosszút mint a kutyához hozzávágtam a lapot és mondtam neki:nee.
Jól van földrajz doga megírva jön a kémia,tanár elmegy menőnek meg odaadta a kulcsot hogy nyissa ki az ajtót.Erre nagy poénja volt hogy a falba dugta a kulcsot és mondta hol a zár "halálra röhögtem magam" erre megy bezárja magára.én meg mondtam hogy a a ...menő bent van ateremben és hokizik.Na ez nekem jó poén volt 😉 Erre megy hozzá egy nyalis amikor kinyitotta az ajtót hogy mit modtam oda jön hogy üssem meg hát sajnos innentl már katasztrófa.Nem mertem megütni mert most nem voltam már annyira ideges hogy meg is tudjam majd verni.Szóbelileg azért valamennyire megvédtem magam,aztmondja hogy suli után a homokozóban.Mondom nekei hogy én nem vagyok buzi ő a buzi és menjen csak oda.Aztán órán dobált én meg anyáztam egyet aztán kicsörgött és reménykedtem hogy nem leszek megverve hhh... szerencsém volt nem vert el
Jól van földrajz doga megírva jön a kémia,tanár elmegy menőnek meg odaadta a kulcsot hogy nyissa ki az ajtót.Erre nagy poénja volt hogy a falba dugta a kulcsot és mondta hol a zár "halálra röhögtem magam" erre megy bezárja magára.én meg mondtam hogy a a ...menő bent van ateremben és hokizik.Na ez nekem jó poén volt 😉 Erre megy hozzá egy nyalis amikor kinyitotta az ajtót hogy mit modtam oda jön hogy üssem meg hát sajnos innentl már katasztrófa.Nem mertem megütni mert most nem voltam már annyira ideges hogy meg is tudjam majd verni.Szóbelileg azért valamennyire megvédtem magam,aztmondja hogy suli után a homokozóban.Mondom nekei hogy én nem vagyok buzi ő a buzi és menjen csak oda.Aztán órán dobált én meg anyáztam egyet aztán kicsörgött és reménykedtem hogy nem leszek megverve hhh... szerencsém volt nem vert el
de ezt magyarázd meg egy 12 éves gyereknek akinek ott lebeg a szeme előtt az akkor is menő leszek és én leszek a legkirályabb rózsaszín felirat!
koszontem.
és azoknak, akiket nem szerete senki mesélnék vmit:
az osztályomban volt egy srác, akit már az elsô tanítási naptól kezdve mindenki cseszegetett, akármit mondott, akármit csinált vmelyik "hangadó" mindig kritizálta. két-három évig iszonyatosan szar volt neki, aztán lassan kezdtünk rájönni, hogy nem is olyan hülye (pedig nem nagyon tett azért, hogy megszeressük) és tök értelmesen lehet vele dumálni! azóta semmi gondja sincsen!
tényleg csak azt tudom ajánlani, hogy legyetek önmagatok!
az osztályomban volt egy srác, akit már az elsô tanítási naptól kezdve mindenki cseszegetett, akármit mondott, akármit csinált vmelyik "hangadó" mindig kritizálta. két-három évig iszonyatosan szar volt neki, aztán lassan kezdtünk rájönni, hogy nem is olyan hülye (pedig nem nagyon tett azért, hogy megszeressük) és tök értelmesen lehet vele dumálni! azóta semmi gondja sincsen!
tényleg csak azt tudom ajánlani, hogy legyetek önmagatok!
nem akarlak ismeretlenül kritizálni, de ha még egy másik iskolába átmennél akkor sem óldodna meg a helyzeted! miért akarsz te olyan nagyon menô lenni?
engem nem cseszegetnek csak szavakkal.Amúgy az hogy az egyik menő a haverom annyit tesz reggel hello,délben csá utcán szevasz merre.Hát kb ennyi
Van nekem igaz barátom,diszkóba eggyütt megyünk mindíg jól becsajozunk stb.Tavaly nagyon csesztettek akkor nagyon utáltam mindenkit mert akkor mindenki ellenem volt aztán valahogy sikerült túlélnem:-).Mostilyen baj nics is.CSak mint márleírtam szeretnék jó fej menő népszerű közkedvelt egyén lenni.
Van nekem igaz barátom,diszkóba eggyütt megyünk mindíg jól becsajozunk stb.Tavaly nagyon csesztettek akkor nagyon utáltam mindenkit mert akkor mindenki ellenem volt aztán valahogy sikerült túlélnem:-).Mostilyen baj nics is.CSak mint márleírtam szeretnék jó fej menő népszerű közkedvelt egyén lenni.
ez már nem küzdés nemküzdés kérdése... képzelem milyenek lehetnek azok a srácok vagy csajok... Küzdhet ő akárhogy nem fog tudni beilleszkedni ha a többiek eleve be vannak oltva ellene...
Fölösleges kínozni magát, ha másik iskolában befogadják, így talán nem lesz annyi negtív élményi a gyerekkorából!
Fölösleges kínozni magát, ha másik iskolában befogadják, így talán nem lesz annyi negtív élményi a gyerekkorából!
koszontem.
minden ember szeszélyes! ez szinte minden iskolában, minden osztályban így van! (sôt a munkahelyeken is) ez egy "csoport-elmélet".
Oldal 1 / 3Következő →