Személyiség változtatás

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trade
Dreet 2002 ezeket meg is fogadnám ha tudnám de nincs jó csaj az osztályban olyan se akivel haver lehetnék se de ők is nagyon buták földrajz órán az egyk csak az analfabetizmusra azt mondta hogy tok jó mert akkor nem kell tanulni:-) Másrészt sajna az a bamba arc kifejezés még rosszabb mintha valami rosszat mondanék arra ha valaki lebuzizna.Szóval bevált szövegek kellenének amikkel visszavághatok és még én égetem le vele

Dreet
Azt hogy mikent legy nepszeru nem tudom, de egy dolgot nagyon vess az eszedbe:
Ezt meg veletlenul se ugy erd el hogy lesulyedsz az o szintukre es ezaltal megalaszkodsz elottuk vagy masok elott.

A lenyeg ahogy Lon3 Wolf is fogalmazta:
"Te légy különb náluk"
Nem tudom hany eves vagy , de egy osi dolog amugy bevalhat: Legy josrac a lanyoknal, ezek utan a fiuk irigykidni fognak es mivel ugy gondoljak hogy Te tudsz valamit keresni fogjak a tarsasagodat. ( ekkor pedig eljon az ido hogy vissza add amit kaptal )

----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------

A személyiség fejlõdésének egyik legfontosabb eleme a megfelelõ környezet. Azaz: ne pedálozz olyanok közé, akik elutasítanak. Vagy ha mégis, akkor ne erõlködj, ne akard magad mindenáron a társaság középpontjába helyezni (pl. állandó poénkodás), hanem szépen várd ki, amíg õk úgy döntenek, hogy közéjük tartozol.

- Talán ha visszavennél az önsajnálatból...

- Saját magad helyett foglalkozz többet a körülötted levõkkel! De: ezt a 'hülye humoruk van' szöveget sürgõsen felejtsd el. Ha közéjük akarsz álni, akkor azért, ha nem, akkor azért.

- Az erõlködés 'szaglik', és nem csak a tornatermi. Add magad, és keresd meg azt a társaságot, akiktõl egyrészt tudsz tanulni, másrészt befogadnak...
Lteebee
Szerintem meg, ha ezek az itteni poénok bejönnek, a srácoknak a suliban meg nem, akkor simán kifinomultabb, érettebb a humorérzéked és valszeg a gondolkodásod is, mint az övék.

Ezt ne nagyon hangoztasd köztük, mert utálni fognak.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

jaccd vegig a blood omen 2-t es probalj minel tobbet utanozni belole.. ha szeretni nem is fognak de csesztetni senki sem fog 😊))
Pheel
Szerintem kezdd el azzal, hogy ilyenkor már inkább alszol, elvégre ha iskolába jársz, akkor korán kelsz és fáradt leszel. 😊
Trade
szóval szeretnékegy közkedvelt figura lenni.Van egy nagymenő haverom az szokott mindíg buzulnihogy megy és mindjárt segbe rak valakit de neki nemrója felsenki hanem még vicces is.persze ha én mondanék ilyeneket akkor és egybőlaz lennék.
Az itteni supergamezos vicceken senki nem röhögött hanem egy hétig is ezekkel a viccekkel szivattak.Hát szóval milyen egy közkedvelt népszerűember az iskolában???

← ElőzőOldal 3 / 3