Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Oldal 1 / 1594Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Danka! Ranezek :)
ÓÓÓ ti kecsegék. Olyan rég játszottam, hogy szilveszterkor toltam 2 kört. Majd miközben istenítettem magam, hogy milyen jó vagyok rájöttem, hogy botok ellen toltam :D
https://grentmedia.hu
Benne vagyok. Tűzzünk ki egy időpontot. Mondjuk a 22-i hét vége felé?
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Mindenki "kempel"... :)
Bizony, én elkalandoztam kevésbé véres vizekre, SWTOR-ral nyomom úgy négy-öt éve, de még mindig ez a topik van bent a kedvencek között, ha feljövök sg-re :) (Grave/Spigi voltam, köszi :D)
Utoljára szerkesztette: El Protector, 2017.07.06. 20:49:45
Utoljára szerkesztette: El Protector, 2017.07.06. 20:49:45
Hi! Akit érdekel csatlakozzon! BlackShot Hungary
A BalckShot Hungary facebook csoport célja, hogy olyan játékosokat gyűtjsön egy helyre, akik nem használnak semmiféle csalást vagy más egyéb segédprogramot, ami nem a saját tudását tükrözi, hanem a cheat program csinálja helyette. Nem értem azokat a játékosokat, akik önmagukat álltatják, hogy mennyire jó játékosok, miközben az AIM vagy más programot használják játék közben! Ne csatlakozz, ha csítelsz! Üdv, HUNter
A hivatalos oldal: BlackShot regisztráció és letöltés itt!
A BalckShot Hungary facebook csoport célja, hogy olyan játékosokat gyűtjsön egy helyre, akik nem használnak semmiféle csalást vagy más egyéb segédprogramot, ami nem a saját tudását tükrözi, hanem a cheat program csinálja helyette. Nem értem azokat a játékosokat, akik önmagukat álltatják, hogy mennyire jó játékosok, miközben az AIM vagy más programot használják játék közben! Ne csatlakozz, ha csítelsz! Üdv, HUNter
A hivatalos oldal: BlackShot regisztráció és letöltés itt!
B.Ú.É.K!!<#gun>#gun><#vigyor2>#vigyor2>
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
B.SZ. SoF2 noobok <#integet2>#integet2>
Játszik fps-t még valamelyik a nyugger csapat ? <#vigyor>#vigyor>
biztos hogy DFS kockul még valahol XD
Játszik fps-t még valamelyik a nyugger csapat ? <#vigyor>#vigyor>
biztos hogy DFS kockul még valahol XD
Kedves Hooli! Igen a Postásotok is épp ezt magyarázta nekem a két srácod után, így fogalmam sincs hogy kerülsz a fiammal egy képre. Tudtommal pálmaágat lengetsz most is valami csajklubban<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Ui: Buék mindenkinek!
Ui: Buék mindenkinek!
BUÉK!
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
:DDD BUÉK skacok :)
Minden kedves érdeklõdõvel közlöm, hogy a nemi identitásommal semmi baj azaz a jó öreg konzervatív módon a nõkkel sexelek:). Élõ példa Grent gyermeke:))), szívesen segítettem, hisz haverok vagyunk, vagy nem?:)
B.Ú.É.K. kecsegék!
B.Ú.É.K. kecsegék!
-FDI-Brutal-Hooligan
Grat, Grent! ;)
Thenk you flowa, de az érdemi része a páromé, én csak a kezdeti lökéseket adtam meg :D
ezt szomorúan olvasom, jobbulást neki
Köszi. Itt is éjjelekig fentvagyok ez ismerõs :)
Brutal névváltoztatáson esett át, Hooli lett belõle, de ahogy hallom tényleg a farok rossz végére került egészségügyileg.
Brutal névváltoztatáson esett át, Hooli lett belõle, de ahogy hallom tényleg a farok rossz végére került egészségügyileg.
Gratula! Nem könnyû meló az se:)
KuRVaBaZMeG CTF|Jor1 and ShoP2|ClassiC IP:84.2.39.248:20101 KuRVaBazMeG WarServer IP:84.2.39.202:20100
Gratulálok :) (Grave)
Brutal meg anyuka, ha jól tudom :D <#mf1>#mf1>
Brutal meg anyuka, ha jól tudom :D <#mf1>#mf1>
Sziasztok!
Old faces mindenhol:D
Lõni kéne....
Old faces mindenhol:D
Lõni kéne....
Jó lenne újra lõni egyet.
Mi lettünk az öregfiúk? :)
Mi lettünk az öregfiúk? :)
Sziasztok!
8 év után újra telepítettem a játékot és nagy örömömre szolgált, hogy még mindig van magyar szerver (uganda).
Szóval üdv a régieknek és újaknak!
KIM
8 év után újra telepítettem a játékot és nagy örömömre szolgált, hogy még mindig van magyar szerver (uganda).
Szóval üdv a régieknek és újaknak!
KIM
Oldal 1 / 1594Következő →