Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
~)dC(~Soul* |SoFII|
bábuval futkározós-lövöldözõs 😄
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
~)dC(~Soul* |SoFII|
Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
~)dC(~Soul* |SoFII|
itt
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
~)dC(~Soul* |SoFII|
A billentyûzetcserén kívül van valakinek ötlete arra, hogy hogyan tudnék ugrani, miközben egyszerre nyomom az elõrét és az oldalazást?<#szomoru1>#szomoru1>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
-FDI-Brutal-Hooligan
a nezetet sem tudtam valtani mikozben halott vagyok, mindig hatulrol mutatja a karaktert.
btw:
hogyan lehet az FPS-t megnovelni? vertycal sync ki van kapcsolva, megis 60 FPS-en van kiakadva.
Baba a server😄
~)dC(~Soul* |SoFII|
Szoval akkor ma este inf/dem/ctf? <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>

thx Rasta!
nekem amugy meg mindig azt irja, h server is for high pings only. utana meg hogy unknown or bad challenge..
erre van vmi gyogyir?
SoF II: C4z0rla
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT