Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wazze, fórum on top!
xDDDDD
<#wow1>#wow1>
xDDDDD
<#wow1>#wow1>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
van most valami mukodo szerverkereso a sof2-hoz a beepitetten kivul?
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
szept 11-et sustorognak, de mindenképpen szept közepe. nincs még hivatalos dátum. Okt 28 megjelenés.
mindenkepp.
BF2-t is toltam par honapig; az uj reszig meg kihuzom CoD4-gyel. BF3 nekem is must have, szoval nem csak a betaban leszek.
GBS-bol mar csak en es Gugger jatszik "aktivan", mar amennyire lehet csalad es munka mellett.
amugy mikor jon a BF3 beta?
BF2-t is toltam par honapig; az uj reszig meg kihuzom CoD4-gyel. BF3 nekem is must have, szoval nem csak a betaban leszek.
GBS-bol mar csak en es Gugger jatszik "aktivan", mar amennyire lehet csalad es munka mellett.
amugy mikor jon a BF3 beta?
A bétához PC meg network meg Origin access. A dobozoshoz meg pénz is. Vagy mire gondolsz?
Sanszos, hogy elég sokakat érdekelhet a dolog.Brutál jól nézz ki, remélem nem lesz horror gépigénye.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Ha a nyugdíjas SOF2 korosztályból (OBI, DCF, GBS, SL, CB, PS, stb.) még él valaki és érdekli BF3 írjon, jó volna összejönni legalább bétán és tolni együtt. Mondjuk én meg is veszem majd.
haha, en meg tegnap elott... de mar azt sem tudom, mi kell, szoval az install utan par percet szarakodtam, de a pb-t sem updatelte konzolbol a regi parancsokkal, ugyhogy hagytam a francba😊
Él még valaki? Arra gondoltam...tunk, hogy lehetne valamikor egy összeröffenés. Érdekel valakit? Itt fõleg az õskövületekre gondolok, de persze jöhet bárki! Szóval?
https://grentmedia.hu
Szólj ha így van, BF2-zöm még néha, jah és ha érdekel valakit akkor van ám BF2 online (Offtopik off 😄)
oh en is neztem android-os tableten a quake3-at, hat inkabb maradok a pc-nel. mozogni alig birtam.
amugy mostanaban neztem, hogy jon a BF3. Ez szerintem fog nekem annyira tetszeni, hogy ujra elkezdjek FPS-el jatszani hosszabb tavon 😊
amugy mostanaban neztem, hogy jon a BF3. Ez szerintem fog nekem annyira tetszeni, hogy ujra elkezdjek FPS-el jatszani hosszabb tavon 😊
Igen a Bs-en nyomatom az imba hunteremmel 😛
Hát magyar honban nem sok kihívás terem ennyi jelentkezõvel.
Amúgy meg nem mindegy ki tolja az agyadba a shoti-t? Aki szereti a játékot, annak mindegy ki az ellen, aki meg szájkaratézni akar, az meg törölje 😄
Amúgy meg nem mindegy ki tolja az agyadba a shoti-t? Aki szereti a játékot, annak mindegy ki az ellen, aki meg szájkaratézni akar, az meg törölje 😄
Pár éve már kérdezted akkor nyomtam egy kicsit, de nekem az már túl pörgõs és vissza tértem wowozni :p
en megertem. lenyegesen tobb erzes van a b@zd meg a jo k...a anyadat te csiter kocsogben, mint a fucking cheater-ben😄
Akkor azt hiszem törlöm is a játékot. A single-t már kitoltam és így nincs is miért fent maradnia ennek a 1,5 GB-nak. Tudod, külföldiekkel játszani nekem olyan rideg érzés. Saját hülyeségem. 😄
JetiRulez
Sajnos ezt nem szeretik a népek, csak azon kis csoportok akik a stresszt így szeretik. Magam is ilyen warokat játszanék, de itthon vagy azért sírnak mert kemper vagy Pirosban és kékben(érted, nem azért játszik mert zászlót akar, hanem mert megvárja míg hátbalõhet valakit), vagy azért mert inf/dem módban õ meghalt és nézheti, ahogy a többiek nyírják egymást és kékben kemper vagy.
Szóval keress külhonban ilyet, itthon kötve hiszem, hogy találnál inf/dem szervert, a többes számot már nem is írom :d
Szóval keress külhonban ilyet, itthon kötve hiszem, hogy találnál inf/dem szervert, a többes számot már nem is írom :d
Dem, inf, elim, tdm. Ilyesmi érdekelne. Teljesen mindegy, hogy saját, vagy más szerveren. Csak gyûljön össze és beszéljük meg hol. Én spec csüt, pént, szombaton szoktam ráérni. Ilyenkor se munka, se suli. 😄
Nos?
Feliratkozom RSS-re, hogy ne felejtsek el visszanézni a fejleményekrõl. 😊
Nos?
Feliratkozom RSS-re, hogy ne felejtsek el visszanézni a fejleményekrõl. 😊
JetiRulez
Ha valaki segít fellõni egy szervet, mehet a móka, vas van alatta bõven 😛
Már megint nincs <#banplz>#banplz>
~)dC(~Soul* |SoFII|
Holnap este fele? 😄
~)dC(~Soul* |SoFII|
Amikor jöttök...
Volt 1 kis bibi vele, de megint megy.
1 napig élvezhettük ¢¢😄
~)dC(~Soul* |SoFII|
Hát persze hogy mûködik. <#taps>#taps>
Szeressük 😄
~)dC(~Soul* |SoFII|
KuRVaBazMeG CTF |Jor1&Shop2| NEW IP
Szerver IP 212.87.241.26:20101
<#mf1>#mf1><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#mf2>#mf2><#gun>#gun>
Szerver IP 212.87.241.26:20101
<#mf1>#mf1><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#mf2>#mf2><#gun>#gun>
OSP RD
osp rd? hamar megvan a szerverbérlés, hybnek még a cumók is megvannak hozzá talán...
hat mar nem igen sof-oznak. en neha az EWC-n. de azon meg rock mod van. lama cfg-vel.
sejtettem😊
az mar 4
az mar 4