Bud Spencer & Terence Hill
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez lehet, hogy érdekel Titeket:
"Csak a Puffin..." Bud-os póló már kapható a Pólómûhely Webáruházban ;)
Nektek mükszik?
Attól függ a net melyik részén keresed.Nekem így ahogy leírtam mind a négyféleképpen megvan.De a Brotherly Love a lényeg.
most nem is néztem õket, csak amikor elõször kérdeztem, akkor próbáltam mindenféle néven keresgélni...bár lehet, hogy már akkor se láttam a szememtõl...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
amugy ez az?
http://www.youtube.com/watch?v=Gk02_GaGUdQ
Magyar Bud Spencer & Terence Hill Fan Klub www.spencerhill.hu
de asszem mintha szólna akkor is, mikor a tisztítóba rohangálnak, akkor asszem szöveggel, a taxis harcnál szöveg nélkül
a dvd-s verzión az extráknál van egy amerikai elõzetese a filmnek, ha jól rémlik, akkor abban is ez szól
(és nem az "an angel around me"-t keresem, az megvan)
Most nekiálltam az akkori idõkbeli slágerlistákat böngészni hátha.
Hajrá Magyarország!
es majdnem biztos lehetsz, hogy a youtubon levo videonak valaki csak azt a nevet adta es a szam cime nem ez lesz:)
sokan szeretnek ezt a szamot nem sok sikerrel... ha megtalaltad feltetlenul szolj nekunk is:)
2010. júl. 17. 22:31
Sziasztok mindenkinek! Én is a két szinész tisztelõi közé tartozom,hiszen többek között az õ filmjein is nõttünk fel.
Van egy jó pár filmem nekem is és természetesen a filmzenék,ami nem maradhat ki a gyüjteménybõl,nem csak fõcimzenéket keresek hanem betétdalokat is,most egy ilyent keresek,de nem tudom ki az elõadó,letöltésre,meg aztán végképp nem találom,nem tudom hogyan keressem,
a Banán Joe cimû filmben,amikor a kamionverseny elidul és az az alatta szóló zenét keresem,tudom,nem egyszerû de hátha megvan valakinek a Banán Joe film soundtrack lemeze,a szám cimét kideritettem,azt hiszem Corsa camino a cime.A segitségeket elõre is köszönöm!"
Sziasztok én is ugyanezt a zenét keresem ami a Banános Joe -ban megy a kamion verseny alatt, de attól tartok egy 70 -es években közkedvelt vagy az is lehet már akkoriban is ritkán játszott dal lehetett, amit betettek ide aláfestõ zenének vagy nem tudom, de egyelõre én sem találom pedig túrom a netet folyamatosan érte.Már olasz fórumot is olvasgattam pl. ezt is http://freeforumzone.leonardo.it/discussione.aspx?idd=8304638.
Ez a baj, hogy a youtube-ra valaki feltette a kivágott részt és gondolom csak a feltöltõ adta neki a szituációból adódó corsa camion nevet.De ha tényleg egy Dire Straits zene (most mondtam egy példát)vagy akármi az akkori korszakból akkor nem lesz könnyû megtalálni mert lehet teljesen más a címe is.Aki esetleg tud segíteni szerintem sokan megköszönnénk.De logikusan tényleg ha létezik a Banános Joe filmnek egy saját soundtrack lemeze azon kéne lennie.
Bud Spencer és Terence Hill pólók külön kollekció
Honlapcímmel: www.polonyomdastudio.hu
E-mail:
Ha bárkinek szüksége lenne ilyesmire, akkor szóljatok! <#smile>#smile>
Hajrá Magyarország!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
nekem is csak egy 47 másodperces rossz minõségû felvételem van.
talán próbáld meg az indexes fórumon
Azt hittem,hogy itt tudtok segiteni,de úgy látszik reménytelen!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
sajnos én nem megyek arra pont ellenkezõ irányban megyek.
de ha lejössz gyöngyöspatáig vagy gyöngyösig akkor elvihetlek.
hello
caputo
ha érdekel akkor yírj a [email protected]
ebben az évben másodjára megyek a spencerhill táborba gárdonyba.
és úgy alakult hogy idén saját kocsival megyek.
van még a kocsiban 2-3 szabad hely ha valaki velem akarna tartani.
az útvonal:
gyöngyöspatáról indulok hatvanon majd budapesten keresztül egészen gárdonyig értelemszerûen.
ha valaki szeretne velem jönni az útra akkor az írjon a gyongyospata@fr eemail.hu-ra utána mindent részletesen megbeszélhetünk
Hajrá Magyarország!
Van egy jó pár filmem nekem is és természetesen a filmzenék,ami nem maradhat ki a gyüjteménybõl,nem csak fõcimzenéket keresek hanem betétdalokat is,most egy ilyent keresek,de nem tudom ki az elõadó,letöltésre,meg aztán végképp nem találom,nem tudom hogyan keressem,
a Banán Joe cimû filmben,amikor a kamionverseny elidul és az az alatta szóló zenét keresem,tudom,nem egyszerû de hátha megvan valakinek a Banán Joe film soundtrack lemeze,a szám cimét kideritettem,azt hiszem Corsa camino a cime.A segitségeket elõre is köszönöm!
teljesen vadidegenekhez szálltam be az autóba.
de mivel közös az érdeklõdés ezért mondhatom azt hogy egybõl megtaláltuk a közös hangot és mára jó haverok vagyunk ezért is szerveztem miattuk tavaly és ebben az évben is helyi találkozót.
egyébként honnan írsz?
ha esetleg nem vagy a közelemben akkor írj a spencerhill-len a fesztiválról szóló cikk hozzászólásai közé.
hogy utitársat keresel vagy ilyesmi.
én is ott találkoztam a töbiekkel.
mikor fuvart kerestem.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
hát én tavaly voltam elõször a fesztiválon.
röviden és tömören:
3 napot eltölthetsz egy csodálatos szigeten ahol olyan emberek vannak akiket összeköt a két szinész szeretete filmjeik szeretete.
változatos programokkal filmnézéssel és filmzenei koncerttel.
nem bánod meg ha eljössz felejthetetlen hétvége lessz.
azt elmondhatom hogy a tavalyi programok változatosak voltak sok ember volt így nem unatkozhattunk.
a mostani programot elnézve csak dicsérni tudom kirut mert még izgalamsabb lessz mint tavaly.
remélem ebben az évben is nyerek a kincskeresésen mint tavaly a haverokkal.
vki szokott menni Bud-Terence fesztiválra? milyen szokott lenni? meg egyáltalán hogy mûködik az egész?
100% pamut, jó minõség, variálható színek és méretek.
Egyedül nálunk!!!
Cím: 1077 Bp. Király u. 69.-Pólónyomda Stúdió
E-mail: [email protected]
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Nyomás utána
Nincs kettõ négy nélkül
Bunyó karácsonyig
Kincs ami nincs
És megint dühbe jöünk
Szuperzsaru
Bûnvadászok
Nevem : Senki