Tuti be és visszaszólások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fiu: dejo csaj vagy ugy kinyalnalak!!
lany: mier? baszni nemtudsz?
fiu: meglepodve: dehogynem!
lany: akkor baszd meg a kurva anyadat!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
"SUZUKI a TI autotok"
Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...
- Szerintem találkoztunk már valahol.
- Igen, és nem is megyek oda többet.
- Hogy lehet, hogy Ön ilyen szép?
- Valószínûleg megkaptam az Ön részét is.
- Szabad itt egy hely?
- Igen, az enyémmel együtt mindjárt kettõ is.
- Fotós vagyok, és pont ilyen arcot keresek a munkámhoz.
- Én meg plasztikai sebész, és én is...
- Hozzád vagy hozzám?
- Mindkettõ. Én hozzám, Te hozzád.
- Felhívhatom? Mi a száma?
- Benne van a telefonkönyvben.
- Dehát a nevét sem tudom!
- Az is benne van...
- Te vagy itt a legszebb lány.
- Tényleg? Akkor megkeresem a legjobb pasit.
(Forrás: Tallózoo)
Rohanj csak, valaki már vár a vesédre.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Ha már volt akkor bocsi 😊
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- lenyeled ?
"Akkor higy a nõnek mikor lólegel a sírján" - bocs Kata😉
repro #135: fasza!!😊 😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
IQ betyároknál el lehet sütni.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Ezaz öreg...tóóóóld be a rajzszöget a betonba!
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
anyád hogy van?😄DDDD
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Ezt válaszold: Hová?

Srác a csajnak:
- Úgy megsütögetném benned a kolbászom...!
A csaj:
- A zsírját meg csöpögtesd anyádba!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Olyan hülye vagy, hogy a hintaló is megvadul alattad!
The following program contains scenes of violence and mature subject matter. Viewer discretion is advised.
The following program contains scenes of violence and mature subject matter. Viewer discretion is advised.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Lányok, az idõ tényleg csak a whiskeynek és a bornak tesz jót...
...meghallották.

http://gaborszantai.co.uk/
- Van egy viccem, ha elmondom leesik a melled... jaaaaa, ahogy nézem már hallottad.
ezt élesbennemm lehet eljátszani pofonnélkül
másrészt mi értelmevan ijen nicken írni ????
csaj elkezd mondani valamit(hát lehetne egy kicsivel nagyobb stb.), miután befejezte csak ennyit mondasz:És akkor miért nem hordod õket??