SW:EP1 az RTL Klubbon?!?!?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet... viszont olyan idióták is vannak, akik egy 20 éve inaktív teljesen felesleges topikot előszednek heccből és beírnak oda, és még 10 másik ilyen felesleges topikba is, hogy a lista elejére kerüljenek, a fontosabb, aktív topikok meg így lejjebb kerülnek és bogarászni kell, hol vannak. Remélem büszke vagy magadra.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Van, aki még a tévében néz filmet?
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Egyébként a müsorok tartalmát ugyanúgy mint a müsortervet a tv csatorna köldi el az újságoknak.
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
Tény hogy "ÉLNEK" a Naboo bolygón, tehát nem halott állapotukban bukkannak fel az említett bolygó közvetlen környezetében, de gyanítható, hogy az előzetes KREÁTORA (szobrot érdemelne az agyhiányos) nem az általam felvázolt esemény bekövetkeztére próbált finoman utalni... tragédia...
"a békés Naboo bolygón élő Qui-Gon Jinn és Obi-Wan Kenobi..." ez az év vicce...
"...kettejük feladata, hogy megmentsék a Földet..."
Mega, giga ,tera LOL! :))
Mi köze a Földnek az Sw univerzumhoz??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DD
Mega, giga ,tera LOL! :))
Mi köze a Földnek az Sw univerzumhoz??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DD
Jó kezdjem én is?:)
De kircsi hogy nyomatja az rtl klub az Indiana Jones-okat, igaz, hogy megvan erdeti kazin az egész sorozat.
:))
Egyébként tényleg, azért én úgy voltam vele, hogy megnézem az Indy-t is tv-be, mert valahogy más élo adásban látni, de végülis odáig jutottam ezzel, hogy az eddig leadott két rész egyikét se néztem.
A zenéjét már rég meg akarom iratni, az eredeti 3 rész mindegyikéhez tartozik 2 db CD amik tele vannak a zenéjével, bár ez 6 CD-t jelen és el nem tudom képzelni, hogy 6 CD-re fér csak rá a zenéje.
De kircsi hogy nyomatja az rtl klub az Indiana Jones-okat, igaz, hogy megvan erdeti kazin az egész sorozat.
:))
Egyébként tényleg, azért én úgy voltam vele, hogy megnézem az Indy-t is tv-be, mert valahogy más élo adásban látni, de végülis odáig jutottam ezzel, hogy az eddig leadott két rész egyikét se néztem.
A zenéjét már rég meg akarom iratni, az eredeti 3 rész mindegyikéhez tartozik 2 db CD amik tele vannak a zenéjével, bár ez 6 CD-t jelen és el nem tudom képzelni, hogy 6 CD-re fér csak rá a zenéje.
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
de kircsi lesz az rtl klubbon afilm:) nembaj hogy megvan eredeti kazin és akor nézem eg amikor akarom de kircsi:)))))))))) amugy a zenéje nagyon tetszik ezeknek a hülye sw filmeknek!
Azért ha más nem, ez tényleg korrekt, hogy most a reklámja az új filmnek nem olyan, mint az ep1-nél. Mi, nézők nem kell mást tennünk csak leülünk a tv elé, aztán hadd szóljon. Azt hallottam, hogy a Lucasfilm nem engedi csak úgy, hogy ha nem lesz benne reklám.
Majd meglátjuk!
A fenébe! Elszúrtam előbb a smile-t!
Majd meglátjuk!
A fenébe! Elszúrtam előbb a smile-t!

Azért ha más nem, ez tényleg korrekt, hogy most a reklámja az új filmnek nem olyan, mint az ep1-nél. Mi, nézők nem kell mást tennünk csak leülünk a tv elé, aztán hadd szóljon. Azt hallottam, hogy a Lucasfilm nem engedi csak úgy, hogy ha nem lesz benne reklám. ejnye1] Majd meglátjuk