Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg tudja ezt valaki csinálni, mert én feladom, lévén nem értek hozzá.
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
http://topgearhungary.blogspot.com/
Ilyenkor flashelni kell a biost most vagy chip. Ha már meg van flashelve illetve mégis csippezve van a gép akkor természetesen megy a vinyócsere gond nélkül. Csak 1 evox telepítõlemez kell neked. De szerintem softmode-os lesz a gép 😞
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
http://topgearhungary.blogspot.com/
Ha van chip akkor belerakhatsz másik vinyót és arra mehet az EVOX. Ja és ha már EVOX akkor az XBoxKlub-os XMBC-t ne felejtsük el! Szerintem a legjobb magyar release...<#zavart1>#zavart1>
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Arty hogy megy neked a 360? 😄
Töltsük le az internetet!
Forza.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Forza.
Forza.
ha van default.bak vagy default.xbe_origi az iso-ban, szedd ki xdvdmulleterrel, nevezd át default.xbe-re és tedd vissza a modositott default.xbe-re (replace)
amugy milyen flashed van? kétrétegû lemezre irtad? csak mert egyrétegûröl cak samsung 5.x fw mellett megy ...
Forza.
Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.