Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nagyon köszönjük, fõleg én, mert nekem is a-val kezdõdik a hotmail-es címem!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Vettem egy hibás Xbox Classic-ot amit a megadott infók alapján javíthatónak véltem de úgy néz ki nem az a hibája amit a neten az adott hibajelenséghez legtöbb helyen írnak.
A hiba 3 boot után vörös-narancs felváltva. A neten azt olvastam hogy általában reset signal hiányzik amit a LPC 5 pontján lehet javítani.
Nos megnéztem a LPC 5 és a környékén minden rendben viszont az elõzõ tulaj nyiván megpróbálta ezt a TSOP flashelsét mert az R7D3-ak össze voltak kötve (v1.0 a konzol talán v1.1).
Arra gondoltam hogy esetleg megsütötte a BIOS-t, ramot vagy esetleg a az Nvidia chipet mivel balfácán módjára megcsinálta a SHARP chipes bekötést a ST chipes gépen.
Még arra gondoltam hogy ha egy modchipet teszek a gépbe még talán megmenthetõ mert valahol olvastam hogy van akinek sikerült igy elbaltázott TSOP forrasztásos gépeket újraéleszteni amiken szinten vörös-narancs volt az error light.
Nos valakinek tapasztalat, vélemény, hozzáfûzni való.
mire akarsz valtani?alap box?vagy 360?
veletlenul?
ha a csunyabb megoldast valasztom akkor az uj dvd olvaso vinni fogja a multisession irt dvd ket is? mert nallam a masodik "reteg" mar nem laccik..filmeknel..pl ..es ez bosszanto.. valaszt kosz
es tenyleg google jobarat stb ennek is van topikjasg n is..
Most pedig legyél olyan kedves és ne írj többet ide ilyen témában, menj valami olyan helyre, ahol nem tilos ez. Amúgy meg mint már írtuk, kb 10 másodperc keresni egy nyílt torrentoldalt vagy SMSwarez oldalt, de ez csak akkor 10 mp, ha a google-t ki kell írnod teljesen a címsávban és utána lassan gépeled be a szöveget.
Töltsük le az internetet!
A sima xbox sima dvd-re írhatóak a kisebb játékok akár cd-re.
XBOX 360 as játékok dual layer azaz duplarétegû lemezre mennek fel.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Amúgy nem értem, hogy mitõl nehéz megkeresni egy torrentkeresõt vagy SMS warez oldalt.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
xbox360 ra játékokat?
!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)
Esetleg ha meg akarod csináltatni, a consolecorner-ben lehet a legjobb helyen, ha még vállalják (vagy az xmedia360.hu-n keresd Wadarr-t)
Az a problémám, hogy nem indul az autóm.Pedig minden be van dugva, minden oké, és nem indul el.
Miért lehet?
Ez kb. ilyen kérdés volt<#idiota>#idiota>
Az a problémám, hogy nem kapcsol be az Xbox.Pedig minden be van dugva, minden oké, és nem kapcsol be.
Miért lehet?
Az csak lehúzós, vagy forrasztani is kell?
Az gondolom bármi mehet bele.
Ha beleteszem az újat, utána csak telepítek egy Bootlemezes "valamit" és mûködik is?
Na meg az ftp beállítás, de azt már jutúbon láttam.
Kösz!