Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
nincs mit :D örülök hogy segíthetem :)

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

PoisonChihuahua
Belinkeltem az Xbox360-as topikba is, ha nem gond.
Nagyon köszönjük, fõleg én, mert nekem is a-val kezdõdik a hotmail-es címem!
biomage
Yo

gondoltam ide is belinkelem ;)
Fontos hír nektek

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Totis
Szia!
Szerintem ITT kérdezd meg.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Hali mindenikek. Egy kis segítséget szeretnék kérni.

Vettem egy hibás Xbox Classic-ot amit a megadott infók alapján javíthatónak véltem de úgy néz ki nem az a hibája amit a neten az adott hibajelenséghez legtöbb helyen írnak.
A hiba 3 boot után vörös-narancs felváltva. A neten azt olvastam hogy általában reset signal hiányzik amit a LPC 5 pontján lehet javítani.
Nos megnéztem a LPC 5 és a környékén minden rendben viszont az elõzõ tulaj nyiván megpróbálta ezt a TSOP flashelsét mert az R7D3-ak össze voltak kötve (v1.0 a konzol talán v1.1).
Arra gondoltam hogy esetleg megsütötte a BIOS-t, ramot vagy esetleg a az Nvidia chipet mivel balfácán módjára megcsinálta a SHARP chipes bekötést a ST chipes gépen.
Még arra gondoltam hogy ha egy modchipet teszek a gépbe még talán megmenthetõ mert valahol olvastam hogy van akinek sikerült igy elbaltázott TSOP forrasztásos gépeket újraéleszteni amiken szinten vörös-narancs volt az error light.

Nos valakinek tapasztalat, vélemény, hozzáfûzni való.
egyebkent wii n pl sokkal jobb meg gyorsabb is a net pl. de ott is van egy csomo problema.. flash,meg yotubos dolgok stb.. de bill,eger mindketohoz elonyosebb... szal netre jobb a pc

mire akarsz valtani?alap box?vagy 360?
xbox jatekra van.. nem netezni.. lehet rajta (alapon,nem 360 on) de te azt nem akarod kiprobalni.. kb semmi ertelme,csak az h lehet..
bocsi a smile miatt:<#szomoru1>
sziasztok!!pls help!!Szeretnék váltani Box-ra és az lenne a kérdésem hogy a PC netem ugyanúgy tudom használni X-Box on is vagy a PC netemet **hatom??[#szomoru1
vagy akar ezzel a meglodassal csatlakoztatott usbs drive ok..???hasznalhatoak? itt sajnos nem igen latom.. :(
es usb t rakni maceras?es ha mar van arra nem lehet usb s dvd t ratolni e?
veletlenul?
ha a csunyabb megoldast valasztom akkor az uj dvd olvaso vinni fogja a multisession irt dvd ket is? mert nallam a masodik "reteg" mar nem laccik..filmeknel..pl ..es ez bosszanto.. valaszt kosz
DL duallayer dvd ra kell irni 8... de menny at a 360 topikba.. ott tobbet tudsz meg...en alapra is meg 360 ra is imgburn t ajanlom .. ha nem 1.6 meg kb 20 mp es trukkozest is be kell iktatnod,de nem nagy ugy..

es tenyleg google jobarat stb ennek is van topikjasg n is..
KILLER2
XBOX nem olvas bluray-t. A bluray pedig nem DVD tudtommal. X360 játékot DL DVD-re kell írni (dupla rétegû).
Most pedig legyél olyan kedves és ne írj többet ide ilyen témában, menj valami olyan helyre, ahol nem tilos ez. Amúgy meg mint már írtuk, kb 10 másodperc keresni egy nyílt torrentoldalt vagy SMSwarez oldalt, de ez csak akkor 10 mp, ha a google-t ki kell írnod teljesen a címsávban és utána lassan gépeled be a szöveget.

Töltsük le az internetet!

The Protector
Elõször is te melyik boxról beszélsz?a 360ról vagy az originalról.
A sima xbox sima dvd-re írhatóak a kisebb játékok akár cd-re.
XBOX 360 as játékok dual layer azaz duplarétegû lemezre mennek fel.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

de roszul írtam azt akartam kérdezni hogy csak blu ray dvdre lehet xbox gamet kiirni vagy más dvdre is?
The Protector
Mert a 360-as topikból egybõl kibasszák ezért a kérdésért.Az egyetlen topik talán ahol nagyon komolyan veszik a warez dolgot.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Anubys
Tökre igaza van, minden ki lehet írni Blu Ray-re. Az más kérdés, hogy ezt miért az Xbox topic-ban kérdezik. :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

KILLER2
Most mé' baszogatot szegényt? :)

The Protector
Igen.

az a kérdésem hogy igaz e hogy blu ray lehet kiírni a gamekat
The Protector
Igazad van.Ha az ember nekiáll egy adott dolgot keresni,lehet az bármi,tuti h belefut pár warez oldalba vagy warezlistába ahol van vagy 30oldal linkje.Gondolom azért írkál ide mert xbox360-as fórumból azonnal kibasznák.Kivétel ha okosan kérdez.

KILLER2
Tényleg abba kéne ezt hagyni. Nem vagyok én tökéletes, közel sem veszek meg minden X játékot (egy van 360ra, amit vettem, amúgy kb 30), de azért mégsem itt kéregetek linket a játékokhoz, ahol TILOS a warez.
Amúgy nem értem, hogy mitõl nehéz megkeresni egy torrentkeresõt vagy SMS warez oldalt.

Basszus, nem ismered a nyilvanos torrenteket?
rooney8
jaja -.-"

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

The Protector
tuti csak ezért regisztrált be.

rooney8
hülye újreg -.-"

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

The Protector
én tudok de nem mondom meg.nekem nincs xbox360-am de oldalt azt tudokXD

Törölt felhasználó
persze hogy adok:www.google.hu aki nem tudja használni azt a hülye keresõt az ne netezen.
de valaki adjon már egy linket nem érdekel modi
rooney8
most legszívesebben linkelném modi topikba<#szomoru1> de nem vagyok spicli :D

ja ok
KILLER2
Vigyázz, mert meglátja ezt egy modi és nem linket fog ám adni érte.

aki tud oldalat ahonnan huzhatok le gametaz írjon
KILLER2
Én se.

sambauer
nem

Turn Me On Dead Man

tud valaki adni linket ahonnan huzhatok le

xbox360 ra játékokat?
A konnektor jó és sztem a kábele is!

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

KILLER2
Az kizárt, hogy csak a kábele szakadt el vagy a konnektor a rossz?

Fogalmam sincs.. de azért köszi!

KILLER2
És nem lehet, hogy túláramot kapott és meghalt a táp vagy az egész megsült? Bár igaz, hogy rögtön a legrosszabbat mondom, de nem tudok mást.
Esetleg ha meg akarod csináltatni, a consolecorner-ben lehet a legjobb helyen, ha még vállalják (vagy az xmedia360.hu-n keresd Wadarr-t)

vagyis áramszünet az volt

tud valaki adni linket ahonn letolthetek xbox360 ra játékokat?
Nem volt áramszünet, nem esett rá semmi. Kb olyan 5-6 éve lehet meg és még nem volt szétszedve. Mondjuk elég rég játszottam már vele..

nemsokára meglesz a flashelt xbox360 elittem és honnan húzhatok le gamekat és milyen dvdre írjam ki
KILLER2
Áramszünet nem volt? Nem esett le/rá valami, nem érte valami ütés? Milyen régi? Szét volt szedve?

rooney8
Sziasztok!
Az a problémám, hogy nem indul az autóm.Pedig minden be van dugva, minden oké, és nem indul el.
Miért lehet?

Ez kb. ilyen kérdés volt<#idiota>

Sziasztok!
Az a problémám, hogy nem kapcsol be az Xbox.Pedig minden be van dugva, minden oké, és nem kapcsol be.
Miért lehet?

Figyelj már, és olvasó lézert is cseréltél már, mert nekem szerintem az is elég lenne, meg költséghatékony is.
Az csak lehúzós, vagy forrasztani is kell?
Tényleg, winyó!
Az gondolom bármi mehet bele.

Ha beleteszem az újat, utána csak telepítek egy Bootlemezes "valamit" és mûködik is?
Na meg az ftp beállítás, de azt már jutúbon láttam.
Kösz!
Ha winyo kompatidilis a pc-vel márpedig az akkor a drive is lehetne,csakhogy itt tényleg csak tápelátsról van szó,más a csatlakozója a box-énak és én még nem láttam pc drivot aminek lenne ilyen csatlakozoja a táp részéröl,az ide kábel az ok..