Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gepet csak ugy "hozzamvagtak" kb. 40 masolt jatekkal, szoval valszeg chipmoderalt. Tegnap kiprobaltam (X-Boxot eletemben eloszor), tetszett a menu, a vinyo meg a drive (lector) kurva hangos, viszont a zenei CD-ket es a DVD filmeket lejatszotta. Lehet fejtisztitas eleg lesz.
Nem mukodo X-Boxot javitanek, valszeg fejproblemas, mit tegyek?
Eleg a fejet cserelni vagy komplett lectort csereljem? Melyiket egyszerubb? Sok forrasztas? ...meg ilyenek.
Aki tud, irjon vmi okosat, kerem! Koszi!
vagy
magyarul utanna ulvashacc
vagy ha nem akarsz pocsolni es sok pezed van
erdemes utanna jarni annak is h biztossan a vvinyo halt e meg.. stb..
A gép 1.6-os verziójú.Xbox Media Center telepítve (avi,vcd,mp3) és még sok más minden rátelepítve.
árcsökkenés: 25.000Ft
Érdekelne, hogy lehet-e divx filmeket nézni Xbox-szal? Ha igen, akkor tapasztalatokra, észrevételekre lennék kíváncsi.
Köszi
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ez is .. az osregi final fight bol egy 3rd person maszkalos
stb ..de ha nem ijesmire gondoltal bocs... a spikeout a legzuzosabb egyebkent..
The Warriors ucai verekedos maszkalos,feladat megoldos,(egyebkent egy film alapjan keszult) vagy Spikeout: Battle Street meg volt meg par hasonlo nem is oan rosszak..de elso linknal meg kell talalnod)
ezek meg a 1vs 1 mint pl street fighter stb jajekok
Töltsük le az internetet!
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Vmint tud vki oldalt ahonnan sok xbox gamet lehet tölteni.Nem baj ha fizetõs.
aztan xbe futtatas,vagy emulatoroknal megtalalod,aztan meg ki tallozod a jatekot meg stb..
Ha valakinek kell segítség akkor keressen meg és adok neki egy progit amivel minden nagyon egyszerû!
Nincs meg az EVOX menü! Vettem egy X-et és amikor bekapcsolom egybõl a mediacenter indul el. Nem tudom behozni még a alapmenüt sem! Mit tegyek ha változtatni akarok rajta? Szeretném összekötni a pc-vel, de így nem tudom. Segítsetek, hogy mit tegyek!!
en egyebkent sokaig Record Now max al irtam,az ijen dvd ket,az bevalt...
(menu is keszitheto,szoval kepet,zenet tudsz cserelgetni kedvedre)
vagy pedig egyszeruen csak kitomoritgeted kulon mappakba xiso val es utanna felirod ezt a 3-4 mappat dvd re record now max al..aztan xbmc ben kitallozgatod,default.xbe t.. 100 bol kb 2 szer volt igy problemam..
xbmc telepitesnal meg csinalni kell egy BIZTONSAGI MASOLAT XBMC MAPPAT pc re,aztan csak fell kell masolni ujabb verziot,felul irva regi fileokat,aztan ha megsem jo akkor lehet ujra probalkozni stb
sok jatekos dvd keszitesehez..
azert is elonyos,mert kesobb is el erheted a file okat pc rol is siman,nem kell xboxrol be ftpzni...
itt meg minden mast is megtalhatol..
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Igazából már nem emlékszem rá, hogy pontosan hogy kellett, mert elég rég csináltam ilyet, de arra emlékszem, hogy én is valami fasza kis oldal alapján csináltam meg. Ha nem találsz semmit, körülnézek én is, ha valami nem megy szólj, megpróbálok segíteni :)
Tudna nekem valaki segiteni azzal kapcsolatban hogy ogyan kell rákötni boxot pc-re.Mivel most vettem a gépet semmit nemtudok rola szoval ha lehetne részletesen irjátok le hogy milyen kábel milyen progi meg mit hogyan kell köszi elöre is!
Jó állapotú xbox, chipelt, rajta slayer s evox menü (+ programok, pl MBMC, fájlkezelõ), 2 joystickal + 19 írott játék.