South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Semmi probléma.
Szólj, ha más módon is tudok segíteni.
Mindig itt vagyok.
Annyira klassz vagy. Köszi.
Jó éjt, drágám.
Aludj jól és biztos vagyok, hogy holnapra
is fantasztikus dolgokat csinálsz majd.
mekkora volt már :)
Most már nincs olyan érzése az embernek megtekintés közben, mintha buzi kovbojok pudingot zabálnának....:P
Estimated time left: 39 years...(8.89 MB of 180 MB copied)...XD
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Szóval cartment egy felsős felhúzza, és mindent megpróbál cartmen hogy megbosszulja, próbál és próbál és próbál, de csak egyre mérgesebbé válik, a végén kitalálta a végső tervet :D a felsős szüleit megöli és chilibe főzi. és megeteti a felsőssel.
Utoljára szerkesztette: biomage, 2017.10.26. 20:33:56
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
így jártak <#nevetes1>#nevetes1>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Regards,
Egy szatírákra alapuló sorozat készítőinek ENNYIRE megfekszi a gyomrát, hogy nem nem az jött be amit vártak? Nem hogy Trump de még az aktuálpolitikai történések is mennek a levesbe?
A csecsemőket evő Superman ,a saját szarával dobálódzó Mel Gibson és a sátánista vérorgiáikat tartó karácsonyi állatkák után nem értem mi ez hirtelen feltámadt nagy szemérmeskedés.
Pedig már előre elképzeltem hogy milyen jó lesz Garrison - Trump-ot nézni a SP-ben. Az biztos hogy lett volna alapanyag a marhulásra. Például elkezdhetett volna halála bxszni mindenkit ahogy ígérte.
A Redvás Szendvizs vesztett.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.11.09. 09:24:05
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
a 20. évad viszont már kezd alakulni, a legutobbi (második) rész valami eszméletlen jó volt :D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Na, úgy néz ki megint nekifognak egy témának, hogy aztán több részen keresztül nyúzzák.
Az előző évad is ezért lett gagyi.
juj jaj jön a Valóság. akasszuk fel!!!
http://southpark.reszek.com/south-park/19-evad-south-park-ingyen-cartman-kenny-southpark-epizod-resz/southpark/south-park-19-evad-5-resz-safe-space/
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
I met God. She's black
Regards,
kár, hogy pont azok, akiknek érteniük kéne, egy büdös kukkot nem értenek ezekből az üzenetekből
nézzünk csak egy zseniális fórum hozzászólást, ami mindent überel:
"Hát sajnos a mondanivaló sokszor fontosabb, mint az, hogy az epizód szórakoztató legyen."
mindig van lejjebb, és az SP is valójában csak a felszínt kapargatja
az utsó két rész elég gyenge lett szerintem is
How much can you take,before you snap?
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.12.15. 22:02:25
Regards,
How much can you take,before you snap?
hatalom kártyái :D:D:D
végre kigúnyolták ezeket a kártyás játékokat is :)
Arra emlékszik valaki, hogy melyik részben mondja Butters: "...annyit szopok, hogy elmehetnék egy masszázs-szalonba"?!
:)
Regards,
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4