South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
A srácok találkoznak valahol, és az Kyle hozza magával Ike-ot. Amikor a többiek megkérdik tõle, hogy ez kicsoda, akkor mond rá valamit, továbbá azt mondja még, hogy "nem tudom, valami zseni a gyerek". Erre Ike bambán felkiált, hogy "sütiszemûûû".
Elõre is hálás köszönet.
mov ah,4ch int 21h end
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
(najó csak vicc :D)
de üssetek meg ha nem így van. <#alien2>#alien2>
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Jó rész volt ez. :D
1 poén volt benne és kész
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Butters :DDD
Brady XDDDDD
amúgy vajon a tavalyi Saints-hez kapcsolódó durvaságok miatt volt ez a rész?
1608 - Sarcastaball
"As a concerned parent, Randy radically changes the way football is played at South Park Elementary. The new version of the game quickly becomes the nation’s most popular sport. One gifted student emerges as a star athlete in sarcastaball."
.jpg)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Amikor néztem a részt és ezt nem tudtam még, csak bámultam hogy WTF ez az egész :)
Regards,
meg a san diegos utalást se vágtam, szal utána néztem, ha esetleg más se ismeri a hátterét az itt elolvashatja. :D
röviden: jason russelnek, a kony 2012 rendezõjének volt egy kis mental breakdownja, elvileg a filmet ért kritikák miatt.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
everything's better with music
I want to be a mighty pirate ever!
amúgy ez jacking it in san diego mire akart utalni?
6 Days to Air: The Making of South Park
Nekem kifejezetten bejott,sokan nevettem rajta es par erdekes infot is megtudtam.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
wait for it! waiiit for it....