South Park (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
sajnos nem sokról maradtál le, tényleg elég lefele megy a minõség 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gibson9
15. évaddal én is le vagyok maradva.. de majd tartok egy maratont valamelyik nap az utolsó évadból 😊

desigo
vége az évadnak 😞
jól le vagyok maradva a részekkel
Az elõbbi hozzászólásomba be akartam tenni egy képet, de nem sikerült. Úgyhogy egy linkkel tudok csak segíteni: http://www.facebook.com/Faceb00ster
Itt találhatjátok meg! Szerintem nagyon menõ! 😄
nekem a kedvenc részem mindig is az FB-s rész marad. 😄 Pedig vannak olyan részek, amiken sokkal nagyobbakat szakadok, de hát akkor is... XD
De ha már Fb... akkor tudtátok, hogy lehet leszedni SP-os témát ?
Nekem ez nagyon nem tetszett..😞
Narxis
Basszus, ezt rakhattam volna spoilerbe... ne olvassa aki még nem nézte!!! 😄

Remélem nem csak én nem olvasom el az új üzeneteket a sorozatok topikjában amíg meg nem néztem az új részt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Ez szerintem nem csak a Thor paródiája volt, hanem az elkurvult ismeretterjesztõ csatornáké is. 😄 Régen sokkal kevésbé voltak szenzációhajhászók, most meg extrémebbnél extrémebb mûsoraik vannak.

De az baromira tetszett, hogy valami olyasmit mondott a történelem prof. hogy nem találtunk rá bizonyítékokat, hogy NE lettek volna földönkívüliek az elsõ hálaadásnál... vagy mi. 😄DD Ja meg Natalie Portman...loool. 😄

5c0rp330n
eleg beteg volt 😊 mondjuk a thor nekem viszonylag tetszett, es mint annak a parodiaja, sztem kicsit gyenge volt, de a history channel dolog allat volt 😊

Narxis
Úristen ez mekkora rész volt!!! 😄 Évad legjobb része eddig, sírva röhögtem. 😄DD

Narxis
Ez jó rész volt! 😄

desigo
sry
átsiklottam felette
ha látom esetleg a feliratot akkor linkelem
kommersz
subot sajna en nem is talaltam.ha tudsz veletlen ne felj megosztani😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

desigo
Narxis
OMG, irány a musical! 😄DD

5c0rp330n
qrvanagy volt 😄

desigo
kint az új rész

S15E11
Ez nem igaz.

Ezek még mindig itt tartanak?

http://index.hu/kultur/media/2011/10/25/a_south_park_keszitoi_utan_nyomoztak_a_szcientologusok/
Narxis
OMG ezek mit szívtak? te jó ég... 😄D

desigo
jött ma új rész 😊
lehet,hogy csak beleképzelek felesleges dolgokat. nem azt mondom,hogy nem tetszett,csak elsõre nem értettem,hogy mit akarnak kihozni belõle

How much can you take,before you snap?

kommersz
kijott egy ilyen:

Six Days to Air: The Making of "South Park"

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

5c0rp330n
a szokasos gorbe tukor volt csak (h ramutatnak h mi van elbaszva), csak ezuttal a szokasos vicces stilus helyett kurvara nem volt vicces.. sztem is baromi jo volt, de elegge szokatlan volt mint sp resz..

Narxis
Jó volt az egész, hogy minden megváltozott, de a legjobb amikor a néger csávó beavatta Stan-t, egybõl a Mátrix ugrott be, fõleg azzal a kabáttal és napszemüveggel. 😄

A vége pedig elég komolyra sikeredett, azt mondanám, hogy tökre egyetértek. Ja meg Cartman is adta nagyon... 😄

lehet meg kellene néznem még egyszer
neked egyébként miért tetszett? valahogy sehova sem tudom helyezni az aspergeres szálat

Narxis
<#wow2>

nem tudom,nekem valahogy nem jött át az új rész

5c0rp330n
tenyleg durva resz volt, nem gondoltam h az elozot folytatjak es meg ratesznek egy lapattal..

desigo
beraktam egy számlálót 😊
Narxis
ok, am. zsír rész volt 😄

5c0rp330n
baszki maskor elobb szoljatok ha uj resz van

desigo
ohh új rész jó részletesen kidolgozott lett

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó szomorú lett a vége :/
tonyr
hehe igen... a jak párzási éneke: JAAAAAK 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Hello!

Szerintem megvan a megoldás tonyr-nak volt igaza, az ace venturában volt😊 nem pedig a south parkban.azért köszi, hogy segíteni próbáltatok.
sziasztok
akkor az insheeption biztos nem,mert az viszonylag új rész

Hát másra én sem emlékszem, elég rég volt. 4-5 éve néztem utoljára south parkot. Aztán most jött elõ ez a JAAAK és a haverommal meg vagyunk gyõzõdve, hogy a SP-ben volt. De 100%-ig nem vagyunk biztosak, nézegetem a régi részeket, de eddig semmi. Azért gondoltam hátha itt tud valaki segíteni.
ilyen konkrétan nem ugrik be nekem se.
az insheeption címû részben voltak bárányok,talán az volt. 14. évad 10. rész

amúgy másra nem emlékszel? és magyar volt vagy angol?

tonyr
nem rémlik, csak az ace ventura... 😄

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne,hogy van egy south park rész, ahol bejön a képbe egy jak és ilyen hülye hangon mondja, hogy: JAAAAAK!
Tudnátok segíteni, hogy hányas évadban van ez a rész?
Elõre is köszönöm
desigo
nah október 5-én folytatódik az évad <#eljen>
Narxis
Jó az, volt 1-2 gyenge rész de ennyi.

Akkor reméljük a minõségen is javítanak mert az új évad elég megosztó , inkább gusztustalan mint szórakoztató .

Narxis
Halleluja!!!<#taps>

MR ME
nemtudom ez volt e már...
"Örömhír azoknak, akik a sorozat végétõl rettegtek: Trey Parkerék a Comedy Central bejelentése szerint további két South Park évad elkészítésére szerzõdtek. Mindez azt jelenti, hogy Cartmanék legalább 2013 végéig képernyõn maradnak. "

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tonyr
ilyet hol lehet venni ? 😄

desigo
desigo
Vajon lesz-e részeg,drogos Amy Winehouse-os rész?
MR ME
😄

desigo
best 😊

Narxis
LOOOOOOL 😄