South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Itt találhatjátok meg! Szerintem nagyon menõ! 😄
De ha már Fb... akkor tudtátok, hogy lehet leszedni SP-os témát ?
Remélem nem csak én nem olvasom el az új üzeneteket a sorozatok topikjában amíg meg nem néztem az új részt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De az baromira tetszett, hogy valami olyasmit mondott a történelem prof. hogy nem találtunk rá bizonyítékokat, hogy NE lettek volna földönkívüliek az elsõ hálaadásnál... vagy mi. 😄DD Ja meg Natalie Portman...loool. 😄
subot sajna en nem is talaltam.ha tudsz veletlen ne felj megosztani😄
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Ezek még mindig itt tartanak?
http://index.hu/kultur/media/2011/10/25/a_south_park_keszitoi_utan_nyomoztak_a_szcientologusok/
How much can you take,before you snap?
Six Days to Air: The Making of "South Park"
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
A vége pedig elég komolyra sikeredett, azt mondanám, hogy tökre egyetértek. Ja meg Cartman is adta nagyon... 😄
neked egyébként miért tetszett? valahogy sehova sem tudom helyezni az aspergeres szálat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Szerintem megvan a megoldás tonyr-nak volt igaza, az ace venturában volt😊 nem pedig a south parkban.azért köszi, hogy segíteni próbáltatok.
sziasztok
az insheeption címû részben voltak bárányok,talán az volt. 14. évad 10. rész
amúgy másra nem emlékszel? és magyar volt vagy angol?
Egy olyan kérdésem lenne,hogy van egy south park rész, ahol bejön a képbe egy jak és ilyen hülye hangon mondja, hogy: JAAAAAK!
Tudnátok segíteni, hogy hányas évadban van ez a rész?
Elõre is köszönöm
"Örömhír azoknak, akik a sorozat végétõl rettegtek: Trey Parkerék a Comedy Central bejelentése szerint további két South Park évad elkészítésére szerzõdtek. Mindez azt jelenti, hogy Cartmanék legalább 2013 végéig képernyõn maradnak. "
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.