South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
mind1 biztos felveszi majd vki
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
remélem hamar felkerül valami oldalra 😄 mert szilveszterkor nem leszek film múzeum közelben
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nagyon jo volt, beteg de lényegre törö... hölgyim nem elhanyagolni drága férfi társunkat mivel akkor a konyhában köt ki 😄
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
remélem azért mostmár lesznek megint jó részek, olyan jól indúlt a szünet után, de ez a coon-os fasság ez nem tetszett :/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Mellesleg kurva jó rész volt! 😊 Tetszett az Inception-os csapat benne.
Az operációs rendszeren is túl...