Zeneszerkesztés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv!
eJay-hez hasonló könnyen kezelhető programot keresek, főként trance számok készítéséhez.
eJay-hez hasonló könnyen kezelhető programot keresek, főként trance számok készítéséhez.
Madonna - Frozen remix a
user.sync.hu/mate77
weboldalon.
user.sync.hu/mate77
weboldalon.
Vagy a www.absolute.hu
Az itt lévõ fórumokon is sok segítséget lehet kapni. Illetve ide fel is lehet tölteni saját zenéket.
Az itt lévõ fórumokon is sok segítséget lehet kapni. Illetve ide fel is lehet tölteni saját zenéket.
gamertag: kenobita
Hali!
Ajánlom figyelmetekbe a www.soundhead.hu website-ot, ott is a fórumot!
NAgyon jó kis ötletek, linkek, miegymás!
Én is odajárok tanácsokért!
Üdv: Lantee
Ajánlom figyelmetekbe a www.soundhead.hu website-ot, ott is a fórumot!
NAgyon jó kis ötletek, linkek, miegymás!
Én is odajárok tanácsokért!
Üdv: Lantee
Sziasztok! Én 1 éve foglalkozok zene készítésével(cool edit proval csinálom). Honlapom: http://user.sync.hu/mate77
(letölthetõ zenék + linkek)
Ha van véleményed azt légyszíves írd meg a [email protected] e-mail címre. Nagyon fontos a véleményetek!
(letölthetõ zenék + linkek)
Ha van véleményed azt légyszíves írd meg a [email protected] e-mail címre. Nagyon fontos a véleményetek!
Sziasztok.
Tudja valaki honnan tudnám letölteni a cool edit 2000- er zeneszerkesztõt???
Segítsetek.
Kösz hello.
Tudja valaki honnan tudnám letölteni a cool edit 2000- er zeneszerkesztõt???
Segítsetek.
Kösz hello.
Nincsennek is nagy igényeid :)
Sajna a sok hangminta nem igazán egyeztethetõ össze a kis mérettel.
Sajna a sok hangminta nem igazán egyeztethetõ össze a kis mérettel.
Kellene egy olzan progi, ami lehetoleg nem tul nagy, vannak benne alapbol hangmintak es viszonylag egyszeru a kezelese. Lehetoleg ne a tar.hu-n vagy az extran legyen, mert onnan nekem nem jonnek a cuccok.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Sziasztok! Nekem loopok kellenének (wavban)! És azt szeretném megkérdezni, hogy honnan lehet letölteni? Egyébként most kezdem használni a Sonic Foundry ACID 3.0-t...
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem, a probléma az, ha rádióból, vagy máshonnan vezsek fel zenéket, és leírom cd-re akkor a music center, nem tudja le játszani, csak a nagy csend van.
MIÉRT??
Ez ügyben kellene a segítség, ha valamilyen program kellene hozzá, akkor honnan lehet letölteni, és mi a neve.
Kösz sziasztok.
Segítségre lenne szükségem, a probléma az, ha rádióból, vagy máshonnan vezsek fel zenéket, és leírom cd-re akkor a music center, nem tudja le játszani, csak a nagy csend van.
MIÉRT??
Ez ügyben kellene a segítség, ha valamilyen program kellene hozzá, akkor honnan lehet letölteni, és mi a neve.
Kösz sziasztok.
Én ezt a hármast használom...bocs...négyes -->
Loopok -- > FruityLoops
Szerkesztõ --> SoundForge6
Simitások --> ACID PRO
de ez is jól jön néha --> REASON 2.0
Na meg persze kell egy rakat hangminta, amiket elég nehéz összeszedni. Néha látok a Cora-ban ilyen hangminta CD-ket, de már vagy ezer évesek! :(
Loopok -- > FruityLoops
Szerkesztõ --> SoundForge6
Simitások --> ACID PRO
de ez is jól jön néha --> REASON 2.0
Na meg persze kell egy rakat hangminta, amiket elég nehéz összeszedni. Néha látok a Cora-ban ilyen hangminta CD-ket, de már vagy ezer évesek! :(
Sajna csak darabokat tölt le a Flash, azt is csak a z Apo-ból és Crash-ból. Egyébként tuti, csak kicsit túl van vezérelve.
Nagyon jó hangszerkesztõ a GoldWave, fõleg, ha kész anyagjaid vannak (pláne sávokban).
Nagyon jó hangszerkesztõ a GoldWave, fõleg, ha kész anyagjaid vannak (pláne sávokban).
Ha L-A-S-S-A-N M-O-N-D-A-N-Á-M, mint Lendvai, akkor hazudnék!... :o) www.mars3696.hu
Sziasztok! Please help!
Ismeri itt valaki a Rebirth 2.0-t?
Letöltöttem a tört verziót, de a mod-okat nem tudja betölteni, pedig az lenne a legfontosabb.(...wrong format...) Azért lehet, mert crackelt? Tud valaki olyat, amelyik a modokat is tudja kezelni?
Ismeri itt valaki a Rebirth 2.0-t?
Letöltöttem a tört verziót, de a mod-okat nem tudja betölteni, pedig az lenne a legfontosabb.(...wrong format...) Azért lehet, mert crackelt? Tud valaki olyat, amelyik a modokat is tudja kezelni?
Acid PRo 3mal szerintem mostmár a többi zene is lemegy mert azok is felvannak töltve.
Ezt nézzétek meg:
http://www.extra.hu/Wayer
sajátzenéim
http://www.extra.hu/Wayer
sajátzenéim
Érdekelne valami jó program. Ha tud valaki akkor lehetőleg valami letöltési helyet is adhat.