Esküvõi meghivók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor elkezdtem érdeklődni az online társkeresők iránt, fontos volt számomra, hogy ne csak időpazarlás legyen, hanem valóban találkozhassak olyan emberekkel, akik hasonlóan gondolkodnak. Tapasztalatom szerint sok oldal túl általános, és emiatt nehéz megtalálni a hozzám illő partnereket. A helyirandik oldalon viszont rögtön szembetűnt, hogy kifejezetten a helyi kapcsolatokra épít, ami leegyszerűsíti az ismerkedést. Tetszett, hogy gyors a keresőrendszere, jól működik a szűrés, és érezhetően figyelnek a biztonságra, például az adatvédelemre és a hamis profilok kiszűrésére. Nekem az is előny volt, hogy mobilon gond nélkül lehet használni, így rugalmas marad az egész folyamat. Egy társkereső választásánál ezek a szempontok szerintem sokat számítanak.
Utoljára szerkesztette: jennyyy, 2025.09.20. 21:24:48
Utoljára szerkesztette: jennyyy, 2025.09.20. 21:24:48
"lol", hogy miből lehet pénzt csinálni
Selfie tükör is jó jó ötlet esküvőkre. Fotózni és egyből nyomtatni, bár nem meghívó.
Ha nem csak a zene érdekel hanem esküvõd lesz akkor érdekes lehet a Eskuvovarazslo.hu oldal, ami egy esküvõtervezõ honlap.
Starcraft + Diablo III - esemve
Esküvõi fotózás és videózás. Esküvõi meghívók, brosúrák és DVD-k. Az ország egész területén:
Aranykarika médiamûhely
Aranykarika médiamûhely
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Üdv, nekem az esküvõi esküre lenne szükségem. Egy egyszerû, rövid is jó lenne. Meg egy viccesebb, poénosabb változat is jól jönne. Tud valaki?
Chaos Anno Domini
Ajánlom "Az esküvõ" címû könyvet, Palásti Andrea írta. Abban is van sok féle szokás.
Meg van valami võfélyes könyv is, de errõl még csak hallottam, nem láttam.
Meg van valami võfélyes könyv is, de errõl még csak hallottam, nem láttam.
Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D
Ha komolyan érdekel a dolog, vannak "Võfély találkozók", ott aztán megtudhatsz mindent ami a falusi lagzikra jellemzõ! Ez Nyíregyházán minden nyáron van, Július körül, a Sóstói Falumúzeumban. Ott megpróbálhatsz érdeklõdni. Számot viszont nem tudok.
Csak aztán ne panaszkodj, hogy fáj a hasad a sok röhögéstõl!
Csak aztán ne panaszkodj, hogy fáj a hasad a sok röhögéstõl!
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
Egy haveromnak ez volt az esküvõi meghívóján:

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
Felénk az a szokás, hogy a lakodaolom alatt egy tizenéves kisfiú ellopja a menyasszony cipõjét, amit aztán annak vissza kell valahogy szereznie.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
Van olyan szokás is felénk, hogy kap az ifjú pár a võfélytõl egy tortát és fel kell szeletelniük, csakhogy a torta fából van. Be van kenve tortabevonóval, amitõl totál torta-kinézete van. Erre a férjem már esküvõ elõtt gondolt és odaragasztott egy bazi nagy fûrészt az asztal aljára. Hogy ne érje meglepetés...<#hamm>#hamm>
Majd még gondolkozok, hogy miket ismerek még
Majd még gondolkozok, hogy miket ismerek még
Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D
nem pont ebbe a topikba kéne, de emiatt nem akarok új topikot nyitni. szóval:
filmet csinálok, amiben egy rész egy igazi népies falusi lagzi lesz. kérdésem az lenne, hogy milyen szokások vannak ilyen lagzikon, pl. van az amikor széttörnek egy tányért, a pár próbálja összesöpörni, közben pénzt dobálnak nekik. ez hogy is van pontosan? asszem közbe még a állandóan kiboprítják amit eddig összeszedtek.
még ilyen szokások kellenének.
köszönöm
filmet csinálok, amiben egy rész egy igazi népies falusi lagzi lesz. kérdésem az lenne, hogy milyen szokások vannak ilyen lagzikon, pl. van az amikor széttörnek egy tányért, a pár próbálja összesöpörni, közben pénzt dobálnak nekik. ez hogy is van pontosan? asszem közbe még a állandóan kiboprítják amit eddig összeszedtek.
még ilyen szokások kellenének.
köszönöm
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Olyan oldalt keresek ahol meg tudnék nézni egy pár esküvői meghívó mintát, angol magyar mindegy