Geforce 4 ti4200
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Többi hardware cuccod is így nézhet ki?<#fejvakaras>#fejvakaras>
akkor gratulálok!megnyerted a portalanító gépek elsõ helyezésért járó vákum klinert..<#nyes>#nyes>
Illen 1,5 havonta kipuculni a géped belsejét!Egyik havernak is ezért döglött be a 9600Pro-ja beporosodott ATI-k jól szívják a port<#nyes>#nyes>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hááát egy 8 centis ventit raktam a régi helyére miután azt leszereltem, így okés, nem fagy szal bírja, de ha garis még vidd vissza!
ugyanennél a kártyánál küzdöttem ugyanezzel a problémával. Egy darabig keresgéltem majd végül vettem egy teljesen különálló, állítható sebességû hûtõventillátort. Ezt a kártya melletti helyre kell beszerelni a házba, a kártyán pedig fent kell hagyni a bordát.
Azóta jó😊
Én ezt javaslom.
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
Nektek az újabb ForceWare drivereket fel lehetett felrakni ehhez a kártyához?
66-al kezdõdõ verziószámra gondolok
Valaki nem tud egy normális oldalt ahol Abit Siluro Ti4200-as hûtõkkel foglalkoznak! Mert a gyári igencsak döglõdik!
Azt hiszem most van az amikor még érdemes kivárni amíg a 9800Pro, vagy valamelyik GeForce ultra lejebb megy kicsit. Úgy érzem ezek hoznának csak érdemi változást de még baromi drágák.
Majd év vége fele😊
Tudtok valahol jó és széleskörû összehasonlító teszteket esetleg?
Scirocco: nekem 1.6 GTI volt 110Le (a legerõsebb 1.6-os) 😊
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Érdemes lecserélni egy Ti4200-ast? Ha igen akkor mire?!
Köszi
Epox 8RDA3+ || 2500+@3200+(1.85V) || Club3D Ti4200@4600(300/650) || 3DMark2001se: 13500 Pont
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Az a gondom,hogy már régóta szenvedek azzal,hogy egyes játékok alatt sokszor vibrál a kép.Van amikor még a monitor led-je is kikapcsol,ha megmozdítom az egeret akkor visszakapcsol.Mostmár szerintem rájöttem mitõl van de nem tudom mit csináljak.Az egyik játék alatt át lehet kapcsolni opengl-re vagy direct3d-re.Az elöbbi alatt van vibrálás a másik alatt tökéletes.Azt értem hogy a geforce a direct3d-t támogatja de nem lehet mindkettõre valami megoldás?Mert a játékok 90%-ba nem lehet állítani ezt a kettõt.Leadtek ti4200-es a kártyám.Ha ökörséget kérdeztem akkor bocsi.
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!