Duke Nukem: Manhattan Project
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval marad a várakozás...
Ugrás a galériához
A Gamekapocs még meg sem született, mikor bejelentették a Duke Nukem Forever-t. Az immáron több mint 10 éve készülõ játék úgy néz ki kezd lassan megérni, legalábbis ezt engedi sejtetni a nemrég napvilágot látott trailer, és a havi apró screenshot dózis. Naívan bízunk benne, hogy a kiállításon hallunk még a játékról, ne adj Isten végre bemutatják az eddig titokban készült legújabb változatát is.
Ez a legfrissebb információ a játékból.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A Forever néven fog debütálni a játék.
2. Tudóóóóóóm, énis ezt mondanám!!!!
3. Javitódogát lehet írni?????
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
2. A kislányom számára cserélem el a bundle CD-t.
3. Ülj le! Egyes!

:-DDDDDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ahogy latom nem tevedtem nagyot.
Nektek nem csinalta? Esetleg jotekony hatasu patch van valahol?
. Nemsoká majd bizti Morphixal is megküzdök!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a Duke1-et és a 2-t idézi, csak jobb a grafja:)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
de ne fáradj nincs benne multi
érdekes is lenne
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
most nyomulok vele, csak néha 10 mentésenként kifagy
meg elég idegesítõ amikor 9/10 titkos helyet találsz meg
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Na itten többet én nem flémelek, mert Maja_sosemeló megver! Ti azért játszatok vele! :)
All Your Babes Are Belong To Us
Nem ismerek egyet sem!
FTP-rõl szoktam beszerezni az anyagokat!
http://deathfellows.hu/

http://deathfellows.hu/
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
Mindenestre jó kis zenéjû meg hangulatú játék.
Azoknak akik egy FPS-re számítanak, és nem ismerik ezt a game-t:
Ez NEM a DUKE NUKEM FOREVER!
oldalnézet, 2d-ben lehet mozigni, halomralõni mindenkit, ugrabugrálni stb.
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
Mindent darabolva viszek haza, újraírható cd-n, 3 cd van, tehát ha pl. egy Spider Man 3 cds svcd-t töltök le, az ugye binként kb. 850 mega, tehát több napig viszem haza.
Ha hazaviszek egy nap 3 újraírható cd-t, felmásolom az albérleti gépre, 40 gb vinyó van benn. Ha hétvégén hazautazom, viszem az 1.3 gb-os rackem, meg az újraírhatókat, és otthon megírom ami van.
Így volt eddig, de ez annyira kevs lett, fõleg hogy hétvégén most nem mentem haza, hogy a másik gép 15 gb-os vinyójára raktam már át a cuccokat, amiket hazaviszek, és megírok.
Saving Private Ryan 2 cd, Spider Man svcd 3 cd (és hát bin, ugye így mindig nagyobb), Star Wars SeVCD 2 cd, Harcosok Klubja, Heavy Metal FAKK 2, Star Trek Elite Force, Clive Barker's Undying (3 király, de anno meg nem szerzett játék, nem bírtam ki hogy ne töltsem le õket) SoF2 béta 2 cd, Hitman 2 build 122 béta, egy rakás rip, V8 Challenge, The Sum of All Fear, most jön még 3 cd SuSe Linux 8.0, Romeo must Die 2 cd, szóval... ha a 15 gb-os vinyóról leszedek mindent, és azt viszem haza, éppen elég lesz megírni. Fõleg pénzben. A Duke meg nem olyan meggyõzõ, hogy elpazaroljak rá egy cd-t, nincs dellám most :)
De ha vmit már letöltöttem, nincs szívem törölni kiírás nélkül.. az elsoroltak közül a linux és a Star Wars kivételével semmi nem lesz használva... csak MUSZÁJ hogy meglegyenek... érted? :)
Tudom hogy hülye vagyok, ez van. Én is sajnálom, hogy ilyen vagyok. :)