Duke Nukem: Manhattan Project

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vass Gábor
A szóban forgó cikk megjelenése után George Broussardot - a 3D Realms fejesét - sokan megkeresték a kérdéssel, hogy valóban igaz-e a hír. Broussard pedig gyorsan cáfolt mindent. Elmondása szerint némi félreértés történt: a riporter számára nem volt egészen világos, hogy mik hangzottak el "hivatalosan", és mik voltak "off the record" (azaz csak úgy egymás közt, bizalmasan) közölve vele. A hivatalos megjelenési dátum továbbra is "When it's done", bár természetesen a stúdión belül megszabtak pár fejlesztési mérföldkövet, hogy az egyes alfeladatokkal mikorra kell végezniük - de ezeket nyilván nem árulják el.

Szóval marad a várakozás...

Vass Gábor
A 3D Realms is megfogta a GDC megnyitó elõtti csendjét, és egy screenshotot adott ki a Duke Nukem Forever-rõl. Reméljük a héten hallunk még a játékról.

Ugrás a galériához
A Gamekapocs még meg sem született, mikor bejelentették a Duke Nukem Forever-t. Az immáron több mint 10 éve készülõ játék úgy néz ki kezd lassan megérni, legalábbis ezt engedi sejtetni a nemrég napvilágot látott trailer, és a havi apró screenshot dózis. Naívan bízunk benne, hogy a kiállításon hallunk még a játékról, ne adj Isten végre bemutatják az eddig titokban készült legújabb változatát is.

Vass Gábor
Remélhetõleg már nem kell sokat várnunk a Duke Nukem folytatására, mindenesetre a készítõk igyekeznek kielégíteni a rajongókat, s folyamatosan adagolják a különféle médiaanyagokat. A parányi képek és az elsõ újgenerációs teaser trailer után egy kissé jobb minõségû screenshot is érkezett a játékról, mely az új részben is szereplõ disznókat mutatja be közelebbrõl.

Ez a legfrissebb információ a játékból.

Vass Gábor
Miért????
Nem várjátok?
Pedig már éppen idõ szerû lesz már.

ZsZso
Nane .... naneeeeeeeee!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Vass Gábor
Az új része még idén megjelenik ha lehet hinni a szerencsének.
A Forever néven fog debütálni a játék.

légyszi segítsen vki aki játszott vele, én csak most telepítettem. és elakadtam a metrós pályán. ahol lent a zöld trutyi és felfelé a betonoszlopokon ugrálni lehet. hogy lehet onnan tuvábbjutni, mert becsíteltem jetpacket de úgy sem találom a tovább vezetõ utat

OliApa
Nemérti. . .
Blasta
1. Melyik az?

2. Tudóóóóóóm, énis ezt mondanám!!!!

3. Javitódogát lehet írni?????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

OliApa
1. Nem a minõsítések topikja.

2. A kislányom számára cserélem el a bundle CD-t.

3. Ülj le! Egyes!
Blasta
Minek cseréled el? Jókis játék az, pont a magadfajtáknak valo....
:-DDDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

OliApa
Sziasztok! Elcserélném az eredeti Duke Nukem: Manhattan Project CD-met egy Captain Claw CD-re.
GAMECUBE
Forever mikor jon?
GAMECUBE
Szerintem mar a neveben is szarul csengett, ra se neztem...
ahogy latom nem tevedtem nagyot.
unalmas game:(((((((((((((((((((((((((((((
Aborg
No sikerult, segitett a v1.01 patch! Game Over.
Aborg
o jatek, de a nyolcadik epizodban a masodik level az urbazison valahogy annyira hibas hogy nem tudom megcsinalni. Ot darab laborba kell bemenni, de csak az elso ajtaja nyitott. OK. Bemegyek, kiirja hogy kinyilt a kettes labor. OK. Bemegyek, kiirja hogy kinyilt a harmas labor. Odamegyek a harmashoz de nem nyilt ki. Gondolom ujrajatszom az egesz szintet, hatha hiba. Na de akkor meg mar a kettes labor se nyilt ki!
Nektek nem csinalta? Esetleg jotekony hatasu patch van valahol?
pascal
Mostmár nem kell! Rájöttem magamtól! Lehet mászkálni a láncokon amik a plafonról lógnak! De kössz. Ha megin elakadok szólok. Mostmár a 7/2 nél tartok . Nemsoká majd bizti Morphixal is megküzdök!

Shep
Pascal pontosan hol is tartasz mert így a pálya nevérõl nem ugrik be.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja igen azóta már eleget hallottam és én is rájöttem hogy mit is mond valójában.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

pascal
Gyerekek, Nagyon király gém. Viszem 1000el. Csakugye elakadtam. Már a 6. episode (Tanker Trouble) 2 pályáján járok. Hatástalanítottam a bombát, a csaj örül. Jóvan. Hova tovább? Nincs meg még ugye a kíjkárd :) és az ajtót se láttam még sehol. Kapcsoló/Gomb szerintem nincs a csaj környkén. Mit tegyek???

Ron Ragm
Nekem bejött, mondjuk én alapból szeretem a platformokat:)
a Duke1-et és a 2-t idézi, csak jobb a grafja:)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Shep
You must be 18 or older to ride!! Na ez nagzon teszik nekem. DE vki igazán megmondhatná mit jelent a Yeah I am realy pistól/vagz vmi ilysmi/ ay eleje ay még megy csak az utolsó szó nem

I.C.ram
nekem bejon a jatek szerintem mokas regi duke nukem feeling (ugralos) asszem 2 resz volt a regi ugralosbol az is mokas volt :))
I.C.ram
akkora csalo vagy :)) hogy a pocsbe van meg mind a het fegyver mar a metros palyan????
magus
jó a gem, csak az utcásrésznél nem találom a bombát:(

Shep
Nem tudja vki mit jelent amit az elején szokott mondani Duke kolega? I am very pistoól/vhogy így ejti/

Shep
Atom jó ey a game, telejesen visszaidézi a régi dukeok hangulatát a poénok, az oldalra scrollozós játékmenet, a hamisitatlan duke zene, a grafika is nagyon szép szóval szinte tokéletes

magus
köszi

magus
de a morpheuson hol van agame menu?
csak movie és albumot talatltam

mikike
warezcenter

de ne fáradj nincs benne multi
érdekes is lenne

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

magus
honnan lehet letölteni?
qczirõl nem jön morpheuson meg nincs

mikike
kiráj

most nyomulok vele, csak néha 10 mentésenként kifagy
meg elég idegesítõ amikor 9/10 titkos helyet találsz meg

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

magus
én most töltöm. jo kis gamma lehet
van benne multi?:)

Imádom a platform játékokat és szerintem még erre a játékra is bõven rá lehet fogni. Sajnos kevés ilyet adnak ki PC-n. Imádnivaló. RULLA!

Dikkma
Megkérhetsz, sõt elnézést, hülye voltam :P
Na itten többet én nem flémelek, mert Maja_sosemeló megver! Ti azért játszatok vele! :)
ne itten flémeljé ha megkérhetlek. :)

All Your Babes Are Belong To Us

Dikkma
Emberek, ez valami olyan szinten szar, hogy eszméletlen :D
Laalee
na honnan tolthetö ?:D

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Dikkma
hát www.hq.hu ? :)
G. Joe
PL?
Nem ismerek egyet sem!
FTP-rõl szoktam beszerezni az anyagokat!

http://deathfellows.hu/

Dikkma
Nemtom. Más hq.hu -s oldal bejön?
G. Joe
NEkem nem jön be! Vajhh miért?
Oldal nem található!

Dikkma
morpheus.hq.hu
nekem megy..
G. Joe
A keresett lap jelenleg nem érhetõ el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel....

Dikkma
Már megelõztek :)

De azért rakd fel :) Az a jó
marlowe
Most nagyon nem jött be a tar, szóval majd inkább este, mert fel sem ért már letörölték.

\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

marlowe
Ok, megértem :))

Mindenestre jó kis zenéjû meg hangulatú játék.
Azoknak akik egy FPS-re számítanak, és nem ismerik ezt a game-t:

Ez NEM a DUKE NUKEM FOREVER!

oldalnézet, 2d-ben lehet mozigni, halomralõni mindenkit, ugrabugrálni stb.

\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

Dikkma
De ha felrakod, lehet rádumálsz :PP
Dikkma
Múlt hét szerdán formáztam a munkahelyi gépet. Pénteken már csurig volt a 10 gb-os vinyó, 20 mega maradt üresen.
Mindent darabolva viszek haza, újraírható cd-n, 3 cd van, tehát ha pl. egy Spider Man 3 cds svcd-t töltök le, az ugye binként kb. 850 mega, tehát több napig viszem haza.
Ha hazaviszek egy nap 3 újraírható cd-t, felmásolom az albérleti gépre, 40 gb vinyó van benn. Ha hétvégén hazautazom, viszem az 1.3 gb-os rackem, meg az újraírhatókat, és otthon megírom ami van.
Így volt eddig, de ez annyira kevs lett, fõleg hogy hétvégén most nem mentem haza, hogy a másik gép 15 gb-os vinyójára raktam már át a cuccokat, amiket hazaviszek, és megírok.
Saving Private Ryan 2 cd, Spider Man svcd 3 cd (és hát bin, ugye így mindig nagyobb), Star Wars SeVCD 2 cd, Harcosok Klubja, Heavy Metal FAKK 2, Star Trek Elite Force, Clive Barker's Undying (3 király, de anno meg nem szerzett játék, nem bírtam ki hogy ne töltsem le õket) SoF2 béta 2 cd, Hitman 2 build 122 béta, egy rakás rip, V8 Challenge, The Sum of All Fear, most jön még 3 cd SuSe Linux 8.0, Romeo must Die 2 cd, szóval... ha a 15 gb-os vinyóról leszedek mindent, és azt viszem haza, éppen elég lesz megírni. Fõleg pénzben. A Duke meg nem olyan meggyõzõ, hogy elpazaroljak rá egy cd-t, nincs dellám most :)
De ha vmit már letöltöttem, nincs szívem törölni kiírás nélkül.. az elsoroltak közül a linux és a Star Wars kivételével semmi nem lesz használva... csak MUSZÁJ hogy meglegyenek... érted? :)
Tudom hogy hülye vagyok, ez van. Én is sajnálom, hogy ilyen vagyok. :)