Videokártya driver help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az új diver pedig itt van nesze,KATT
utána meg a download-ra katt 😄DD
aztán van egy ilyen topic is hogy Pc tuning és ott kérdezõsködhetsz,hogy kell egy õskövületet felhúzni.<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Szeretnék meg tudni egy-két dolgot az Abit ATI 9600xt videó kártyáról.
A könyve angolul írja, hogy van olyan beállítási mód, amivel a hömérsékletett és a MHZ-t lehet állítgatni (overdrive) ezt hol és hogyan tudom elérni. Fel telepítettem a lemezrõl a drivert de ezzel a driverel nem jön elõ az overdrive jelölhetõség. Vagy valamit rosszul csinálok?
A hozzá való legujabb drivert hol találhatom meg a netten?
Állítólag ezt a kártyát lehet húzni egy kicsit. Hogyan? Tudnátok nekem olyan helyet mondani ahol tuningolásrol van szó. Persze magyarul és KB olyan leírások vannak, hogy egy 10éves is megértse.
Köszönöm a segítségeteket.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Nos, letöltöttem az NVIDIA legújabb driverét, de hiányzik belõle 1 számomra fontos opció: Frissítési sebességek felülbírálása.
Most akkor hogy lehet belõni játékokhoz különbözõ felbontásokhoz a Hz-t???
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
Látom elég régen írtatok már ide is, remélem azért valaki elolvassa majd a kommentemet...
Ma feltettem a legújabb, 2.6.61-es Omega Drivert, Mobility Radeon 7500-as videókártyához.
(A konfigom: Fujitsu-Siemens LIFEBOOK E-Series, Mobility Radeon 7500 videókártya és Windows XP SP2, szerintem ennyi hardwares, szoftwares háttérinformáció elég.)
A driver, ami elvileg Catalyst 5.8-nak felel meg,semmiben nem tér el az elõzõtõl, kivéve egy dologban: számomra meglepõ módon a "Képernyõ-frissítési gyakoriság" részben 60 Hz mellett most ott van egy 75 Hz-es és egy 100 Hz-es opció is, ami eddig nem volt ott. Ez azért furcsa,mert engedi a beállítást alkalmazni, mármint a 100 Hz-et, és folyamatosan tartja is azt, már addig a rövid ideig persze, ameddig úgy mertem hagyni, ugyanis a laptop monitorja TFT és az általában nem szokta engerdni a 60 Hz-nél magasabb értéket.
Kérdésem ehhez kapcsolódna: szabad-e 100Hz-en hagyni, vagy károsodni fog tõle a monitor? Esetleg csökken az élettartama? Nem mintha olyan sokat számítana egy TFT monitornál a 60 vagy 100 Hz, mert a 60 Hz sem bassza a szememet. Csakugye hajt a kíváncsiság, és érdekel,hogy akkor most mi a helyzet...
Elõre is köszi a segítséget...
A Radeon kártyáknál az elsõdleges (AGP-nek nevezett) megjelenítõ és a másodlagos (PCI-osnak nevezett, de valójában csak logikailag különálló kártya) megjelenítõ (TV-kimenet vagy DVI-kimenet) két külön kártyának tekinti a driver.
Egy javaslat: mielött új drivert raksz fel, elõször tömörísd ki valahova a drivert, majd mindig uninstaláld az elõzõ drivert, restart, majd mikor megtalálja az új hardvert, a kitömörített könyvtárt ad meg célként.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Segitsetek légyszives ATI 9600 XT-s kártyám van ezen akarok simán drivert frissiteni.(eddig geforce-m volt)
A programok telepitésében és törlésében rákérdez h a 2 illesztõprogram közül melyiket akarom eltávolítani:A PCI másodlagost v az AGP elsõdlegest???
Köszönöm a válaszokat!
http://www.techno-garb.8m.com
Itt átírt driverek vannak ASUS kártyákra, de legalább mûködnek.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Van egy ASUS V7700 deluxe videókártyám, de az a baj, hogy WinXP alatt csak a detonatort tudom használni, de az meg lefagy(egy .dll miatt). Az a kérdésem hogy tudtok-e magyar vagy külföldi oldalt, ahonnan le tudnék tölteni ha nem is gyári drivert, de mûködõképeset XP alá.
Köszi