Bp-i szórakozóhelyek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha villamosoztok akkor szöcskézzetek 😄D
-the invisible-
nem megyek nagy diszkókba szilveszterkor..
jah, és sztem morrisons nagyon tömve lesz szilveszterkor, de ti tudjátok...
-the invisible-
egyszer voltam, de többet be nem teszem a lábam.
-the invisible-
Morisons most nem volt olyan jó, túl sok volt a régebbi zene, újakat alig nyomott.
milyen zenét kedveltek?
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Help pls!
\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
-the invisible-
kurvadrága pesten a mozi...
-the invisible-
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
amúgy kurvadrága...
-the invisible-
-the invisible-
-the invisible-
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
-the invisible-
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
-the invisible-
-the invisible-
Gy.k.: Flaming Lamborghini
"Koktélos kehelybe tölts 1 cl grenadine szirupot , majd bárkanállal rétegezz rá sambucat, metaxát , galianót , 80 % rumot , külön shot pohárba tölts 1 cl kávélikõrt és 1 cl Bols blue, gyújtsd meg az ital tetjén a rumot és szórd meg fahéjjal, és töltsd bele a shot pohárból az italt, szívószállal egyszerre idd meg.
18 éven felülieknek és Szigorúan csak egyet!"
Miközben iszod lángol az egész + a fahéjtól szikrázik, úgy érzed mintha egy lángcsóvát nyeltél volna le, nagyon fílinges 😛
-the invisible-
(gólyabál volt)
gólyabálos élmények valakinek?
-the invisible-
hanytatok mar villamosba?
-the invisible-
de akkor biztos...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Bár még gimis koromban voltam ('97 körül).
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
-the invisible-