Bp-i szórakozóhelyek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos HUN
éleszük topikot!

Alien
Az mindegy, hogy hol van a suli, mert elég messze lesz a sulitól a szalagavató 😄 Mom parkban lesz.

attól függ milyen bulit akartok, meg hogy hol van a sulitok, ahhoz mi van közel.

de ha villamosoztok akkor szöcskézzetek 😄D

-the invisible-

Alien
Hamarosan jön a szalagavóm, utána az osztállyal (vagy az egész évfolyammal, de az úgyse jön össze) elmegyünk bulizni. Szerintetek hova menjünk?

házibuli, szigorúan
nem megyek nagy diszkókba szilveszterkor..
jah, és sztem morrisons nagyon tömve lesz szilveszterkor, de ti tudjátok...

-the invisible-

Alien
Ti hol szilvesztereztek?

Alien
oké 😊 Közben mondom kiderült, hogy nem megyünk oda, mert pár ember mondta, hogy ne az legyen. Most az a legújabb verzió, hogy Morisonsba menjünk, de nem tudom...Vmi nagyobb helyre kéne menni szilveszterezni, de már ez maradt az utolsó lehetõség, ami mindenkinek jó. (bár nem lennék meglepve, ha megint variálna valaki 😄) De már én sem tudom, nagyon beállítottam magam, hogy maradok itthon, szal vagy az lesz, vagy Morisons....

a Bed az egy iszonyatosan sznob hely, tele picsákkal meg partiarcokkal.
egyszer voltam, de többet be nem teszem a lábam.

-the invisible-

Alien
Hmm, oké, közben megint variáltak a többiek, úgyhogy én megmondtam, hogy nem nem megyek sehova... Hihetetlen, hogy vki mindig kavar 😊 Úgyhogy valószinû, hogy itthon maradok.

Morisons most nem volt olyan jó, túl sok volt a régebbi zene, újakat alig nyomott.

balumaci
hány évesek vagytok?
milyen zenét kedveltek?

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

PlaTina512
Kéne pár tipp, hogy hová mehetne egy kb 10 fõs fiú társaság!
Help pls!

\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"

Narcotic Syntax
sznob hely. bár én még nem voltam ott.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Alien
Na, most megyek Morisonsba 😊 Azt hittem keddenként nincs, de mégis van ma. Szilveszterkor meg valami Bed nevû helyre megyünk, halott már róla valaki valamit? Jó hely? :S Remélem.... Társaság, korosztály, hely, zene? Ha tud valaki vmit, írjon róla 😊 Köszi

jah akkor még ok.. bár hmplx-et nemszeressük...

-the invisible-

Alien
950 volt a jegy (Hollywood Multicard-al + diákigazolvány) Ördögûzõ: A kezdet-et néztük 😊

láál
kurvadrága pesten a mozi...

-the invisible-

Alien
Mozi lett belõle 😄

DannyL
Akinek nem gáz és autóba tud ülni az fél óra alatt eljut Mendére a Prince Club-ba. Ott még nem volt rossz buli. Randall a rezidens DJ.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

csütörtök: 250 a tequila, 350 a bailyes és 150 a sör! nyamesz, sok ember, sok jó csaj, kevés hely, de ha kilencre mész még akkor bebaszol amikor csak félig van a hely
amúgy kurvadrága...

-the invisible-

Alien
Csütörtökön nem voltam még, de pénteken igen, akkor nagyon bejött, remélem egy hasonló jót bulizom ismét, mint akkor 😊

az csütörtökön jóu

-the invisible-

Alien
Pénteken Morizons <#nyes>

mi Olofban vótunk szombaton, végülis tök jó lenne, csakhát azon a környéken sok olyan arc is kóvályog, meg betéved, akiknek igazábul nem kéne vagy nemtom... de legalább közel van hozzám, nagyon. 😊

jee 😊)

-the invisible-

antgecc
éjjel irány a home 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

GregSB
M4 is sux, sazl....

(Bár E-tõl kétségkívül jobb)

elhiszem... :/

-the invisible-

DannyL
Életem legszarabb bulija 15 percig tartott és az E-Klubban volt. Sebes iramban távoztunk az M4-be. :-)

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Alien
Nem tudom, nekem azt mondták, hogy a péntek az jó 😊 Csütörtökrõl nem tudom, hogy milyen 😊

máskor jó szokott lenni? azt hallottam hogy csütörtökön egész jó.. 😊

-the invisible-

Alien
Az éjjel a Banhofban voltam, hááááááááát elõször is a zene ROHADT hangos. Én bírom a hangerõt nagyon is jól, de itt nagyon hangos volt fõleg az egyik részen. Bár lehet, hogy a túlzott basszus miatt nem volt jó, kegyetlenül magasra volt állítva a basszus. Az egyik táncrészen fõleg számomra egy csomó ismeretlen hip hop-rap szám ment , elvétve volt egy-két számomra ismert (plusz nem rap pl Danzel -pump it up) amikor azon a részen voltam. A másik helyen vegyes zene volt, ott a basszus már jobb volt, de ott meg már torzított a zene... Szal nem tudom, szombati napon biztos, hogy nem megyek többet, mert bár a nem hip hop-rap helyen ment egy-két jó szám, mégsem játszottak jó zenéket.

Alien
Fábryban most van 😊

nah ha lesz pénzem megpróbálom 😊)

-the invisible-

GregSB
KGP-ben ajánlom a Lamborghini koktélt. Elég borsos ára van (1500-2000HUF között mozog), viszont ha le bírod gyûrni és nem hányod ki akkor tuti egész este jól fogod magad érezni <#vigyor1>

Gy.k.: Flaming Lamborghini

"Koktélos kehelybe tölts 1 cl grenadine szirupot , majd bárkanállal rétegezz rá sambucat, metaxát , galianót , 80 % rumot , külön shot pohárba tölts 1 cl kávélikõrt és 1 cl Bols blue, gyújtsd meg az ital tetjén a rumot és szórd meg fahéjjal, és töltsd bele a shot pohárból az italt, szívószállal egyszerre idd meg.

18 éven felülieknek és Szigorúan csak egyet!"

Miközben iszod lángol az egész + a fahéjtól szikrázik, úgy érzed mintha egy lángcsóvát nyeltél volna le, nagyon fílinges 😛

van valami jó buli a héten?

-the invisible-

ez a dokk elég jó belülrõl. és drága se volt nagyon, unicum next 5, bacardi kóla 6száz forint
(gólyabál volt)

gólyabálos élmények valakinek?

-the invisible-

én még csak éccakai buszon. <#zavart2> mondju szerencsére eddig csak 3szor sikerült visszacsalogatni azt, ami mélyen pihent... <#buck> mi tegnap West Balkánban voltunk, de nem voltak ott a kollégák, így a corvin mellett kellett tüzeznünk. <#bohoc> mostmár télleg mindenhova cipelek magammal egy kalapot. <#heureka> aztán meg kulti, egész gyó vót, de eljöttem 1 körül. school rlz. <#eljen>

huhuu kozgaz pince tegnap... anyaaad

hanytatok mar villamosba?

-the invisible-

hát megint megferdítették a teret. <#gonosz2> ÍGY. PUT ON! most nézem, hogy elõzõ két postom szinte hull ugyanaz... <#buck> <#vigyor1>

ThePartyFace
lol
"tegyé'rá"<#wow1>

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

hehe, ma kashmirrrrrrr...

Lteebee
Csütörtökön nem Süssfelnap?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

huhh, tegnap este kultiban durv rátevés volt. 😊

Match
nem konkrétan esten, hanem így akárhol...
de akkor biztos...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

uhh, tegnap este süsiben óriási rátevés volt. 😊

sztem így kulti biztos, bááár nemtom.

Match
szerintetek ma nyitva van valami?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Alien
1086 Budapest, Kisfaludy utca 36, tel: 371-1807

Z
A Szeráj mellett, de régen a SFN nagyon gáz pléész volt.

Bár még gimis koromban voltam ('97 körül).

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

sajnos most már mindenhol ez van... egyre köcsögöbbek a szekuritisok, de 18 év alatt valóban nem mehetne be elvileg senki... még a kertbe sem ://

-the invisible-