Bp-i szórakozóhelyek

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vizes
Egyébként ismerem a Z.P.-t és arra sem lehet mondani, hogy kifejezetten olcsó lenne...
Ráadásul tolakodhatsz a szar csapolt sörért, meg a méregdrága kajáért, és mire odaérsz a pulthoz kijelentik, hogy elfogyott a sertés szelet, scak pulyka van.
Ja és ha akarsz egy szelet kenyerez enni a bölcsödei adaghoz még külön fizetni kell érte és egy papír vékony szeletet basznak eléd.
Szerintem összehasonlításban drágább a J.G.-nél.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Coine
Igen, igen.
Majd meglátom, megpróbálom oda szervezni a köv. oszt. talit, mert sokan szeretjük a Jazz zenét.

vizes
Nem messze van tõle az említett Fregatt nevû kocsma, vannak dolgok ami ott még ennél is drágább, és szinvonal szempontjábol nem lehet összehasonlítani.
Nem mondtam, hogy a legolcsóbb, de a hely nem arra való, hogy itt rugjunk be, és két-három sör azért ebbe szerintem belefér.
És az mindenképpen szempont, hogy nincs májerkodás, "haverstírölödacsajomfelruglakám!".

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Coine
Szeretem a jazzt.
Meg is néztem az oldalt.
Namármost ez egy ELÉG drága hely, minden tekintetben, ezután még jó hogy igényes...

vizes
Minden info megtalálható ITT

vizes
Ha szereted a jazz zenét akkor irány a Jazzgarden!
A közönség normális, semmi sznobizmus, a zene világszínvonal, Pege Aladár, Szakcsi Lakatos, Bódy Magdi stb, és még szombat este sincs tumultus, igaz, nem árt asztalt foglalni.
Elsõ osztályu hely, de az árak korrektek, olcsóbb a Fregattnál.
A kiszolgálás a végletekig korrekt, viszont van beugró ha végighallgatod a mûsort és nem csak egy sörre jöttél (megteheted) akkor 700 ft. Szerintem ez nem kifizethetetlen.
Minõségi kikapcsolódás, ha szereted a mûfajt ott a helyed!

Blasta
Ja, mi a Cafe del Rio-nak edtunk egy másik nevet, mert tavaly még nem tudtuk a nevét és csak Blue Bocsinak hívtuk! Álá Green Pardon.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Csássz!!
About GP: (green pardon)
Én még a megnyitáskor kezdtem oda járni és ez a betegség a mai napig tart. A társaság már rendesen kicserélõdött azóta, hisz akkoriban még underground party-k voltak ott, és olyan volt a társaság is. Most már semmivel sem másabb mint bármelyik "non-top" disco. A rosszarcokat úgyis kizárják, a tarisznyásoknak már túl diszkós, a Sz.Sz-Sz.SZ-ek (Szõke szopós-Szteroid szörnnyel)meg inkább mennek az Alien által felsorolt helyekre! Így a GP egy teljesen -úgymond- normál szórakozóhely. Se nem drága, se nem lepattant, se nem csili-vili. Aki szórakozni akar, és nem akarja a nacit is ott hagyni, de csajozni szeretne annak ott a helye!!!!

Verekedések meg igencsak szoktak lenni, mivel a primitívje imádja a helyet, lévén no belépõ de azért sok jó nõ. És máris kész a "stirölöd a nõmmeet, baze" effektus. No comment.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Coine
Vannak normális szórakozóhelyek is.
Amúgy házibulee télleg kira, csak jó szervezés kell...

mateos
akkó házibuli , nekem az yün be
meg a SOHO
FREAK
de nem is a sörözõkre mondják, hogy "szórakozóhely"

Riszpekk

Coine
Nem kell feltétlenül a büdös tömegben tolongani !
Ezért szeretem jobban a sörözõket, ott le lehet ülni társasággal... 😊

FREAK
nem tudom, de nekem már a szó sem jön be

SZÓRAKOZÓHELY

nehezen hiszem, hogy a büdös tömegben való tolongás ennyi embernek jelent SZÓRAKOZÁSt......

inkább tömörülõhelynek kéne hívni õket........

Riszpekk

Lteebee
Szigligeten voltunk tavaly buckadiszkóban.
Elõtte a strandon beborozgattunk, aztán hajnalig bután ugráltunk.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

mateos
tegnap londonban a SOHOban voltam , na ott lehet aztán mindent csináni 😊
Mike
Azt ismerem én is. Ott van a vasuti átjáró mellett, nem?
Hétvégén kurva tömegnyomor van, ellenben hétköznap egész kellemes.

mitõl lenne parasztdiszkó?
némelyik budapesti sem jobb

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

NÁDAS DISCO - AGÁRD

Bazzeg! Ahogy kisüt a nap, húzunk le a haverokkal minden hétvégén! Iszonyat parasztdiszkó, de olyan jó a hangulat, hogy beszarás! Igaz, be kell rugni, de akkor nagyyyyon jóóÓ! 😊))
Mike
Végül is nem rossz hely. Arra vigyázzá le ne szurjanak. Szabadtéri, vagy egy betonozott rész, ott llehet rángatózni, mûanyagpohárba adnak mindent. Szóval igényes, exkluziv helynek inkább nem nevezném. Ja igen, és kevés a szék. Ha egyszer felálltál felejtsd el, hogy visszaülhetsz oda.

legalábbis tavaly ez volt, idei élményeim nincsenek

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Lteebee
Gyékény már nincs, nézd meg elõre, milyen fellépõ és aztán milyen stílust nyomatnak este.

A rióba plázások vannak és tittiritti szól.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Laalee
zp be 3 eve voltam elöször akkor bejött elegge ilyen fesztival hngulata volt az egesznek, mostmar nemigazan jon be. tele van igenytelen emberekel... latszik nincs jobb dolga azt lemegy oda csövezni, talan meg lopni is sikerül neki...
balhérol nemtudok a biztonsagiak reszeröl. viszont multheten vagy azelött 😄 volt a petöfihidon jokis tömegbunyo 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Alien!
Nekem speciel a Zöld Pardon nem jön be....Tele van gyékényen fekvõ tarisznyás arcokkal...Akkor már inkább a vele szemben lévõ Cafe Del Rio,az inkább az én társaságom....

Egyébként jó még:

Sziget Café
Rudas Romkert
West Balkán
Római Part teljes széltében-hosszában

Ezek persze csak nyári helyek...

A többit majd õsszel...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

FREAK
szeva koin

az nagy tévedés, hogy én bulis arc vagyok, de ha el tudod kapni a Blasta-t, õ majd mesél

én egyszer voltam ZP-ban, akkor kb. 40.000 ember tolongott körülöttem, úgyhogy a jövõben kihagyom ezt az örömforrást 😊

Gyanítom, hogy amit én nevezek szórakozásnak, az neked punnyadás, de ha szeretnél punnyadni, csak szólj 😊

Riszpekk

Focipálya...

Coine
Diszkókba nem nagyon szoktam járni, szal az nállam kilõve.

Rock klubbok : Wigwam, Jókai klub, bár asszem itt HC szokott menni...ezt annyira nem vágom.

Coine
Amúgy most mondok pár sörözõt :

-Marxim : már csak a hangulat miatt is érdemes beugrani, tiszta komcsi cucc az egész, igaz, h. csak poén az egész, de jó. Továbbá végig CSAK punk/metál/rock zene megy.
A Millenáris mellett van, mondjuk ki ne ismerné 😊
-Belga sörözõ : személyes kedvencem, nekem sok jó emlékem fûzõdik hozzá, a rakparton van a Lánchíd felé, a budai oldalon. Kicsit drága, de olyan söröket kapsz, hmmm 😊)), enni csak azok egyenek ott, akiknek vastag a pénztárcájuk
-Mr. Sör : NA EZ 1 nagggyon alteros sörözõ, hisz 1 fajta sör van - > Mr. Sör házi söre 😄DD, korsója 115 Ft és könnyen csúszik, megmondom õszintén már csak nagyjából tudom, h. hol van a hely 😄D

Coine
Nem volt hullarészeg, de mind1 😊)
Ok, hát akkor péntek este Coine -> ZP 😊

CSOCSO
heheh te mondd meg a haverodnak hogy egyszer menjen le a zp be ne hulla részegen és ne hányna le a lányokat akor nem fogják kiabszni😊 sosem volt verekedés amikor én ott voltam... egyszer megprobaltak megverni engem de többen voltunk😊 de nem volt abbol sem verekedés..
a biztonságiak nem kötned beléd...csak a bejáratnál láttam eddig öket...
szal ne kérdezösködj többet menj ée nézd meg a saját szemeddel! semmi gáz nincs a hellyel!! párszor le kell menni nem itélj elsõ bulira.vigyél haverokat nõket és bulizzatok...
Coine
És igaz amit mondanak, h. alvilági alakok tömkelege jár oda, meg, h. belédkötnek a biztonságiak és kanállal szedheted magad össze.

Továbbá 1ik haverom mesélte, h. biztonságiak kidobnak, ha látják, h. új vagy és rögtön nyomulsz a bulákra. na ezzel mi a történet ?

CSOCSO
tavaly vol 1 dj pult most 2 van ... 10 ig voltak iylen rokk koncertek aztán 10 tõl jöttek a dj-k voltak tök jo kis esték.. iylen konga partik meg latinos partyk meg stb.. jo!! menj le egyszer kétszer haverokkal..
CSOCSO
sok késelésrõl nem halottam sok lopás???? mondj egy diszkot ahol kint hagyod a telládat és nem lopják el!! amugy tõlem semmit nemloptak soha nemis hallottam sok lopásról..egy ismerõsõmnek ellopták a táslkáját amiben mindene benne volt de most mit mondjak erre??? a csaj otthagyta a táskáját örizetlenûl...
Coine
Kicsit bõvebben ha lehetne...

CSOCSO
😊))))))))))))) a ZP😊 nem rosz hely.. ha nincs hely akor jo.. haverokkal menjetek el igyatok sokat bulizzatok.. azért nekem volt egy két jobb estém ott!!!😊
CSOCSO
hát...
jobb dszkók:

PACHA
HOME Club
BANK
DOKK
mittom én.. ha nincs pénz de bulizni akarsz akkor ZP (zõld párdon)
Coine
Hali !
Legyen ez 1 univerzális topic, legyen itt a diszkóktól kezdve klubbokon át az alternatív sörözõkig minden ! 😊

Viszont most lenne 1 kérdésem :
Meg lettem hívva péntek estére a Zöld Párdonba (www.zp.hu).
Még soha nem voltam ott, ezért a véleményetekre vagyok kíváncsi !

Van az oldalukon 1 írás róluk, ami magasztalja õket. Viszont beszéltem tesómmal, aki még tavaly volt a ZP-ban, és õ pedig elég keményen lehúzta a helyet, h. kötekednek a biztonságiak, sok a késelés, lopás stb.

Érdemes elmennem ?

← ElőzőOldal 4 / 4