Bp-i szórakozóhelyek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul tolakodhatsz a szar csapolt sörért, meg a méregdrága kajáért, és mire odaérsz a pulthoz kijelentik, hogy elfogyott a sertés szelet, scak pulyka van.
Ja és ha akarsz egy szelet kenyerez enni a bölcsödei adaghoz még külön fizetni kell érte és egy papír vékony szeletet basznak eléd.
Szerintem összehasonlításban drágább a J.G.-nél.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Majd meglátom, megpróbálom oda szervezni a köv. oszt. talit, mert sokan szeretjük a Jazz zenét.
Nem mondtam, hogy a legolcsóbb, de a hely nem arra való, hogy itt rugjunk be, és két-három sör azért ebbe szerintem belefér.
És az mindenképpen szempont, hogy nincs májerkodás, "haverstírölödacsajomfelruglakám!".
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Meg is néztem az oldalt.
Namármost ez egy ELÉG drága hely, minden tekintetben, ezután még jó hogy igényes...
A közönség normális, semmi sznobizmus, a zene világszínvonal, Pege Aladár, Szakcsi Lakatos, Bódy Magdi stb, és még szombat este sincs tumultus, igaz, nem árt asztalt foglalni.
Elsõ osztályu hely, de az árak korrektek, olcsóbb a Fregattnál.
A kiszolgálás a végletekig korrekt, viszont van beugró ha végighallgatod a mûsort és nem csak egy sörre jöttél (megteheted) akkor 700 ft. Szerintem ez nem kifizethetetlen.
Minõségi kikapcsolódás, ha szereted a mûfajt ott a helyed!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
About GP: (green pardon)
Én még a megnyitáskor kezdtem oda járni és ez a betegség a mai napig tart. A társaság már rendesen kicserélõdött azóta, hisz akkoriban még underground party-k voltak ott, és olyan volt a társaság is. Most már semmivel sem másabb mint bármelyik "non-top" disco. A rosszarcokat úgyis kizárják, a tarisznyásoknak már túl diszkós, a Sz.Sz-Sz.SZ-ek (Szõke szopós-Szteroid szörnnyel)meg inkább mennek az Alien által felsorolt helyekre! Így a GP egy teljesen -úgymond- normál szórakozóhely. Se nem drága, se nem lepattant, se nem csili-vili. Aki szórakozni akar, és nem akarja a nacit is ott hagyni, de csajozni szeretne annak ott a helye!!!!
Verekedések meg igencsak szoktak lenni, mivel a primitívje imádja a helyet, lévén no belépõ de azért sok jó nõ. És máris kész a "stirölöd a nõmmeet, baze" effektus. No comment.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ezért szeretem jobban a sörözõket, ott le lehet ülni társasággal... 😊
SZÓRAKOZÓHELY
nehezen hiszem, hogy a büdös tömegben való tolongás ennyi embernek jelent SZÓRAKOZÁSt......
inkább tömörülõhelynek kéne hívni õket........
Riszpekk
Elõtte a strandon beborozgattunk, aztán hajnalig bután ugráltunk.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Hétvégén kurva tömegnyomor van, ellenben hétköznap egész kellemes.
mitõl lenne parasztdiszkó?
némelyik budapesti sem jobb
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Bazzeg! Ahogy kisüt a nap, húzunk le a haverokkal minden hétvégén! Iszonyat parasztdiszkó, de olyan jó a hangulat, hogy beszarás! Igaz, be kell rugni, de akkor nagyyyyon jóóÓ! 😊))
legalábbis tavaly ez volt, idei élményeim nincsenek
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A rióba plázások vannak és tittiritti szól.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
balhérol nemtudok a biztonsagiak reszeröl. viszont multheten vagy azelött 😄 volt a petöfihidon jokis tömegbunyo 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Egyébként jó még:
Sziget Café
Rudas Romkert
West Balkán
Római Part teljes széltében-hosszában
Ezek persze csak nyári helyek...
A többit majd õsszel...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
az nagy tévedés, hogy én bulis arc vagyok, de ha el tudod kapni a Blasta-t, õ majd mesél
én egyszer voltam ZP-ban, akkor kb. 40.000 ember tolongott körülöttem, úgyhogy a jövõben kihagyom ezt az örömforrást 😊
Gyanítom, hogy amit én nevezek szórakozásnak, az neked punnyadás, de ha szeretnél punnyadni, csak szólj 😊
Riszpekk
Rock klubbok : Wigwam, Jókai klub, bár asszem itt HC szokott menni...ezt annyira nem vágom.
-Marxim : már csak a hangulat miatt is érdemes beugrani, tiszta komcsi cucc az egész, igaz, h. csak poén az egész, de jó. Továbbá végig CSAK punk/metál/rock zene megy.
A Millenáris mellett van, mondjuk ki ne ismerné 😊
-Belga sörözõ : személyes kedvencem, nekem sok jó emlékem fûzõdik hozzá, a rakparton van a Lánchíd felé, a budai oldalon. Kicsit drága, de olyan söröket kapsz, hmmm 😊)), enni csak azok egyenek ott, akiknek vastag a pénztárcájuk
-Mr. Sör : NA EZ 1 nagggyon alteros sörözõ, hisz 1 fajta sör van - > Mr. Sör házi söre 😄DD, korsója 115 Ft és könnyen csúszik, megmondom õszintén már csak nagyjából tudom, h. hol van a hely 😄D
a biztonságiak nem kötned beléd...csak a bejáratnál láttam eddig öket...
szal ne kérdezösködj többet menj ée nézd meg a saját szemeddel! semmi gáz nincs a hellyel!! párszor le kell menni nem itélj elsõ bulira.vigyél haverokat nõket és bulizzatok...
Továbbá 1ik haverom mesélte, h. biztonságiak kidobnak, ha látják, h. új vagy és rögtön nyomulsz a bulákra. na ezzel mi a történet ?
jobb dszkók:
PACHA
HOME Club
BANK
DOKK
mittom én.. ha nincs pénz de bulizni akarsz akkor ZP (zõld párdon)
Legyen ez 1 univerzális topic, legyen itt a diszkóktól kezdve klubbokon át az alternatív sörözõkig minden ! 😊
Viszont most lenne 1 kérdésem :
Meg lettem hívva péntek estére a Zöld Párdonba (www.zp.hu).
Még soha nem voltam ott, ezért a véleményetekre vagyok kíváncsi !
Van az oldalukon 1 írás róluk, ami magasztalja õket. Viszont beszéltem tesómmal, aki még tavaly volt a ZP-ban, és õ pedig elég keményen lehúzta a helyet, h. kötekednek a biztonságiak, sok a késelés, lopás stb.
Érdemes elmennem ?