Entropia Universe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És hol van az ürhajó?Hol lövik ki?
Mennyi a balta?Van 2ped?Vagy több kell?
Abba a societyben tudok vadászatnál runnerkedéssel segiteni?
Külfödiekkel nem runnerkedek mert nem értem amit mond.
Hát aukcióshelyre nehezen tudok eljutni mert megölnek. 😞
Mennyi a balta?Van 2ped?Vagy több kell?
Abba a societyben tudok vadászatnál runnerkedéssel segiteni?
Külfödiekkel nem runnerkedek mert nem értem amit mond.
Hát aukcióshelyre nehezen tudok eljutni mert megölnek. 😞
szia !
1.van már ûrhajó,egyenlõre azonban csak 1 ûrállomásra lehet vele eljutni,kb 20 ped a fuvar
2.fegyvernek a baltát javaslom,viszonylag nagy a sebzése,és a leggazdaságosabb fegyver alacsonby szinten.
3. aukcio szinte minden nagyobb városban van kivéve Port atlantist.
Az aukcio igazából egy figura téglavörös öltönyben.
Valamint ha van kedved csatlakozz a societynkhez,úgy sokkal több segítségre lelhetsz.
Ha a jelentkezés melett döntesz,akkor keress bent egy society terminalt,és jelentkezz a Hungarian Trox Killers csapatba.
1.van már ûrhajó,egyenlõre azonban csak 1 ûrállomásra lehet vele eljutni,kb 20 ped a fuvar
2.fegyvernek a baltát javaslom,viszonylag nagy a sebzése,és a leggazdaságosabb fegyver alacsonby szinten.
3. aukcio szinte minden nagyobb városban van kivéve Port atlantist.
Az aukcio igazából egy figura téglavörös öltönyben.
Valamint ha van kedved csatlakozz a societynkhez,úgy sokkal több segítségre lelhetsz.
Ha a jelentkezés melett döntesz,akkor keress bent egy society terminalt,és jelentkezz a Hungarian Trox Killers csapatba.
Ma vettem rész elöször robot támadásban.
De én nem tudtam semmitsem csinálni mert nincs fegyverem.
Ezt a képet 2másodperccel az elött csináltam mielött meghaltam volna.
(Abba a városba ami nem is igazán az volt voltak ezek:Egy épület amiben volt egy-két terminal, és egy olyan ami védte a területet ha szörnyek jöttek közel.De teleport azért sem volt.)
Utána menekültem volna a szigetröl de egy Atrox-al találokoztam és kinyirt egy másik irányba ovatosan menekültem egy külfödivel.Végül sikrült meg szöknünk a szigetröl az Atroxok elöl.
Elöször azt hittem hogy egy békés kis sziget...
De én nem tudtam semmitsem csinálni mert nincs fegyverem.
Ezt a képet 2másodperccel az elött csináltam mielött meghaltam volna.
(Abba a városba ami nem is igazán az volt voltak ezek:Egy épület amiben volt egy-két terminal, és egy olyan ami védte a területet ha szörnyek jöttek közel.De teleport azért sem volt.)
Utána menekültem volna a szigetröl de egy Atrox-al találokoztam és kinyirt egy másik irányba ovatosan menekültem egy külfödivel.Végül sikrült meg szöknünk a szigetröl az Atroxok elöl.
Elöször azt hittem hogy egy békés kis sziget...
Valaki tudna ajánlani valami fegyvert?Kard az túl drága pedig ilyesmi kéne.Láttam baltát is másoknál de én a trade terminalnal nem találtam lehet hogy aukcióba kellene megnéznem?Csak lehet hogy az is nagyon drága most 1ped 80pec-em van valmikor régebbröl van 1ped-em is.
Ja és merre találok aukciós terminalt vagy embert?
Puska meg pisztolyt nem akarok mert sok töltényt fogyaszt.
Majd késöbb egy egykezes kardot akarok asszem az olcsóbbik 13ped.(Trade Terminalban)
Vagy egy kétkezes kardot ami 19ped.(Trade Terminalban)
Ezeket aukcióba olcsóbban meg lehet venni?
Ja és merre találok aukciós terminalt vagy embert?
Puska meg pisztolyt nem akarok mert sok töltényt fogyaszt.
Majd késöbb egy egykezes kardot akarok asszem az olcsóbbik 13ped.(Trade Terminalban)
Vagy egy kétkezes kardot ami 19ped.(Trade Terminalban)
Ezeket aukcióba olcsóbban meg lehet venni?
Hát ez nem igaz egyik városból mennék a másikba és erre midig valaki meg támad 😞((
Nem lehet az egyik városból a másikba valmivel utazni?vagy valami mert ez igy nem túl jó mindig utol érnek.
És télleg van már rakéta?
Nem lehet az egyik városból a másikba valmivel utazni?vagy valami mert ez igy nem túl jó mindig utol érnek.
És télleg van már rakéta?
de...tudsz...sweatelni(szörnyek lélekenergiáját gyüjteni), tarhálni,meg runnerkedni(élõ csaliként futsz a dögök elõl, amí a vadász le nem lövi )
Tehát gayakorlatilag semmit se tudok csinálni?
Pontosan. Ha nem akarsz fizetni akkor nem kötelezõ, de akkor nulla pénzel is kezdesz a játékban. Ahhoz hogy legyen pénzed valós manit kell lecsengetni, márpedig ebben a gamében minden pénzbe kerül, még a pusztakezes harc is. Szóval még szarabb a fizetési mód mint a többi MMOG-ben.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
nem kötelezõ, de sokkal könnyebben boldogulsz a játékban, ha beutalsz némi kezdõtõkét
Debob - Lvl 2 Wizard
Milyen ez a játék pontosan? Fizetni kell érte?
az 5.7.1-et leszedtem csak ennél a gépnél ez a 2.hibás letöltés van ezzel valami 99%-nál hibát ír ki...majd letöltöm a másik gépre.
hátha az 5.7.1-el lesz valami...
hátha az 5.7.1-el lesz valami...
hát igen...énis sokat szenvedtem vele...sajnos nemtudok segíteni csak annyit hogy próbálgasd+kérdezõsködj másoktól, akik jobban értenek hozzá.
Minden úgy van ahogy levan írva!minden le van töltve!ISDN-re vissza álitottam a kapcsolatját!És nem megy!
nem küldik el a aktiválos levelet hanem 1olyat amin adatokat adtam meg!
segitsen valaki!
valami ötlet?

segitsen valaki!
valami ötlet?

A proci nem az igazi, de azért valszeg sokkal jobb lesz, mint volt. Szerintem játszható lesz.
ezen régen nagyon akadozott: Celeron 433Mhz 384Mb Sd Ram Geforce 2 MX 400 64Mb
és ezen fog? : Celeron 1000Mhz Geforce FX 5200 128Mb 768Mb Sd Ram.Jobb lesz mint 1 512Mb ram?
és ezen fog? : Celeron 1000Mhz Geforce FX 5200 128Mb 768Mb Sd Ram.Jobb lesz mint 1 512Mb ram?
Szeretném bejelenteni, hogy minden Project Entropiával kapcsolatos kérdésre a Hungarian Trox-Killers fórumán válaszolunk. Íme a link:
Magyar Project Entropia Fórum
Többek között itt találhattok információt az elsõ Entropiai Magyar Bajnokságról is!
Magyar Project Entropia Fórum
Többek között itt találhattok információt az elsõ Entropiai Magyar Bajnokságról is!
Elképzelhetõ, ezzel sokan szenvedtek, bár hozzáteszem, hogy az utóbbi napokban volt némi probléma a Mindark szerverekkel is, nem tudom azt javították-e már.
HY!Nem akar megjönni a regem miért? Talán azért mert freemailosról regeltem??
surranó inkább add nekem a cuccaid nekem most mindenre szükségem van😊
Debob - Lvl 2 Wizard
nah ma benéztem, a lockal nem foglalkoznak, bár cska két hónapja ... :-)))
kitaláltam ellövöm amim van azt ha profit akkro jó ha nem úgy is jó azt szeva PE :-)
szóval szükségem lenne majd egy olcsó Freedomra vagy ilyesmire :-)
a másik fórumot néztem pofás, csak lusta vagyok regelni, meg ha ellövöm a pénzt akkor végülis mind1 is :-)
kitaláltam ellövöm amim van azt ha profit akkro jó ha nem úgy is jó azt szeva PE :-)
szóval szükségem lenne majd egy olcsó Freedomra vagy ilyesmire :-)
a másik fórumot néztem pofás, csak lusta vagyok regelni, meg ha ellövöm a pénzt akkor végülis mind1 is :-)
\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"
Nagyon köszönöm az infót 😊))))
Az új VU-ban már nem lehet mozogni a szellemekkel, viszont T gombbal elteleportálhatsz a legközelebbi revival terminalhoz.
Sziasztok. egy ujabb probléma akadt.
Menekülés közben lefagyott a progi és meghaltam.
a problem az, hogy most egy helyben áll a szellemem, és nem hajlandó elmászni arról a helyrõl. remélem hogy nem lesz tartós állapot, mert akkor kénytelen leszek újrakezdeni az egészet 😞
Menekülés közben lefagyott a progi és meghaltam.
a problem az, hogy most egy helyben áll a szellemem, és nem hajlandó elmászni arról a helyrõl. remélem hogy nem lesz tartós állapot, mert akkor kénytelen leszek újrakezdeni az egészet 😞
Igazad van, bocs, kicsit rövid az agyam 😊
Igen, tudom Donpedro, voltam mar soc tag a hubertusban, csak ott egy kicsit gazos lett a helyzet, mivel a vezetoknek egy program bekavart es letiltatta oket.
Ha belépsz a magyar society-be, akkor mindjárt lesz 46 beszélgetõtársad, jelenleg ugyanis ennyien vagyunk, és a soc-chat-et minden online soctag egyszerre használhatja, függetlenül a tartózkodási helyétõl.
Sziasztok.
En is jatszom mar egy ideje, de sajna nehezen megy minden hiszen keves magyarral talalkozom, es nem sokat tudok angolul.
Jelenleg Freelancer vagyok, sweatelek es vadaszom.
Foleg reggelente van idom belepni.
En is jatszom mar egy ideje, de sajna nehezen megy minden hiszen keves magyarral talalkozom, es nem sokat tudok angolul.
Jelenleg Freelancer vagyok, sweatelek es vadaszom.
Foleg reggelente van idom belepni.
Mivel ez a fórum kihalni látszik, ezért szeretnék mindenkit biztosítani, hogy ez ne riasszon el senkit a játék kipróbálásától, a magyar society már 39 fõt számlál, és ezzel valószínûleg egyike a 20-30 legnagyobb soc-nak.
A fórum azért haldoklik, mert átköltöztünk a Prohardver fórumra, valamint a játék magyar rajongói oldalának fórumára:
ph fórum
PE-Hun
A fórum azért haldoklik, mert átköltöztünk a Prohardver fórumra, valamint a játék magyar rajongói oldalának fórumára:
ph fórum
PE-Hun
Biztosan te vagy, egyelõre 😊
Üdv neked is! Lehet, hogy nem vagyok a jelenlegi legskillesebb magyar játékos? 😊)
Én jelentkezem az tuti 😊
Sziasztok, még nem írtam ide, már játszom egy ideje, ha valakinek kell, amiben tudok szívesen segítek.
Üdv!
Sziasztok, még nem írtam ide, már játszom egy ideje, ha valakinek kell, amiben tudok szívesen segítek.
Üdv!
Asszem itt is idõszerû bejelenteni, hogy megalakult az új magyar soc, Hungarian Trox-Killers néven, jelenleg 12 taggal. Aki szeretne jelentkezni, az megteheti a játékban bármelyik society terminal-nál, csak keressen rá a Trox szóra. Amint fel tudok menni a szerverre jóváhagyom a jelentkezését. Ex Hubertusosoknak szintén javaslom az új socba átjelentkezést, már persze ha egyáltalán akarnak magyar soc tagjai lenni 😊
Egyelõre mindenki rookie (engem kivéve
), majd ha kicsit rendezõdnek a dolgaim, és lesz egy-két szabad napom, akkor megvizsgáljuk, hogy kit érdemes elõléptetni 😊
Egyelõre mindenki rookie (engem kivéve
), majd ha kicsit rendezõdnek a dolgaim, és lesz egy-két szabad napom, akkor megvizsgáljuk, hogy kit érdemes elõléptetni 😊
már regisztráltam ott is, ne izgulj 😊
Koncentrálj a pEHun fórumra !! : )))
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Megnézem ezt a prohardveres fórumot, illetve már vetettem rá egy pillantást, de most épp nem nagyon van idõm. 😞 Jó sokan vagytok, majd regisztrálok ott is és jövök segíteni.