SCOOTER
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az új albumuk amúgy tényleg nemrossz. :)
De az új album elérhetõ valahonnan? Az igéretesnek tûnik, ahogy bele-bele hallgattam a hivatalos oldalon...
HP Baxxter - teljes néven Hans Peter Baxxter
Amúgy a Scooter a legjobb külföldi techno csapat, akik már 1994 óta rendületlenül tartják helyüket!
12. éve a toppon királyok vagytok.....
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
De az elmúlt 3-4 évben szinte az összes slágerré vált számuk az volt.
A mostani albumról hallgathattok részleteketegy interjú alatt amit jay -el készítettek:
itt meghallgatható
Náhány szám hallaható az új albumról. Amúgy meg aki fikázza a Scootert hogy régen eredetibbek voltak annak csak annyit hogy téved. Ez eddigi zenéjük közül több mint a 70% feldolgozás.:
I'm Reaving, Rebel Yell, Age of Love stb.. stb.. ugyanaz a csaptat csak a trend más
"Amúgy közeleg az új single: "Hello (Good To Be Back)" és album: "Who's Got The Last Laugh Now?""
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Nem bánnám, ha mondjuk a Hardstyle felé sandítanának. Mert az beütne. :-))
Amúgymeg sokan vannak, akik csak a régi számaikat szeretik.
De én nem ilyen vagyok :-)
Justil: mostmár nem szereted õket?
Amúgy közeleg az új single: "Hello (Good To Be Back)" és album: "Who's Got The Last Laugh Now?"
Aki pedig a régi Scootert szerette (elsõ pár album), annak ezt az oldalt ajánlom: www.neorave.hu
-SP-
www.scootertechno.hu
Ratty-Sunrise_Here_I_Am_2005__Disc_2-Vinyl-2005-TSP
<#vigyor2>#vigyor2>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ratty:
Elõször a "She's the sun" maxin jelent meg a Ratty: Sunrise (Inferno mix).
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A No Fate az jó, de az nem feldolgozás?
Meg amúgy csomó - amúgy csapból is folyó Scooter dal feldolgozás...
A Ratyi <#vigyor>#vigyor> az is Scooter project? :)
Ilyen gyöngyszem szerintem az "Am Fenster" (Push The Beat For This Jam), a "Roll, baby, roll" (The Stadium Techno Experience), Scooter del Mar (Wicked).
A gyöngyszem-kategória és a pop határán imbolygók (készült belõlük klipp/maxi, de azért nem lettek agyonhype-olva, nem utolsósorban jók):
No fate (Rough and tough and dangerous)
She's the sun (Sheffield)
De hogy tudnak õk igazán jó számokat is csinálni, ha összekapják magukat, arra példaként:
Ratty: Sunrise (Here I am)
A Scooter mindig egyedi stílusáról volt híres, és nem "hódolt be" aktuális trendeknek... ezzel az albummal viszont egy tömegcikk született, ami biztosan több
embernek tetszik mint az eddigiek, de egy vérbeli rajongó csak a fejét csóválja..
<#shakehead>#shakehead>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
mondom mi a szar ez?! <#mf3>#mf3><#gunyos1>#gunyos1><#ejnye1>#ejnye1>
így hazavágni egy dvd-t
amúgy 2. dvd-rõl (amin a klipek vannak) divxrip eDonkey linket tudna valaki adni? nem találom sehol
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Nem is tudtam, hogy nyúlták! <#wow1>#wow1> <#rolleyes>#rolleyes>
De a "Maria (I like it loud)" is qrva jó szerintem!!! <#taps>#taps> (...címét remélem jól írtam. <#vigyor5>#vigyor5>)
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Nekem összességében a "The Stadium Techno Experience" album tetszik a legjobban. Anno nagyon oda voltam a "Wicked"-ért is :)
Az új album nekem túlságosan sokféle, szvsz kevés rajta a trance, bár nem trance-csapat, na de akkor is!:)))))))))
A Stadium technoról a SOUL TRAIN a kedvencem, a Mind the Gaprõl pedig a Trance-atlantic és a a Trip to nowhere. Utóbbi sztem nagyon nagy! Csáó
Amúgy nekem az Our Happy Hardcore és ez is 96-os.<#vigyor2>#vigyor2>
I am the lyrical miracle rap rocket.
Nallam elso helyet elvez a wicked 96bol, masodik talan a we bring the voice..
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
<#worship>#worship><#email>#email>