Tanulás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hagyd abba a hagyományos tanulást!
ALÁÍRÁSGYÛJTÉS
"A Sulinet Digitális Tudásbázis program keretében egy olyan átfogó, a magyar közoktatási rendszerhez igazodó dinamikus tananyag adatbázist és digitális taneszközt indítunk útjára, amely az iskolák helyi oktatási környezetéhez, a konkrét tanítás-tanulási célokhoz, a célcsoport szintjéhez, igényeihez szabadon igazítható, s egyben a módszertani megújulás eszköze is lehet. A SDT kínálta tartalmak szabadon szerkeszthetõk és bõvíthetõk, így kiválóan felhasználhatók a tanórai és tanórán kívüli tevékenységekben egyaránt. A program részeként a közeljövõben a felhasználók rendelkezésére bocsátjuk az SDT tananyag szerkesztõ programot, az SDT felhasználói kézikönyvet és folytatjuk a kapcsolódó pedagógus-továbbképzési programunkat. Kívánjuk minden kedves felhasználónknak, hogy sikerrel tudják hasznosítani az SDT folyamatosan bõvülõ tárában fellelhetõ anyagokat!"
na majd meglátjuk
CSütörtökön viszont nágy mulatság volt. CSekk FTP 😊 stock.zip
//bocsi az offért//
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Vagy agresszív osztálytársaid vannak és mindig basztatnak.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
inni ne igyál, mert érdekesen fogsz hatni, ha bebaszva tántorogsz a pódiumon és elnyelsz minden "L" és "T" betût 😊))
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
bár minket akart szopatni a VOLT kémia tanárunk ZH-val középsuliban, cserébe elküldtük a picskuba és leváltottuk (mondjuk azóta 1 osztályt se tanít a suilban.....kattant az az ember ! )
másik, ami száraz szövegre müködött, a hangos felolvasás - aztán magnóról (mp3ról, akármiröl igény szerint) többszöri visszahallgatás, akár egész éjszaka alvás közben is. vagy délutáni alváskor fülesen át... sokaknak müködik ez a módszer is, de nincs általános módszer... mindenkinek önmagának kell megtalálnia, hogy mi a legjobb.
a jelekkel eléd fognak jönni..
Sajnos aki nem tud vizuálisan tanulni, annak csak azt tudom mondani, az ismétlés a tudás anyja !
Tudom hogy nem leszek túl népszerû ilyenkor ezzel a témával, de az a helyzet hogy kb.200 oldalt kell megtanulnom szóról szóra (jog-ról van szó) kb. 3 hét alatt.
Ha valakinek van valami jó ötlete akkor legyen szíves írja meg. Hogyan lehet gyorsan és hatékonyan tanulni?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro