America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor várok az AA4el. AA2 assist él még és ha igen azt egyszer próbáltam és azért hagytam abba mert nagyából mindig ugyan azzal a 10-15 játékossal találtam szembe magam minden pályán. Szóval ez változott?

Nem!
De az idõ megszépít mindent :-)
Igen STEAM de csak akkor,ha van beta kulcsod egyébként meg kell várni a megjelenést.
Köszönöm! Az oldalon már regisztráltam de a letöltést nem találtam, streamet fel kell rakni akkor ezek szerint és azon keresztûl. Nekem az army az örök kedvenc FPS pedig sok mást is próbáltam viszont ez a sok negatív kritika eléggé kétségbe ejt. Szerintetek lesz még valaha olyan armink mint az AA2?

www.americasarmy.com :-)
Itt kell regisztrálni! Jelenleg beta állapotban van, elméletileg a nyár végén adják ki a új verziót proving ground néven.
Egyébként steam- en keresztül lehet letölteni illetve indítani a játékot.
Vagyunk páran magyarok akik nyomjuk beta-val kb 10-15 ember.
Van magyar szerver is.
Illetve haf ts en szoktunk lenni páran. Meg máshol is de azt én nem tudom.
Sziasztok armisok! Régi AA2 játékos vagyok és érdekelne most akkor merre mit kell letölteni hol vagyunk mit játszunk melyik verzió? Van még ez a AA2 Assist vagy már más? Semmi infóm és higgyétek el nem a "nézz utána" duma miatt jöttem ide ha értitek :D

Megy az elsõ Magyar szerver is az új Armyba.
Név: HUNGARIAN SERVER
IP: 78.131.58.187
De persze a keresõbe is megtaláljátok!
Bocs már nem lehet
igen
[Rush]
Háló, háló, hol lehet igényelni beta kulcsot?

Vagy ha van valakine kfelesleges az is jöhet :P

hTTp://ror.hu/

Beindult a beta kulcs osztogatás:-)
http://www.youtube.com/v/q-OxKO396TI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Köszönjük Erik!
Még nem adták ki! De a beta teszterek már kaptak kulcsokat.
Anno a AA3 beta teszt után kb 4 hét múlva kiadták.
Sokan játszanak vele?
Bocs rossz linket másoltam be
http://www.youtube.com/v/75sEX9mdktM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AABhttp://www.youtube.com/v/DnhyIPEzeKo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Azoknak akik esetleg még olvassák ezt a fórumot de még nem leátták ezeket az új army 4- videokat
http://www.youtube.com/v/N-6iNzwXEg0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/N-6iNzwXEg0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Sziasztok!Én felraktam az Americas Army 3-mat és amikor a Multiplayer menübe lépek akkor semilyen szervert nem talál.
Most mit csináljak?
HoReSz1975
sikerült <#vigyor5>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

HoReSz1975
Gondoltam újra meglesném az Army 2.5, felraktam az Army 2.5 assist -ot, de nem bírok bemenni a régi accountommal, nem értem mi a franc van <#confused> Most akkor mit akar itt az elején, hiába adom meg a Battletracker belépöt semmit se csinál, de a régi acc nevemmel sem <#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Igen!
Bár még van egy pár emberke fõleg 2.5ön
De a reménysugár felvillant!
Tikal
ez a játék ennyire meghalt? :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Idõközben megjelent a 3.2, hátha még jár erre valaki.
Malakai
Az a 4-5 is érdekelne melyikek. ^_^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Skynet85
Persze felmész és megnézed aktív vagy sem. :D

Kb van 1000 aktív player akiket a ping elválaszt egymástól :D ezért az arány 80% üres szerver és kb 4-5 olyan ahol állandóan van 6+ játékos emiatt semmi értelem a szerver listának :d

Malakai
Van valami magyar aktív szerver lista?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

noname23
Mondjuk az tényleg elég xar mikor betántorognak az ilyen <#kocsog> disznók én se élbõl szoktam le csíterezni senkit de mikor már több kör után stabilan 15+ killjei vannak állandóan és 1st person-ból is látszik ahogy csal és pingem is jobb nála hát akkor már rúgnám is ki õket csak az a ciki hogy legtöbbször a saját szerverérõl kellene<#zavart1>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

A 3.1 verziót illetve patch-t kiadták!
Mindenkit várunk szeretettel a Magyar szerveren!
Hungarian Honor Server Ip:178.164.241.71
Én a kezdettõl játszottam vele, és kb. 4 év után hagytam abba. Most letöltöm, de ha ennyire használhatatlan a csíterek miatt nagyon csalódott leszek. Akkor is voltak, de az admin pár perc alatt kidobta õket.
Tikal
<#eljen>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Skynet85
Ez meg a másik, az összes updatet mármint ami a 3.0-át érinti, eltüntett 2-3 bugot, de ezzel együtt rontja az élményt is, emléxem régeben egy hawkeye megszerzése nem havi rendszerességû dolog volt... A fegyok érdekesen szórnak sõt megkockáztatom a találati rendszer is van oylan bugos mint a gém többi része :D

Strahd_
Nekem csak annyi bajom van vele hogy a jatek elmeny nem olyan mint regen :( nem tudom miert csinaltak ezt :(

Régóta nem játszom az Armyval,még a 2-es valamelyik verziójánál hagytam abba,amikor bejött pár új nagy méretû pálya, az egyik valami arab/afgán városka volt. A gépem kevésbé bírta...meg akkor is kezdtek elszaporodni a csalók. Elõtte is voltak mondjuk. Sokszor gondoltam rá hogy leszedem újra kis nosztalgiának, de az itt felvázolt helyzet miatt inkább eltekintek tõle. Vagy csak fel kéne éleszteni a Bauer klánt? :D

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Strahd_
Regebben sokkal jobb volt vagy csak az ido megszepit mindent.
De realisztikusabb volt es szebb volt :) es nem volt ilyen cheaterezes sem

Skynet85
Én 3.0-val kezdtem, régen nem volt rossz a bugok ellenére sem... Toltam 800 órát ami azért számottevõnek mondható, és nem untam nah ez az elmúlt félévben megváltozott, hülyék hülyék hátán a klánban is jött 1-2 új arc akiknek vmiért ki kéne nyalni a seggét, csak nem tom miért. Sok a talent akiknek bizonyos hányada tuti csaló, de ettõl még vicces, hogy anno folyamatos szerver elsõként, manapság egy középmezõnybe kerülés is kihívás számomra...

én azt hittem ez a fizika eleve benne van a játékban...
Mighty
Hehe, a 200-as ping arra jó, hogy még élethûbb legyen a célzás/találat. Ugyebár mozgó célpontnál, ha pont az emberre célzol és tüzelsz, akkor nem találod el. A 200-as pingnél meg mindig egy kicsit elõre kellett célozni, hogy eltaláld.

Én élveztem, mikor volt az a rengeteg hivatalos server még anno 1.x illetve 2.x korszakban.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Skynet85
-ghostolás nincs kizárva van ts... engem gns-rõl akartak bannolni klános korszakomban mert klán társ anyit mondott, hogy camper in redhouse és már szált is nade bumm kör vége, és ezt még eltolta a hülye gyerek 5-ször, hogy begugolt a sarokba...

-oylan mákos headshootjaim voltak anno, hogy már én sírtam a nevetéstõl... aztán ban lett belõle nem izgat, noob szeró ez van...

-reakcióidõ meg érdekes kérdés ugyanis, a ping nagyon sok dolgot megkavar most hogy szar a netem(90-110-es ping) nem tok játszani, mert folyamatosan fekszek és tuti nem azért van mert mindenki csal, egyszerüen hamarabb ott vagyok neki a mappon mint nekem õ...

Ez a csíter dolog érdekes kérdés a legjobb lene egy normális hack prevent cucc ami ha nem is akadályozza meg a hacket, de jegyzi aztán mehet a banán mert a free gamhez járó PB arra jó, hogy a legit gamert basztassa a updattel kb ennyi...

csõcse
Én se most jöttem a fáról felismerem könnyedén
not human reflex he is simple bot

-bent állsz bármelyik sarokban õ már tudja mindig hova forduljon 1s person view miatt ghostolás kizárva

-lépteimet meghallotta kizárva mert csak ott állok inkább én hallom õt

-emberi reakció idõ nála nincs nincsen semmi várakozás már egybõl lõ pontosan rám célozva
még egy embernek 1sõ dolga az észlelés hogy meglássa a célpontot ez játékos függõ kb 0,4-2,5 másodperc (nooboknál végtelen mert észre sem veszi fut tovább xD) utánna jön a becélzás ez is változó mert játékos függõ de a végeredmény a lényeg minimum 0,50másodpercnek el kell telnie

-ezek a kis ***** nem szégyenlõsek náluk a hs magasan 10% felett jár
egyszer én is próbálkoztam kihozni ilyen statot
autobottal igazán kemény feladat volt mert állandóan headshotra kell hogy állítsd.

MatchDiabolo
90%-a Csaló még a bétatester is akkor mégis mit vártok ettõl a gamétõl<#nevetes1>

Bulldog nevezetû béta hacker teljesen kiakadt mikor bejött egy másik konkurencia addig nem zavarta a dolog a gyökeret még nem döntötte a 19 killes állandó rekordját utánna már el is kezdte a sírást report meg hasonlók aztán végre kilépett.

Skynet85
Ilyen alapon a kezdõ gémer végig csalhatja az életét mert mindenki jobb tõle...

Aki meg csal így járt, degenrált idióta, sose értettem miért jó, ha a gép játszik helyettem, elég komoly önértékelési porblémák lehetnek a háttérben, ha az aimbot fragjét saját magának könyveli el, és azt hiszi fasza csávó...

Mivel army cucc a játék megkellene fingatni pár ,,hackert" <--- idiótát, elkapni õket és végig csinátatni velük a alap kiképzést mindezt 10 kamerával venni ahogy még azután is fut miután hányt (õket picit jobban megdolgoznák) aztán feltteni pár helyre, jelige ,,itt csalj ha tudsz"

Mighty
Ilyenkor az a biztos, hogy te csalsz... Nem lehet, hogy a másik játékos csak szimplán jobb nálad?

Ha úgy érzed, csal az ellenfél, akkor keress másik servert. Azzal, hogy te is hack-hez nyúlsz, máris minõsít téged is.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

csõcse
én azt utálom ebbe a játékba hogy mindig van 1 aki csal és miatta be kell nyomjam a hecket hogy haza zavarjam mert általában megunja hogy vki letudja lõni ilyenkor meglepõdik és elkezd írogatni hogy hacker xD

Strahd_
hat azert nem egy agysebeszet a kuldetesek sem jatekkal lehet a legjobban nyelvet tanulni csak kis erofeszitest igenyel

ha nem nagyon tudsz angolul, akkor hogy fogod megérteni a küldetéseket? nem mindig csak annyi a feladat hogy lõjjed az ellent.. és itt tök egyszerû feladat van.

Strahd_
egyetertek, nem tudom minek kellet elrontani azokat a reszeket amik jok voltak. szarabb lett a mozgas, a modellezes es a jatekelmeny :(

Crassus, nincs semmilyen egyértelmû leírás (lévén ez egy kifutott verzió), másrészt nem nagyon tudok angolul. Kérdés?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

[HUN]Crassus
sajnos én is egy hete néztem szintén fél év után és még mindig hulladék...nagyon el lett cseszve:S azt a játékélményt amit anno 2002 körül nyújtott már sosem adja vissza sztem:((

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

sziasztok... kb fél éve játszottam a játékot utoljára.. akkor elég gyérnek találtam a felhozatalt.. elég sok tréning hiányzott a beigértek közül... változott ilyen tekintetben valami azóta? vagy van valami radikális újitás?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

[HUN]Crassus
sajnos az ilyen segítség kérésekre én is ugrok! Már ne is haragudj ,de akinek annyi sütnivalója sincs,hogy ezzel megbírkózzon illetve arra nem veszi a fáradtságot,hogy minimálisan utánna nézzen az meg is érdemli és valószínûleg egy homokozó vödör és lapát lesz az õ játéka!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"