America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az idõ megszépít mindent :-)
Igen STEAM de csak akkor,ha van beta kulcsod egyébként meg kell várni a megjelenést.
Itt kell regisztrálni! Jelenleg beta állapotban van, elméletileg a nyár végén adják ki a új verziót proving ground néven.
Egyébként steam- en keresztül lehet letölteni illetve indítani a játékot.
Vagyunk páran magyarok akik nyomjuk beta-val kb 10-15 ember.
Van magyar szerver is.
Illetve haf ts en szoktunk lenni páran. Meg máshol is de azt én nem tudom.

Név: HUNGARIAN SERVER
IP: 78.131.58.187
De persze a keresõbe is megtaláljátok!
Vagy ha van valakine kfelesleges az is jöhet :P
hTTp://ror.hu/
Köszönjük Erik!
Anno a AA3 beta teszt után kb 4 hét múlva kiadták.
Most mit csináljak?
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Bár még van egy pár emberke fõleg 2.5ön
De a reménysugár felvillant!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kb van 1000 aktív player akiket a ping elválaszt egymástól :D ezért az arány 80% üres szerver és kb 4-5 olyan ahol állandóan van 6+ játékos emiatt semmi értelem a szerver listának :d
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Mindenkit várunk szeretettel a Magyar szerveren!
Hungarian Honor Server Ip:178.164.241.71
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
E.Gy.B.E. Airsoft Team
De realisztikusabb volt es szebb volt :) es nem volt ilyen cheaterezes sem
Én élveztem, mikor volt az a rengeteg hivatalos server még anno 1.x illetve 2.x korszakban.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
-oylan mákos headshootjaim voltak anno, hogy már én sírtam a nevetéstõl... aztán ban lett belõle nem izgat, noob szeró ez van...
-reakcióidõ meg érdekes kérdés ugyanis, a ping nagyon sok dolgot megkavar most hogy szar a netem(90-110-es ping) nem tok játszani, mert folyamatosan fekszek és tuti nem azért van mert mindenki csal, egyszerüen hamarabb ott vagyok neki a mappon mint nekem õ...
Ez a csíter dolog érdekes kérdés a legjobb lene egy normális hack prevent cucc ami ha nem is akadályozza meg a hacket, de jegyzi aztán mehet a banán mert a free gamhez járó PB arra jó, hogy a legit gamert basztassa a updattel kb ennyi...
not human reflex he is simple bot
-bent állsz bármelyik sarokban õ már tudja mindig hova forduljon 1s person view miatt ghostolás kizárva
-lépteimet meghallotta kizárva mert csak ott állok inkább én hallom õt
-emberi reakció idõ nála nincs nincsen semmi várakozás már egybõl lõ pontosan rám célozva
még egy embernek 1sõ dolga az észlelés hogy meglássa a célpontot ez játékos függõ kb 0,4-2,5 másodperc (nooboknál végtelen mert észre sem veszi fut tovább xD) utánna jön a becélzás ez is változó mert játékos függõ de a végeredmény a lényeg minimum 0,50másodpercnek el kell telnie
-ezek a kis ***** nem szégyenlõsek náluk a hs magasan 10% felett jár
egyszer én is próbálkoztam kihozni ilyen statot
autobottal igazán kemény feladat volt mert állandóan headshotra kell hogy állítsd.
Bulldog nevezetû béta hacker teljesen kiakadt mikor bejött egy másik konkurencia addig nem zavarta a dolog a gyökeret még nem döntötte a 19 killes állandó rekordját utánna már el is kezdte a sírást report meg hasonlók aztán végre kilépett.
Aki meg csal így járt, degenrált idióta, sose értettem miért jó, ha a gép játszik helyettem, elég komoly önértékelési porblémák lehetnek a háttérben, ha az aimbot fragjét saját magának könyveli el, és azt hiszi fasza csávó...
Mivel army cucc a játék megkellene fingatni pár ,,hackert" <--- idiótát, elkapni õket és végig csinátatni velük a alap kiképzést mindezt 10 kamerával venni ahogy még azután is fut miután hányt (õket picit jobban megdolgoznák) aztán feltteni pár helyre, jelige ,,itt csalj ha tudsz"
Ha úgy érzed, csal az ellenfél, akkor keress másik servert. Azzal, hogy te is hack-hez nyúlsz, máris minõsít téged is.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"