America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kölcsönkért idõbõl élek....
Köszönöm a segítséget
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Haverom áthozta ami neki telepítve van játék , felmásoltam és ment is.
Viszont ES2 Border pályán, nem tudok játszani . Azt írja töltsem le. Downloadra klikk a játékban, kiléptem és megint nem tudtam játszani . A játék mappában meg ott lapul a pálya. Akkor miért nem tudok rajta játszani?
Ha nem megy a DC-vel , akkor ott vannak az offline telepítõk, próbáld azzal.
Igen 2 verzió 2.8.5 pontosabban
Servis Pack 3 om van . Valami Módosított Xp. Lehet z a baj?
-Gondolom ez a 2, de melyik verziót akarod telepíteni és mivel, deploy client?
-Milyen Op.rendszer?
Ha deploy-al nem megy, akkor töltsd le az aao.hu-tól a teljes verziót.
2.8.3
Majd a frissítéseket:
1. 2.8.3-2.8.3.1
2. 2.8.3.1-2.8.4
3. 2.8.4-2.8.5
Köszi a linket . Átírtam amit kellet , de így sem jó :(
Itt találsz megoldást. (angolul) röviden magyarul, akkor szokott elõfordulni, ha megváltoztattad a windows temp mappáját. (pl army 2 miatt kellett sokaknak, mert a c:-re tömörített és nem volt elég helye)
Mit nem talál? Mi a baj?
Hát én lennék néha csak már nincs kivel játszani a régi brigádból....úgyhogy mostanában BC2-zni szoktam...
Ha gondolod keress meg aztán összeütünk valamit:)
hTTp://ror.hu/
vmelyik nap én is szétlövettem magam asszem Alley-n.
ha idõm engedi lehet leszek egy keveset én is esténként. TSen szokott még vki lenni? <#confused>#confused>
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
#60115: Hát mostanában én se nagyon tudok a meló miatt, beindult a pörgés, de majd valamikor összekéne hozni megint valamit<#idiota>#idiota>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Igen , amúgy vannak bug-ok a játékban és igen, egyszer biztosan jobb lesz.
Vagy felejtsem el a tréninget és csak nyomjam a nettet? Tanácsot kérek. A régi változatokat szerettem, na de ez kritikán aluli.<#rinya>#rinya>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
De ha jobban megnézzük, ezek szinte egy kaptafára mennek a 2-es verzió pályáival, szóval a méret úgymond szokásos. Talán az Alley kisebb, mint az SF Extraction volt, de pl a Impact , ami kicsit az Urban Assault-ra hajaz, biztosan nagyobb és komplexebb mint az "õs". Remélhetõleg a következõ javító csomagban már lesz egy új pálya, mert paraszt lázadás lesz, ha nem tesznek bele valami újdonságot, az biztos.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Öregszem? :)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
votekick "név"(vagy a playerlist alapján a száma) "oka".
A kirúgás oka nem szükséges.
Tehát pl "votekick 13 2" 13 számú játékos kickelése ROE miatt.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
(így ismét utálom hogy nem lehet szerkszteni... ) Az én nevemben nem kell ;) (Ha nem tûnt volna fel az egyezés Tschaby = -Chabee-
Különben nem lenne annyi látogató a magyar oldalon amennyi, illetve nem gyarapodna napról-napra a facebook csoport. De van 1000 egyéb hely, többek közt a hivatalos oldal is,ahol érdekes módon foglalkoznak vele. Friss infókkal látnak el, ha éppen van, valami történés.
Mivel az Army mindig is "türelem játék" volt. Ha öregesen is mozog, még közel sem halott. Nem olyanoknak való, akik egy-két kudarc után törlik.
A topic moderációs jogról pedig ez a véleményem:
"Te egyszer s mindenkorra felelõs lettél azért, amit megszelídítettél..." (Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg)
Különben nem lenne annyi látogató a magyar oldalon amennyi, illetve nem gyarapodna napról-napra a facebook csoport. De van 1000 egyéb hely, többek közt a hivatalos oldal is,ahol érdekes módon foglalkoznak vele. Friss infókkal látnak el (ha éppen van, valami történés).
Az Army mindig is "türelem játék" volt. Ha öregesen is mozog, még közel sem halott. Nem olyanoknak való, akik egy-két kudarc után törlik.
A topic moderációs jogról pedig ez a véleményem:
"Te egyszer s mindenkorra felelõs lettél azért, amit megszelídítettél..." (Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg)
Én már rég kiszálltam onnan, minekután a topik és a játék is halott..."
Kell egy másik házigazda :/
Új logó by: berczely (Y)