America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"In a nutshell, we are working on it still. We're trying to make sure all of the training works properly and correct quite a few other issues that have been reported to make the game better. This is a fairly large patch and while it won't correct everything, we feel it's a step in the right direction.
So please be patient with us and understand that our goal is to get this tested and out to you as soon as we can, but exactly when that is depends solely on how things test out.
Thank you."
Az mondjuk más kérdés, hogy a csapatom fele azt se tudta hogyan kell pontot foglalni, a másik fele meg CS-ben érezte magát és csak kempbõl sniperelni tudott (volna ha tudna lõni).
Szal körrõl körre szanaszét lõtt minket a másik csapat (persze nekik véletlenül sem tûnt fel, hogy kissé kiegyenlítetlen), de azért nem volt rossz.
A processnél system lenne megjelölve, a modulnál pedig maga a driver.
Esetleg még egy alaplapi bios firmware upgrade is szóba jöhet.
Ezek a tippek a "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hibát taglaló fórumokon vanak. Rákereshetsz te is.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
- sata driver
- avast, avg antivirus
- zonealarm (illetve másfajta tûzfal)
- egy-két emberke írta a táp hibáját, de akkor szerintem nem csak az army-nál jönne elõ...
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (d1)
An attempt was made to access a pageable (or completely invalid) address at an
interrupt request level (IRQL) that is too high. This is usually
caused by drivers using improper addresses.
If kernel debugger is available get stack backtrace.
Arguments:
Arg1: 25ac3b2a, memory referenced
Arg2: 00000002, IRQL
Arg3: 00000000, value 0 = read operation, 1 = write operation
Arg4: 25aaf34e, address which referenced memory
Debugging Details:
------------------
READ_ADDRESS: 25ac3b2a
CURRENT_IRQL: 2
FAULTING_IP:
+355952f0265dfdc
25aaf34e ac lods byte ptr
PROCESS_NAME: AA3Game.exe
BUGCHECK_STR: RAISED_IRQL_FAULT
CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1
DEFAULT_BUCKET_ID: DRIVER_FAULT
SYMBOL_NAME: INVALID_CONTEXT
FOLLOWUP_NAME: MachineOwner
MODULE_NAME: AA3Game.exe
IMAGE_NAME: AA3Game.exe
DEBUG_FLR_IMAGE_TIMESTAMP: 0
STACK_COMMAND: kb
FAILURE_BUCKET_ID: RAISED_IRQL_FAULT_AA3Game.exe_INVALID_CONTEXT
BUCKET_ID: RAISED_IRQL_FAULT_AA3Game.exe_INVALID_CONTEXT
Followup: MachineOwner
Pont ez kéne ahhoz, hogy ne összevissza sakkozzál itt a driverekkel, amik úgyse segítenek...
http://www.nforcershq.com/forum/nforce-drivers-f28.html
Próbáld meg az ebben lévõt:
2. "Special WHQL Performance Packs" for XP (32/64bit)
(usable with MCP51, MCP55, nForce 680i/650i and nForce 780i/750i chipsets)
olyat is találtam, hogy esetleges corrupt virtual memory..
csináltam defragot, kikapcsolt virtual memory mellett de nem segített
a hálókártya nforce550 integrált, ehhez nem nagyon van új driver
ati catalyst-et lehet megnézem 9.7-et, ez az utolsó, hátha
Frissítsd a következõket:
- hálókártya driver
- ati driver
Egyesek szerint okozhatja vírus is.
Ezek csat ötletek, de a frissítéssel nem vesztesz semmit.
Windbg-vel szépen debuggolni kell, és kiderül mi a gond.
amúgy ram memtest szerint jó, nincs hiba
Sadist: próbáltam, ugyaneddig jutottam sajnos, mint amit írtam 😞
Spészgószt: letöltés nem produkál semmi ilyet, a letöltött rar-ok sem crc-sek, nincs hiba sem.. más online játékokkal nincs hiba. rfactor, race07/gtr evo múltkor cirka 3 órán keresztül mentek (egyebek + 1,5 óra verseny), pingem is rendben volt mindig
Lenne egy kérdésem: a gránátlövõs fegyverbe hogy lehet füstgránátot tölteni?
Az AA3 nagyon sokat zabál a többi gaméhoz képest! szvsz
<#kuss>#kuss>
vagy esetleg a hálókártyáddal lesz a gond! sima letöltés nem produkál ilyet?
me faterom gépe állandóan kikapcsolt, ha valami nagyobb netes alkalmazás elkezdett tölteni valamit...pl játék a mapot stb és kivágta ugyan így a gépet....neki a hálókártya volt szar PL!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
memtest OK, atitool OK... megnézem procit is OCCT-vel, ezt mire állítsam?
De én is ram vagy táp-ra tippelek.
,van kék halál is. Ha van kék képernyõ, akkor onnan ki is tudod nézni a windows miért állt le.
A Sajátgépen nyomj jobb gombot->Tulajdonságok->Speciális fül-> Indítás és helyreállítás-> Vedd ki a pipát a "Rendszerhiba" mezõben az Automatikus újraindításból.
Ekkor látni fogod a kék képet, ha azzal restartol. Írd ki az elsõ pár sorban lévõ hiba üzenetet és a számsort. Majd reset és google.
Proci: OCCT
Memória: Memtest
Videókártya: ATITool
(Nem kell megijedni, ha NVIDIA kártyád van, azon is menni fog, az OCCT-ben is van GPU test modul)
A memtest-et írd ki cd-re és arról indítsd el a gépet, a másik kettõ megy windows alól. Ha valamivel meg lehet izzítani a gépet, akkor ezekkel igen.
Egyéb nyom nélkül resetelni csak akkor tudja magát, ha a tápodra nagyobb terhelés megy 3D-ben, mint amit elbír.
hasonlóan okos más ötleted?
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
tuti 64 bites!
4 GB memóriám van, ki is írja hogy "instaled", de csak 3 GB a használható! <#conf>#conf>
Pedig 64bitest raktam fel<#bdead>#bdead>
x86 - 32-bit
x64 - 64-bit.
Teszt legegyszerûbben. Ha van 4gb memóriád nézd meg mennyit mutat meg... Ha az összes látszik 64-bit, ha csak (memória-videómemória) mennyiség látszik belõle, akkor 32-bit.
úgylátom rossz helyre nyúltam <#vigyor5>#vigyor5> ...Borg én kérek törlést innentõl! ez meddõ fasság! Sry <#banplz>#banplz>