Ninják,ninjutsu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apu ökölbe szorított keze vagyok
...akit érdekel... :)
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Noshát, ha valakit mégis érdekelne, lesse meg ezt: http://bujinkan.hu/
Én lassan egy éve ninjutsuzom, és nagyon tetszik, bár, kinek mi... :)
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
lehet válogatni :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
De hallottam olyat is, hogy az edzésen nem volt semmi 'ünnepély', de utána hazafelé jól megagyalták a skacot. Ez van.
Én kb 15 évesen kezdtem, de nem bántottak keményen. Helye válogatja. Meg a társaság.
Már csak testmozgásnak, és mozgáskoordináxció fejlesztésnek sem rossz valamilyen harcmûvészetet mûvelni! Elõre! :)
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Senki sem állította, hogy a Karate harc"mûvészet".
"Ha utcán megtámadnak akkor nicns idõm japánúl számolni és derékra tenni a kezem hogy szép legyen.Megnéztem ma egy karate eb-t és valójában csak ütötték egymást.Semmit szépség semmi mûvészet.Ezért járok ninjutsura." És akkor most már szépen tudod megvédeni magad?
Efreet: Ez így nem teljesen igaz...inkább, mondjuk azt, hogy a szülõk elviszik a gyereket tornásznak! KSI-bõl tudom. És szvsz az öttusa sem leányálom az edzéseket tekintve (reggel 6-7-ig, és du 3-6-ig, minden nap), de amit a tornászokkal mûvelnek, pszihikai/testi "fenyítés" az már durva.
ON
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Shi-fu Lyons meg jó fej. :)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Meg baromi régen egy nagyon picit olvastam.
ilyen ugrások
én ilyen lehetnék!^^
Ahogy írták is, a ninják majdhogynem közönséges bérgyilkosok voltak, egyedüli veszélyességüket az jelentette, hogy egy küldetés csak két módon érhetett véget: vagy a célszemély, vagy a ninja halálával. A cél eléréséhez bármilyen eszközt felhasználtak, mesterei voltak az álcázásnak, de a tömegfilmekkel ellentétben ritkán öltöztek be abba a bizonyos fekete pizsamába, sokszor teljesen hétköznapi emberek ruházatában férkõztek közel az áldozatukhoz és úgy csaptak le az alkalmas pillanatban. Habozás nélkül használták a mérgeket is, emiatt voltak igazán kiközösítettek, mert egyébként a középkori szamurájbecsület tiltotta ezt.
Szervezetük független volt, az bérelte fel õket, aki akarta és volt rá pénze. A hadviselõ felek tábornokai néha még azt sem élték meg, hogy a sikeres küldetésrõl hírt kapjanak... Egyébként fõurakat, daimiókat nem szívesen öltek, mert annak mindíg komoly következményei voltak, és ha esetleg elfogták a végrehajtót és kiderült a megbízó kiléte, azt a sógun tiszteletteljesen felkérte, hogy kövessen el szeppukut.
Ja, és a sikeres ninjatámadásokról több legenda szól, mint amennyi valóságban történt. Ellenben elõfordult, hogy egy leleplezõdött ninját parasztok vertek agyon, akármennyire is próbált trükközni. ;)
Szóval ne akarj te mindenféle ugrabugrálós marhaságot tanulni, a csajok elkápráztatásához más eszközök sokkal célravezetõbbek - és kevésbé fáradtságosak... ;)

"-Mér nem tüntem el???"

Ninja I: Enter the Ninja - 1981
Ninja II: Revenge of the Ninja - 1983
Ninja III: The Domination - 1984
Master Ninja - 1984
Pray for Death - 1985
Nine Deaths of the Ninja - 1985
Rage of Honor - 1987
Black Eagle - 1988
Aloha Summer - 1988
Blind Fury (With Rutger Hauer) - 1989
The Best of the Martial Arts Films - 1990
Journey of Honor / Kabuto - 1991
Kyokuto Kuro Shakai (Far East Dark Society) - 1993
toltsetek :D
:D
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Az õ kulturájuk azért valahol mélyebben gyökerezett, minthogy elmentek volna szimpla bérgyiloknak.
A filmekben általában tényleg gonosznak állították be õket, de nem olyanok voltak, mint a mai terroristák...