Boldog szülinapot!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
basszus, qrvára öregszem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Coine kicsi még 😊
Amúgy Én még nem töltöttem be a 23-at, de már közeleg.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Sok itt a 79-es, Engem is beleértve.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Crem 😊 yeaaa
amúgy asszem Ali vagy Vizes simán lelicitál titeket is 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."