A gépem magától újraindul

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
honnan szedhetnem le ezt a drivert?
Dikkma
XP alatt nekem s újraindult OpenGL-es játékoknál a gépem. De a 230 w-os táp is kevés lehet.. meg azóta sem oldódott (ill. igen, win98)
23.12
Amig GTS PROm volt, jobb driver nem létezett. Még a windozupdatere is felrakták M$ék.
I.C.ram
milyen drivert ajanlotok?? detonatorral meg fagyogatni szokott ezzel a mostani nem hivatalos driverrel marha jol megy minden csak hat ez a gond 😞(
Crazyn
Nekem is ugyanilyen vidkártyám volt és állandóan resetelt, meg lefagyott. Mindig a driverrel volt baj. De amióta radeonom van, azóta semmi gond

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

A videokártya új esetleg?
Mert ha szét vannak tuningolva a kondik az alaplapodon, akkor lehet nincs elég áramja az AGPben, R8500al is ezt csinálta a BX6rev2..
Crazyn
Szerintem az a vidkártya driver lesz.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

I.C.ram
jajj segitsetek elvagyok keseredve es egy jo ideig nem lesz uj gepem 😞((
I.C.ram
na megneztem mi okozz a kekhalalt. Valami anvioctl.sys okozza. hogy lehet kijavitani a hibaT???? mindig ugyanannal a programnal csinal mar volt reinstall is de nem segitett 😞( sot patcheles is volt az sem segitett 😞( segitsetek pls
képzeljétek, nekem is restartol néha a gépem, de csak akkor ha 1 bizonyos chaton akarok dumcsizni... hihetetlen bazzeg.... felraktam a netscape 6.2-st,és azzal faszán megy......
csak ie-vel resetel folyamatsosan😞((
Kilgore_Trouth
Videokartyaval kapcsolatos driverhiba is okozhatja a restartot....frissits....habar en eleg hisztis vagyok az ilyen dolgokra....es ilyenkor elokapom a norton ghost altal keszitett cd-ket....
I.C.ram
nincs huzva egyaltalan es csak az NWN editoraval csinalja ezt 😞(( kikapcoslom ezt az automatic restartot
CSOCSO
és a tápot is!
CSOCSO
porszívozd ki a gepedet!
I.C.ram
de az a "poen" hogy tegnap a neverwinter nights-szal palyat epitettem es meg sem emlitette az events pedig azok a hibak olyan 02-04 orakozott volt tehat akkor indult ujra magatol tobbszor is es ezt megcsinalta mar sokszor 😞(( segitsetek pls mi lehet a problema
I.C.ram
ezt a ket hibafajtat irja tobbszor mas hiba nincs mit lehet ezzel tenni?

Faulting application nwmain.exe, version 1.0.0.0, faulting module unknown, version 0.0.0.0, fault address 0x00000000.

vagy

Hanging application nwmain.exe, version 1.0.0.0, hang module nwmain.exe, version 1.0.0.0, hang address 0x0020048e.
I.C.ram
hol tudom itt megnezni hogy mi okzota a hibat???
I.C.ram
kozben megtalaltam
I.C.ram
es az hol van?
Winxpben ha kék halál van akkor egybõl restartol. Nézd meg az Event Viewerben hogy mi csinálta a hibát.
Nekem ram gyanús. Próbáld meg másik rammal, vagy a saját ramjaidból mindíg csak az egyik slotot használd, így kiderül melyik lapka a rossz !
I.C.ram
csak nem a megoldast tudod???? 😊)
I.C.ram
de! azt is leirtam mar
Pheel
véletlenül nem WinXP-t használsz? :-)))
I.C.ram
-**--**-*-*-*-*-*-*-*-*-***-*--**-*-**-*-*-**-*--**-*-*-*-***-*-*-*-*-*-*-**--**-*-*-***---**--***-*--*-*-*---**-**-**---**--**-*-*-*-*-*-*-*-*-***-*--**-*-**-*-*-**-*--**-*-*-*-***-*-*-*-*-*-*-**--**-*-*-***---**--***-*--*-*-*---**-**-**---**--**-*-*-*-*-*-*-*-*-***-*--**-*-**-*-*-**-*--**-*-*-*-***-*-*-*-*-*-*-**--**-*-*-***---**--***-*--*-*-*---**-**-**---**--**-*-*-*-*-*-*-*-*-***-*--**-*-**-*-*-**-*--**-*-*-*-***-*-*-*-*-*-*-**--**-*-*-***---**--***-*--*-*-*---**-**-**-*
I.C.ram
segitsen valaki 😞((
I.C.ram
megprobaltam a tapom osszes adatat leirni ha valamit kihagytam volna csak szolj

TASK INTERNATIONAL INC. SWITCHING POWER SUPPLY

MODEL:TK-923TX
AC INPUT:115V 6A
230V 3A
FREQUENCY:50/60Hz
DC OUTPUT: 230W (MAX)

I.C.ram
hogy erted? volt vagy mi?
I.C.ram
konfigom : ASUS p3b-f alaplap, intel p3 600b proci, winxp angol os, asus v7700 64mb ddr vga kartya, 320mb ram, creative sblive value hangkartya.
I.C.ram
Segitsetek pls! egy ket programnal olyat csinal hogy tok magatol ujraindul a gepem egy szonelkul csak elsotetul a kepernyo es utana ujrabetolti a gepet mitn egy atlagos resetnel de hibauzenet nuku semmi egyszeruen elsotetul a kep! 😞(((( segitsetek pls
← ElőzőOldal 3 / 3