Ki mibõl fizeti az internetét?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mateos
mégis mibõl ? pénzbõl
artschi
Az otthonit fizumból nyomom (ISDN...), a bentit (szintén ISDN) a cég fizeti.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Nálam a cég szintén katonatiszt effektust szenved el. Arghhh... De ha nem lenne, akkor fizetném az ADSL-t vagy a TV-Net-tet

Jano
Az Isten fizeti meg.
Ja, nem gumiszoba. :(

Melóhelyen van kábel. Vastag kábel. :)

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

magus
szüleim fizetik a havi 8ezre s internet szmlát

Evil
reggel-delig faternal vagyok ott ceg fizeti az isdn-t ,du. meg otthon en.Szaros modem :(((

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Én vagyok a gumiszoba moderátor,és ezért nagyon sokat fizetnek nekem.

PetruZ
Fizetésbõl
Efreet
Fizuból

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Sephi
ceg fizet 1000-el:))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dreet
en lopni jarok az asszony harisnyajaban a fejemen:)

----------------------- Regisztráció idõpontja:2001. 08. 08. -----------------------

skorpio7
2 éve lassan a fizetésembõl fedezem .Amúgy már lassan nem tudnék nélküle élni .Újságokat már régen lemondtam , tévét heti max. 4 órát nézek , rádiót csak online hallgatok ... szóval annyira az életem részévé vált , hogy szó szerint nem tudnék már létezni nélküle vagy egész egyszerûen unatkoznék .Hát lehet , hogy ez már betegség , de kit érdekel !?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

petee
Ha valakit érdekel, csak azér kérdezem mert én ugy gondolom hogy ma még Magyarországon még nem valami kellemes a szélessávú internet ára, sõt még az analóg modemért se! Igy kiváncsivá tett hogy egyre több embernek mért van mégis gyors internetkapcsolata? Erre keresném a választ.

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

petee
Vagy esetleg hirdetéseket olvas emailbe és ebbõl fedezi... stb

Lacc
Cég fizeti a kábelnetet.
petee
Kiváncsi vagyok hogy ki mibõl fizeti az internetét, pl. apuci fizeti vagy megdolgozik érte, ingyen kapta stb. stb. Várom a hozzászólásokat!

← ElőzőOldal 2 / 2