PSX Emulátor xP alatt??
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtudom, én egyvalamivel vacakoltam kb 3 percet, mire rájöttem, hogy a fps-t 50-re kell állítani, mert unlimiteden egy csöppet gyors volt.
A programok beszerzése/psx topikba benéztetek?
A programok beszerzése/psx topikba benéztetek?
Lehet az a bonyorult hogy a plug-in oket bealitani lehessen mert azzan en is kuszkodtem amig megtalatam a compatibility listat ":)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
en nem ertem... milyen Pc kene ahoz hogy menyen akadas nelkul a most ket eve megjelent FFX ?:)))))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
beszúrhatnál egy cvgs-es képet én is nyomok egy epsxe-st. majd a laikusok összehasonlitják...
Bérbe vehet? reklámfelület...
ff9-et epsxe-n nyomtam végig... hibátlanul.az igaz,hogy érteni kell hozzá...elsõ inditásom kb 3 óra alatt sikerült.de,már elboldogulok vele.
http://www.aldostools.com/
ez meg elsõsorban a cVGS-hez nyújt segítséget (és még sok máshoz is).
ez meg elsõsorban a cVGS-hez nyújt segítséget (és még sok máshoz is).
hogy miért röhelyes, arról barretet kérdezd, addig meg szerintem használd nyugodtan :)
amúgy meg www.ngemu.com - itt sok érdekeset találhatsz (nem csak PSX-hez).
amúgy meg www.ngemu.com - itt sok érdekeset találhatsz (nem csak PSX-hez).
Használhatsz Daemon Tools-t (legalábbis a röhelyes cVGS alatt). Ja és FF9-hez van neki külön peccse (a röhelyes cVGS-nek).
aha, ja, p1-en :)
p3 1000, 512 Ram, Radeon 9000 Pro
Oké, ezen már nem feltétlenül szaggat, de összehasonlíthatatlanul szarabb. És tudod miért? Mert a PSX ugyebár tévére van tervezve, és ha kikötnéd azt a röhelyes cVGS-t a tévére, akkor pontosan ugyanolyan képet kapnál, mint PSX-en. Lehet, hogy a textúrák szebbek lehetnek az ePSXe-nél (amibõl én is az 1.52-t használom (vagyis nem használom)), de az összhatás sokkal szarabb (vagy lassabb, vagy gyorsabb, mint lennie kéne, a hang borzalom, ja és nem utolsó sorban nem egy játék nem indult el rajta, ami cVGS-en igen).
Na ennyit a röhelyrõl.
p3 1000, 512 Ram, Radeon 9000 Pro
Oké, ezen már nem feltétlenül szaggat, de összehasonlíthatatlanul szarabb. És tudod miért? Mert a PSX ugyebár tévére van tervezve, és ha kikötnéd azt a röhelyes cVGS-t a tévére, akkor pontosan ugyanolyan képet kapnál, mint PSX-en. Lehet, hogy a textúrák szebbek lehetnek az ePSXe-nél (amibõl én is az 1.52-t használom (vagyis nem használom)), de az összhatás sokkal szarabb (vagy lassabb, vagy gyorsabb, mint lennie kéne, a hang borzalom, ja és nem utolsó sorban nem egy játék nem indult el rajta, ami cVGS-en igen).
Na ennyit a röhelyrõl.
Na asszem ráfekszek erre a psx emu témára. FF9 kimaradt az életembõl ugyhogy ha törik ha szakad valahonnan letöltöm:)psx iso-t lehet daemon tools-al nyomatni?
V9ykn8_TZL0
szaggat???? min próbáltad pentium 1es-en? atomstabil 60 fps full grafx-on 1024x768x32-bit.feljebb nem értemes állitani a felbontást,mert érdekes dolgokat csinál.epsxe 1.52 tökéletes.persze,ha van alatta egy közepes gép.
a képe meg röhelyes,nem éri el még a psx1 graf szintjét sem...!
Nem tudom ki mit próbált, de szerintem a cVGS sokkal jobb, mint az összes többi...Nem kell konfigurálni (csak a padot meg a memóriakártyákat), nem szaggat, nincs idegesítõ zörej a hangokban, stb.
Tudsz esetleg a beállításokban segíteni,mert nem nagyon akar menni :(((
hali
nemtudtok mondani egy warez oldalt ahol lehet szedni bleem!-et?
nemtudtok mondani egy warez oldalt ahol lehet szedni bleem!-et?
\'danja
cdrwin-el is bróbáltam :(
Sziasztok
Nem egészen ideillõ de azt szeretném megtudni, hogy :hogyan kell megirni a *.bin kiterjesztésû fájlokat, hogy elinduljon a psx-en is. Nero-val irtam 4x -en 2x -en de nem hajlando menni, ugyanakkor pv-n meg fut emulátorral. Psx progikat én is szedtem le de clone cd-vel /ccd img sub/ ha ezt irtam ki cd-re az meg tökéletes.
Nem egészen ideillõ de azt szeretném megtudni, hogy :hogyan kell megirni a *.bin kiterjesztésû fájlokat, hogy elinduljon a psx-en is. Nero-val irtam 4x -en 2x -en de nem hajlando menni, ugyanakkor pv-n meg fut emulátorral. Psx progikat én is szedtem le de clone cd-vel /ccd img sub/ ha ezt irtam ki cd-re az meg tökéletes.
sztm a www.aldostools.com tobb info van:)))P
Sziasztok!
Van valaki aki talált és HASZNÁLT xP alatti PSX emulátort???Ha igen akkor plíz add meg a progi nevét, vagy estleg azt hogy hol található!A Bleem -et probáltam de nem megy.... :((
Köszönöm.
Van valaki aki talált és HASZNÁLT xP alatti PSX emulátort???Ha igen akkor plíz add meg a progi nevét, vagy estleg azt hogy hol található!A Bleem -et probáltam de nem megy.... :((
Köszönöm.
← ElőzőOldal 2 / 2