Milyen kocsid van?

Oldal 1 / 28Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TomSolberg
jó neked

pszihopata
majd ha frissíted a galériádat elhiszem

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Pepsi Twist
de én már az usában élek 😄 itt teljesen átlagos a 6.2es escalade 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

w77d
áá, má minden állgengszternek az van...

pszihopata
<#szomoru2>

Máté94
Gengszter mivoltodhoz illik 😄D
Pepsi Twist
nagyon berajitok ha most azt mondom hogy escalade? 😄

Spongya08
Spongya08
Fateré, elõbb utobb az enyém lessz,mivel el nem adjuk.

bertino
naja, otthon sokminden dragabb.

remelem a penzem es a turelmem sokaig ul a feneken es nem kell veszriogatasok kozepette autoert nyulkalnom minden atgondolas nelkul, mert a mitsu-ba beleszaladtak oldalrol es az uzemanyagadagolo rendszerrel is lehet valami gebasz(arrol nem is beszelve, hogy a szelvedo jobb aljan also kerettol oldalso keretig egy kavics miatt vegigfutott mar egy 10 centis repedes plusz van mar egy masik is, csak feljebb, majdnem a latoszog kellos kozepen... nem is tudom van-e olyan alkatresze, ami 100% rendben van.

szal remelem hamar megszabadulok tole, de meg mindig epp jo idoben...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

vizes
Itthon drágább.:-(

Sok fut még belõle és kurva nagy sorozatban készült ezért
sok alkatrész van hozzá, megéri megvenni.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

bertino
hat ezeket a regebbi mondeokat biztos vagyok, hogy max 1000 fontert osztogatjak.

en pl. 10 eves masodik szerias mitsu carisma-t vettem 1300 fontert, bar az is sok volt erte, persze mindig utolag okosabb az ember 😞

szerk.: most megneztem autotradert, vegulis van 1000 font folott is, de ott mar jonnek az ujabb szeriabol is mondeo-k.

ebayen ezekszerint meg olcsobbak.

Pepsi Twist
1ik ismerõsömnek is van ilyen kombi csodaság évjáratot nem tudok de azt tudom hogy 2literes és 250ló turbózva 😛 városba 12-13 literrel megy és szedi a lábait 😄 ja és persze mióta meg lett csinálva azóta csak a szokásos olaj és egyéb cserék voltak

Zsolti9014
Haveroméknak is ilyen van, csak nem kombi '97-es, 2.0 131 ló. Régóta megvan nekik, Németországból származik, gyönyörû állapotú, nagyon szeretik, semmi baja nem volt még.

Viszont egy 2001-es TDCi is van/volt nekik, 2.0 136 (?) lovas, azt viszont ki nem állhatták, nem tudom megvan-e még nekik.

Hajrá Magyarország!

vizes
Egyébként mennyi az az olcsó?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Hm... Jó lehet ha nincs nagyon leharcolva. A dízelrõl a nagy Fordosoknak nincs jó véleményük, de a benzinest megbízhatónak tartják.(Zetec motor)
Az enyém 2 literes 131 paci, elég szépen megyeget. Kényelmes autó.
Az enyém ha nem rugdosod megáll nyolc literes fogyasztással országúton, 9.5 városban.
Magyarország meg tele van angliai mondeokkal, bontásra árulják õket.

bertino
jofele ?
en is gondolkodtam, hogy ilyet kene venni, nagyon olcso itt angliaban.

vizes
1999-es Mondeo Ghia kombi 2.0 literes

Kép:

Nekem egy 99-es (kerek lámpás) corolla. Egész jó, 1.3-as 86 lóerõ. Nem az az izomautó de azért mindenhova elvisz ahova szeretném😄
Pepsi Twist
én is... a navaram automata én kuplungot nem akartam nyomogatni viszont váltani annál többször 😄

Barpi
Mostanra megszoktam már szerencsére. 😊 De akkor paráztam rendesen. Most már bal láb csak dísznek van a kocsiba. 😊

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

pszihopata
bal láb behajt az ülés alá,én így szoktam ha néha autómatát vezetek😄

TaRka0107
Ilyen satufékesrõl nekem is beszéltek már, hogy aki beül egy automata váltós autóba annak nagyon nehéz megszokni hogy nincs kuplung... és persze a fék kétszer akkora mint amekkora a manuális váltós autókban😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Barpi
Sjani1995:

Köszi! 😊 Természetesen nagyon vigyázok rá.

Bertino:

A BMW kb 50-55km/h sebességgel csapódott a szalagkorlátnak, talán még annyi sem volt, (valahogy nem azt néztem abban a pár ezredmásodpercben) még a légzsákok sem nyíltak ki. Hazahozattam, (1200€ volt a szállítás) de itt Németországban azt mondták, totálkáros, ott kellett volna hagynom az út szélén. Pedig a motor szépen jár, a hûtõnek sincs baja, csak itt ez van. 😞 1000€-ért sikerült eladnom, ezért az Audit nem igen akarom nagyon meghajtani. Az autópályán azért nyomtam neki egy kövéret 220-ig, de a párom szólt, hogy nem kellene. Végül is kb 5 perce volt meg az autó, amikor Dortmund-ba majdnem belém jöttek. Én voltam a béna, (18 éve vezetek, és csak egy balesetem volt a BMW-vel) Kanyar után meg akartam állni egy behajtóban, és megszokásból ráléptem a bal szélsõ pedálra. Ja, csak ez automata, és az nem a kuplung volt, hanem a fék. Satufék mögöttem, én integettem a sötétített üvegen keresztül, hogy sorry, aztán megint ráléptem. 😞 Megint satufék. Jó, hogy nem vertek meg miatta. Azóta lekopogom, a bal lábamat nem használom.

sjani1995
Egyszerûen gyönyörû, az Audi persze. Vigyázz rá! : )
Grat hozzá! 😉

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

bertino
2.4es ?
hát az biztos megy.

Barpi
Sziasztok!
Nekem Õ volt január végéig:

Aztán ilyen lett. 😞 :

Most Õ a nagy Õ :

Ha a UPS is úgy akarja, akkor a hátsó lámpák ma le lesznek cserélve.

Fiat Punto 75 MK1

LordVenom
A család autói: (mindet használom,és jelenleg 3-at én tartok fenn,azért linkeltem mindet. Még mielõtt valaki beleköt,hogy nem a család autói a topik cím,hanem saját autó.) 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

szabod

Mente et Malleo

Daniel BMW
Állati jó autó, mi nem is gondoltunk rá, mikor felvetõdött a kérdés. Végül apa nagyon örül, hogy így alakult. 😊

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

Pepsi Twist
vitarával én is szemezgettem még a navara elõt mert a mostani "új" suzukik elég jóra sikerültek sztem mármint nem olyan szar mint hiedelemmel ellentétben 😄

Daniel BMW
Nekünk õ van:

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

pszihopata
jah vagy hengerfejes ,a felnibõl egybõl tudható 😛

LordVenom
Igen,igazad van...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Pepsi Twist
igazad van itt senki nem fog vitatkozni, viszont lehet 1x csak fõtengelycsapágyas lesz vagy ilyesmi 😄

LordVenom
Ez az autó nem egy erõgép. Inkább dísz. Tipikus csajos kocsi. Nem csodálom,hogy az elõzõ tulaj barátnõje használta. De lehet,hogy a csaj kinyomta a belét. Ezt nem tudhatom. Mi tavaly október óta használjuk,de nem vettünk észre rajta semmit.
Vitatkozni nem akarok,mert nem tudhatom,hogy az elõzõ 6 évben hogy használták....

Pepsi Twist
figy az ember nem azért tuningolta optikailag a verdáját hogy utána 40el séta kocsikázzon 😄

LordVenom
Ha te mondod...

Pepsi Twist
nah ha már optikáz akkor tuti szét van hajtva XD fõleg az 1.6 azt állandóan padlózni meg húzni kell hogy mozogjon 😄 + ekkora papucsokkal

LordVenom
Nincs széthajtva,mert csak optika van rajta,meg kipufogó tuning. Az elõzõ tulajnak is inkább a csaja használta. A motor kicsi. Gyári 1.6.

pszihopata
motor?

Pepsi Twist
nincs ez széthajtva? 😄

LordVenom
Nemrég vettük a menyasszonyomnak:

Inkább linket rakok,mert nagy a kép.

http://www.kephost.com/view3.php?filename=vok9bexrredi219lgl8x.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=e6f6d8bcg20og29gmied.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=7uc8gsmty349ztlle7q2.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=r6hoe11gbb5bu4o3gb3v.jpg

kb10ropiért be lehet bõröztetni és nem csak szebb hanem érzésre is jobb .. csak persze macera mert le kell szedni a kormányt el kell vinni fél-egy nap mire kész lesz aztán visszaszerelni

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

bertino
10 éves használt autónál (mint pl enyim is, már szarrá volt koptatva a kormány megvételkor) szerintem mindenképp elõny, ízlés és hozzáállás kérdése is az egész.

lehet, hogy nagy, de én jobban bírom ha a kezem nem csúszkál a kormányomon, hanem fixen csúszás mentesen tudom tekerni azt.

új autónál nyilván más a helyzet vagy olyannál, ahol nincs elhasználva.

Guer
lehet

de minek kormányvédõ ? 😄
bazzeg akkora bumszli lesz alig érem át 😊

bertino
<#hehe>

w77d
szopjál le XD

TaRka0107
LOL<#wow2>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Oldal 1 / 28Következő →