Footbag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit kihalt.
mi most nyomjuk. 😄 igaz áltba is toltuk még anno 😄
már egész jók vagyunk sztem. 😄
mi most nyomjuk. 😄 igaz áltba is toltuk még anno 😄
már egész jók vagyunk sztem. 😄
\"You are fucking crazy people!\"
Az jó, csak nekem közöm nincs ehhez a "deszkás" (lol) dologhoz 😄
Többet segítettél volna, ha mondasz 1-2 konkrét boltot.
Többet segítettél volna, ha mondasz 1-2 konkrét boltot.
Repatarurgyán
Hol lehet venni? Már kettõ elveszett itthon, és sürgõsen kéne... Mountexbe vettem még tavaly, de ott már nem lehet kapni (habár a ferenc krt.-i üzletet még nem néztem.
Repatarurgyán
up!
nekem is van footbagem,ilyen katicabogaras<#hehe>#hehe>de tökmind1 h milyen,deszkásboltban vettem,szal nem csak ilyen játék,hanem rendes footbag.
az around the worldöt én is tudom😉
nekem is van footbagem,ilyen katicabogaras<#hehe>#hehe>de tökmind1 h milyen,deszkásboltban vettem,szal nem csak ilyen játék,hanem rendes footbag.
az around the worldöt én is tudom😉
ReaL MaDRid x siempre
sokat lehet vele fejleszteni a foci tudást is!
én pl az around the world -öt gyakoroltam sokáig footbaggel és utána gyakorlás nélkül simán ment focilabdával is 😊
én pl az around the world -öt gyakoroltam sokáig footbaggel és utána gyakorlás nélkül simán ment focilabdával is 😊
én egyszer próbáltam de nagyon béna vagyok... nem is hiszem, hogy sokkal jobban menne ha tanulnám se. valahogy nincs hozzá érzékem...
1ébként viszont király nézni... rohadt jó látvány
1ébként viszont király nézni... rohadt jó látvány
-the invisible-
topic up!
Király a footbag
kössz, ez tényleg elég jó oldal!
Hááát...inkább valami aszfalton😊))
De ha arra gonolták, hogy air-flip (vagyis, hogy a levegöben rugsz bele) akkor rendben van.
De ha arra gonolták, hogy air-flip (vagyis, hogy a levegöben rugsz bele) akkor rendben van.
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
némelyik haverom kicsit balfék ehez, van aki nem is látott ilyet igy elég nehéz olyan embert találni akivel jól lehet hekizni.
http://www.footbag.org/footbag.html
itt írnak mindkét sportról, az egyik a Footbag Net, a másik a Footbag Freestyle
van világszövetség meg minden 😊
bár szerintem itt az átlag emberke a "körbeállunk és passzolgatunk" címû szórakozást mûveli 😊
itt írnak mindkét sportról, az egyik a Footbag Net, a másik a Footbag Freestyle
van világszövetség meg minden 😊
bár szerintem itt az átlag emberke a "körbeállunk és passzolgatunk" címû szórakozást mûveli 😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
nemrég (talán 1 éve?) láttam valakinél tvben valami extremesport csatornát, és ott ment az egyéni formabajnokság... hááááát izé :o)))
amúgy ezzel valami lábtenisz féle sport az, amit eredetileg játszanak nem?
amúgy ezzel valami lábtenisz féle sport az, amit eredetileg játszanak nem?
Nekem is van. Cool game! Bár az igazat megvallva csak 11-t tudtam egyedül. Az a jó benne hogy sok helyre elviheted.
Egyébként aki egyedül is tudja, az az igazán penge.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Nekem is van pár hekim.
Néha kicsit nyomatjuk a srácokkal.
Vb volt mostanában nálunk asszem.
Néha kicsit nyomatjuk a srácokkal.
Vb volt mostanában nálunk asszem.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
de ragzatni persze tudni te jól topicban itten beszélni nem félre, abba inkább hagyni állatsgáot eztet, mert értelem semmi lenni nincs
jó ?
jó ?
ez egy tök pici labda, ugye?
ezt én is ismerem! a lényeg, hogy egymásnak kell lökdÔsni de anélkül, hogy leessen!
ezt én is ismerem! a lényeg, hogy egymásnak kell lökdÔsni de anélkül, hogy leessen!
egy ilyen labda, és ennek a rugdosása szórakozási okokból. fun 😊 ...volt kb 10 éve, amikor egy Chicagoi angoltanárunk hozott pár eszközt, és nekállt tanítgatni.
régebben, mondjuk 1,5 éve még mi is nagyban nyomtuk osztályban.
nagyszünetben körbeálltunk többen aztán ment körbe a laszti, jó poén volt csak ez is lejárt 😛
nagyszünetben körbeálltunk többen aztán ment körbe a laszti, jó poén volt csak ez is lejárt 😛
bakancsban játszottatok már? úgy az igazi 😊
koszontem.
Szünetben mi is nyomtuk, volt, hogy elkezdtük szönetbe és órákig eljátszottunk, tavaji évet majdhogynem végigjátszottuk. Bár túlzok, én csak néha-néha szálltam be, de azért rá ment egy pár óra hiányzás az évböl.
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
Ûzi valaki ezt a gyönyörû sportot? 😊
Én csak a suliban szünetekbe nyomom haverokkal.
Esetleg nem tudna valaki netcímeket, ahonnan trükköket lehet tanulni.
Hallottam (RTL Klub híradó 😊 hogy mostanában megy vmi bajnokság bpesten.
Én csak a suliban szünetekbe nyomom haverokkal.
Esetleg nem tudna valaki netcímeket, ahonnan trükköket lehet tanulni.
Hallottam (RTL Klub híradó 😊 hogy mostanában megy vmi bajnokság bpesten.