Simpson család (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem 89 részem van!
\"Minek inni és vezetni,mikor lehet szívni és repülni!\"
A 9. évad jelent meg legutóbb 2006-ban, azóta nem adtak ki újabbat.
Az azutáni évadok bizonyára csak TVrip-ekben vannak fennt neten.
Az azutáni évadok bizonyára csak TVrip-ekben vannak fennt neten.
Tényleg, arról tud valaki, hogy meg lehet -e szerezni az évadokat dvd minõségben/ripben? mert nekem angolul csak a 8-9 -ik évadig sikerült így hozzájutnom (angolul, utána olyan, mintha nem lenne belõle dvd minõség) meddig adták ki dvd-n õket?
All we ever wanted was an answer...
Az oldalról hogyan vagy mivel lehet letõlteni az epizodokat kérem valaki irja meg nekem fontoss lenne!Elõre is kõsz!:D
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Estét'! Szerintem nincs meg jobb minõségben.
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Reggelt'!
Miután már angol dvd ripben megvan a sorozat 12-ig évadig, úgy döntöttem, hogy szimultán elkezdem legyûjteni magyarban is.
Valaki hozzáértõ meg tudná mondani, hogy ezen a verzión kívül:
A.Simpson.csalad.1x01-A.Simpson.csalad.karacsonya.DL.DVDrip.XviD.CUSTOM.HunDub-RH
Van -e jobb minõségben elérhetõ magyarul, és hol?
Elõre is köszönet: Hintalow
Miután már angol dvd ripben megvan a sorozat 12-ig évadig, úgy döntöttem, hogy szimultán elkezdem legyûjteni magyarban is.
Valaki hozzáértõ meg tudná mondani, hogy ezen a verzión kívül:
A.Simpson.csalad.1x01-A.Simpson.csalad.karacsonya.DL.DVDrip.XviD.CUSTOM.HunDub-RH
Van -e jobb minõségben elérhetõ magyarul, és hol?
Elõre is köszönet: Hintalow
All we ever wanted was an answer...
Melyik az a rész amiben Homer háta megsérül, de aztán ráesik a kukájára és megjavul és onnantól pénzért árulja a "kukáraesést"? :D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Sziasztok nem tud valaki valami olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni a sorozat részeit?
Megtalálod a választ két hozzászólással a tied elõtt
honnan tudnék részeket letölteni?? nem találok sehol:S tud valaki segíteni
1x12 rész elérhetõõ magyarul!!!!! http://the-simpsons.extra.hu/index.php
Arra gondoltam, hogy pl. a legelsõ résznek az angol címe: Simpsons Roasting On An Open Fire, míg a magyar: A Simpson család karácsonya. Legalább a 4. évadig van így a címeknek "magyar változata" is, tehát nem sima tükörfordítás, és egész ötletesek.
tudtommal nincs cimük, max egyesek az angolt szokták leforditani de abbol is van ezer féle változat:)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sziasztok!
Nem tudtok egy oldalt, ahol az egyes simpson részek magyar címe fenn van? (Tudom, elég fölöslegesnek tûnik, de engem érdekelne)
Nem tudtok egy oldalt, ahol az egyes simpson részek magyar címe fenn van? (Tudom, elég fölöslegesnek tûnik, de engem érdekelne)
Most volt viasaton az utolsó 4 rész, hát a 24-es kemény volt:DDD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
valaki mondjon má olyan oldalt ahonnan simpson családot lehet letölteni???
valaki ondana olan oldalt ahonan simpson családot lehet töteni??
[email protected] tudsz segíteni?
valaki segitsen mi annak a résznek a cime amiben homie hulk-á változik , ill egy másikrész abbol csak részletet láttam amiben a gyûrûk úra parodia volt vagy valami olyasmi, ebben kéne segitség köszi elöre is hello.
el tudná vki küldeni?nem vágom a dolgokat csak fontos lenne pls
<#banplz>#banplz>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
el tudod küldeni emailben is?naygon jó lenne!köszi
sziasztok!kinek van meg simpson család összes része minden évad?el tudná küldeni nekem valaki nagyon fontos lenne légyszi segítsen nekem!! elõre is köszi
Már megvan.Nemvettem észre hogy csak néhány résznél van letöltési link. Remélem ez majd gyarapodik.